İçeriğe Yönlendir

Kedinin Elinden Yaralı Karga Kurtardım

Ergin Ertuğrul

Recommended Posts

Hayrettin Bahadir

E şimdi olaya tersten bakarsak, kedinin yemeğini aldınız elinden. Hani doğan denge nerede kaldı ?

Yorum bağlantısı
Muhammed Bozkurt

Çok sevimli görünüyor :)

Bende bi ara gecenin bir yarısı mezarlıkta yerde hareketsiz bulup montumun içine sokup eve götürmüştüm, evde bi baktım ki heryeri kene olmuş, güzelcenem ağzına kaçmayacak şekilde sinek ilacıyla ilaçlayıp kenelerden kurtardıktan sonra çatıda bir hafta filan besledim, sonra kendine gelince birdaha görmedim, gördüysemde bilmiyorum hepsi gibi simsiyah bişeydi çünkü :)

Birde kargalar çok tutucu oluyor, geçenlerde işyerinin camının önüne bi yavru düşmüştü, arkadaş oradan kurtarayım dedi ama nafile, 5-6 tane karga saldırdı arkadaşa, dikkat edin ebeveynleri bulmasın sizi :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

40 yıllık kuzgunu karga yaptınız ya :)

Kırk yıllık kuzuyu mideye indirebilen bir forumuz, sıkıntı yok :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Köksal

5-6 Sene önce benzer bir olay benim de başıma geldi, fırtınalı bir havada aracımla yolda giderken önüme yavru bir saksağan düştü. Hemen yolculuğa son verip eve döndük. 5 veya 6. günde elimizden yemek yemeye alıştı. 10 gün kadar sonra artık evde yemek yerken bizimle birlikteydi. Bir ay kadar sonra karşı apartmana gidip gelmeye başladı. İki ay kadar misafirimiz oldu. Her sabah balkondaki yuvasından uçar gider, belli belirsiz geri gelir suyunu yemini yer geri gider ama akşamları mutlaka gelirdi. Erişkin bir saksağan olduğunda diğer arkadaşlarıyla birlikte oldu ve bizi terk etti. Önceleri her gördüğüm saksağanı bizim "karagöz" sanırdım.

Çabuk evcilleştiklerini biliyorum, siz de yeterince ilgilenebilirseniz, muhabbet kuşu gibi evcilleşip size alışacaktır.

Çok güzel yapmışsınız bayıldım kurduğunuz dostluğa...

Arkadaşım, iyileşip uçana kadar beslemeni tavsiye ederim.

Ne olursa olsun canlılar vefakardır. Özellikle karnını doyurmak için zor şartlara göğüs germek zorunda olanlar.

Ayrıca Yavru bir canı kedinin elinden almışsınız bence doğya müdahale yok:)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Kedinin yiyeceği yok oyun yapmak istemiş. Kediler hareket eden şeyler hareket etmeyene kadar rahat edemez.

Kedi yakaladığından, avının kaçamayacağından eminse ve oruçlu da değilse avıyla bir süre oynar sonra cuk diye yer.  :)

28 gün sonramı karga oluyor 

Yok 28 gün sonra diye bir filmde direk tepesinde bir karga vardı. O olmasın dedim :)

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Kediler tok bile olsa hareket eden küçük şeylere zaaf duyar. En çok sinekler ilgisini çekiyor, gidiyor vuruyor üstüne sonra da öldü diye üzülüyor, oynasın diye yine vuruyor.

:hahahoho:  :hahahoho:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Kediler tok bile olsa hareket eden küçük şeylere zaaf duyar. En çok sinekler ilgisini çekiyor, gidiyor vuruyor üstüne sonra da öldü diye üzülüyor, oynasın diye yine vuruyor.

O kedi o kargayı oyun sonrasında yemeyecekse,  25 kediyi boşuna büyütmüşüm demektir :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

İnternet bağlantım kesilirse bunun tek müsebbibi sensin Engin..   :jedi:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Kedi de eğer bunun gibi yavru falan değilse bir süre sonra bunu yerdi..yemek zorunda.Biz insanlar maalesef sokak hayvanlarına bakamıyoruz..Sonra da köpek saldırdı o oldu bu oldu diyoruz.Hayvanlar aç olmasa dönüp bakmaz bile insana :) Yüzümüze hasret değiller yani belki bir kaç dilim kuru ekmek verirler diye yanaşıyorlar bu da bir çok kişi tarafından yanlış anlaşılıyor.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz

Kedi aç bile olsa yemeden yakaladığıyla oynar :)

imza:12 sene kedi besleyen adam :D

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Hayvanlar konusunda ailevi yönden çok şanslı olamadım. Hayvanları sevmeyen bir annem, bu evin hayvan kadrosunu ben dolduruyorum diyen bir babaya sahibim. Şans işte insan anne ve babasını seçemiyor :biggrin:  :D  :biggrin:

Geç kalmış sayılmazsın bence..benim yengem bırak kediyi,köpeği.. civcivden,balıktan korkan bir insandı.. ama 38 yaşındayken evlerine çocukları çok istediği için kedi almayı kabul etti.Şimdi kediye sadece kendisi bakıyor.Öyle iyi bir arkadaş olmuşlar ki anlatılmaz :) kanka olmuşlar :D

Hiç bir şey için geç değildir.Yeter ki gerçekten az biraz iste.Hayvanlara bir adım gidersin onlar koşarak gelirler..Bu gerçekten böyledir.

Kedi aç bile olsa yemeden yakaladığıyla oynar :)

imza:12 sene kedi besleyen adam :D

Kesinlikle..kedi demek oyuncu demektir :) karınca bile görse oyun yapar yani..

Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Güzel örnek davranış.. :bravo:

Yalnız bu kuş geçen hafta ava gittiğimde rastgele vurduğum kuşa çok benziyor :blush:

Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir

National geographic te 3 saat anlatılan kuşu, Yaban tv de 4 dakikada vurdular..

• Beğen 11
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bizim evde civcivler var şimdi.. 

iki tane :)

Önceki gece de yarasamız vardı... Eminim ki sırf civcivler için girdi o eve ama yedirmedim. :D

Çok da zor çıkardım evden... 

En son çocukların odasına saklanmış orada pusuya yattım.. Sabah dörtte pencereden kovdum... 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Bizimki pişmiş balığı ayıklayıp koy yemiyor, yaş mamaların hiçbirini yemiyor, kuru mamayı başında bekleyip sevip okşarsan günde 8-10 tanecik yiyor. Süt kutusu görünce heyecanlanıyor, koyuyorsun gırlaya gırlaya koklayıp gidiyor gelip gidip.

Kediyi de bozdun ha :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...