İçeriğe Yönlendir

Nissan Primera 6 Ileri Cvt Şanzuman Nasıldır


Misafir

Recommended Posts

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-2000-model-nissannnnnnnnn-113564538/detay

 

arkadaşlar merhaba ilandaki aracı almayı düşünüyorum tek kafama takılan şanzuman ,şuan geçişlerde vuruntu yada rampada kaydırma yokmuş, 6ileri cvt şanzımanmış başımı ağrıtır mı? kimisi japon bunlar hiçbi sıkıntı olmaz diyo kimi uzak dur diyor? bilgisi olan arkadaşlarımın yorumlarını bekliyorum, Saygılar...

Yorum bağlantısı

Erol hocam bilmiyorum aynı mıdır ama CVT şanzumanlarda sıkıntı çok oluyor diye duyuyordum. Focus konularında görebilirsiniz herhalde. 

Yorum bağlantısı
Fazlı Özdemir

CVT nin sıkıntı çıkardığı araçlar çoğunlukla dizel olanlar. Zaten Ford'da bildiğim kadarıyla dizel haricinde CVT kullanılmadı.

Yorum bağlantısı

Aybastı bana yakın değil ancak aybastıda oturan ve aracını satacak olan kişi mecbur fatsaya inecek. Çünkü benim bulunduğum gibi küçük bir ilçe ve sanayisi yok. Baktırmak istersen konuş Fatsada ya da Ordu da baktıralım. ;)

Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

Cvt şanzımanlarla ilgili olarak yapmış olduğum bir konuşmada, şanzıman tamircisi olan ustam şöyle bir ifade kullanmıştı: ".. cvt çok güzel bir şanzımandır. Ama, ford cvt şanzımanları ZF firmasına ucuz malzeme kullandırarak ucuza yaptırdı. Parça düşük kaliteli olunca bu sorunlarla karşılaşıldı. Cvt kaliteli malzeme kullanılırsa öyle ahım şahım sorun yapacak bir şanzıman değildir.."

Yorum bağlantısı
Mert Çakar

CVT nasıldır bilmemem ama 400.000 km de 2004 model Nissan Skystar 4x4 aracımızda şanzuman şu zamana kadar tık demedi maşallah nissan iyidir fazlasıyla.Sıkıntı çıkarttımı tam çıkartır ama sorunsuzdur.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Nissan sağlamdır. Şanzumanıda motorua saat gibi işler bakımları iyi ise. Rakam da uygun. Testlerini iyi yaptır ve al. Mis gibi araç

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

Bende 99 Primera GX var, yeni aldık, beklentilerimin üzerinde çıktı. Şanzımanını bilmem ama talip olduğunuz araç çok diri görünüyor.

Yorum bağlantısı

Nissan'da cvt beklenmedik bir arıza yapmıyor. Gereğinden fazla konforu var. Sağlıklı bir durumda ise vites geçişlerini hissetirmeyecek bir yapısı vardır. Ancak; Nissan parçası pahalıdır ve model eskidikçe bulması sıkıntılı oluyor. Muadil parçası yetersiz denir. Baktığınız model yılının en donanımlı Primeralarından. Bir üstünde deri koltuklusu vardır.

Bu araçların teybi konsola uyumlu ve bütündür. Değiştirmek isterseniz dörtlü ikaz lambası da bu kaidede olduğundan sorun yaşarsınız. Tüketim konusunda ekonomik bir araç değildir. Estetik ve donanım açısından ise mutlu eder.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı

nasip olursa pazartesine gidecegiZ bakalim.sattigim arabanin temmuz pulunu ben ödedim. alacagim aracin temmuz vergisi yatirilmamis sahibi sen yatirirsin diyor.adet usul nasildir?normalde kime aittir

Yorum bağlantısı

Uc kurusun hesabini yapmis. Normalde vergisi odenmeden satisi yapilmaz aracin. Yani aracin eski deyimle temiz kagidi icin borcu, cezasi olmamasi gerekir. Bunlar dusunulerek satis fiyati da belirlenir. Ilanda yazan fiyat piyasanin zaten ustunde, bu nedenle odeyeceginiz vergi ekstra olacaktir.

31 temmuza kadar bu arac satilmazsa vergisini kim odeyecek? dersekte soru cevaplanmis olur zaten:)

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Hasan Altıntaş

aynısı bacanağımda var sıkıntı yok vites geçişlerini hissetmiyorsun bile,,

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...