İçeriğe Yönlendir

Focus II - Kare Sony Teyp Yerine Oval Sony Teyp Olur Mu?

Mesut Dumlupınar

Recommended Posts

Mesut Dumlupınar

Merhaba arkadaşlar 2007 model ghia focus sahibiyim. Malum bizim araçlar makyajsız olduğu için biraz değişiklik istiyor insan. Ben de yavaştan başladım ve bir arkadaştan klima ünitesi buldum. Ama bu sefer de renk uyumsuzluğu oluştu bizim teyp yeşil yeşil sıkıntılı oldu yani. Asıl soruma geleyim. Bizim araçlara makyajlı kasaların teypleri navi cihazları vs. uyar mı. Titanyum çerçeve bulsak bir de oval sony yada oval navi cihazı tek başına yeterli olur mu? şimdiden cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar

Peki eski kare teyp yerine oval olan teyp hicbir tadilat yapmadan olacak mi. Ona gore sipariş verecegim netten

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Peki eski kare teyp yerine oval olan teyp hicbir tadilat yapmadan olacak mi. Ona gore sipariş verecegim netten

Olacak. Kasası aynı. Sadece önü farklı galiba. 

Yorum bağlantısı

Erkan abinin ST'De oval tip teyp mevcuttu, çevçeve değişirse olabilir. Ancak bağlantı açısından bir fark varmıdır bilmiyorum.

Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar

Teşekkür ederim arkadaşlar inşallah dediğiniz gibi olur da elime yüzüme bulasmaz.

Yorum bağlantısı
Ertunç Taşdemir

Yalnız oval olan sony teyp 4 tane vida ile monte ediliyor,kare olan ise vidasız bu sorun çıkarmasın

Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar
(düzenlendi)

ja3eqary.jpgIste herkes birsey diyor. Ben de anlamadım gitti...

tarihinde Mesut Dumlupınar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

teyp zaten o sizin oval dediginiz kasaya oturuyor arkadada sıyah plastik topuzla gövdedeki oturma bölümüne oturuyor sizin tek yapacagınız sey kare olan cıtayı oval alıp takıp teyp i oturtmak o kadar teyp degişirse gösterge klıma dügmeleri ledleri falanda degişmesi lazım  

Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar

Zaten klima paneli değişti teyp alirsam daha bi bütünlük saglar diye düşünüyorum ilerde de makyajli kasa gösterge alip tamamlarim plan bu

Yorum bağlantısı
Murat Kavuk

Ovaller vidalı. Muhtemelen içerdeki teyp kasasının da değişmesi gerekiyor.

Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar

teyp zaten o sizin oval dediginiz kasaya oturuyor arkadada sıyah plastik topuzla gövdedeki oturma bölümüne oturuyor sizin tek yapacagınız sey kare olan cıtayı oval alıp takıp teyp i oturtmak o kadar teyp degişirse gösterge klıma dügmeleri ledleri falanda degişmesi lazım

Ovaller vidalı. Muhtemelen içerdeki teyp kasasının da değişmesi gerekiyor.

Iki farkli yorum iki güzel bakış açısı :)

Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar

denemesi sizden ;)

Titanium çerçeve bulsam şöyle uyguna deneyecem de, yok :)
Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar
İşte bu teyp de çerçeveli olduğu icin hoş durmuyor. Direk çerçeve üstüne gelen model olmalı.
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Bence teyp işi olmaz..klima göstergesi cuk oturmuş ama teyp oturmaz.Çerçevede değişecek..

qhlbn.jpg

bunu da ben ekleyim de tam olsun :)

Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar

Bence teyp işi olmaz..klima göstergesi cuk oturmuş ama teyp oturmaz.Çerçevede değişecek..

Gönderilen Resim

bunu da ben ekleyim de tam olsun :)

Çerçeve bulsam değiştirmeye razıyım ama bulunmuyor maalesef yok piyasada
Yorum bağlantısı
Ahmet Güneş Akgönüllü

İyi günler arkadaşlar.Bende 2006 model focus 2 var ve bu klima düğmeleri çok hoşuma gitti.acaba bu 2006 modellerede uygulanabiliyormu ve nerden nasıl temin edebiliriz.?

Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar

İyi günler arkadaşlar.Bende 2006 model focus 2 var ve bu klima düğmeleri çok hoşuma gitti.acaba bu 2006 modellerede uygulanabiliyormu ve nerden nasıl temin edebiliriz.?

Klimaniz dijitalse cikmacilardan bulabilirsiniz. Focus 2 makyajli kasalarin klima ünitesi olarak arayın
Yorum bağlantısı
Ahmet Güneş Akgönüllü

Klimaniz dijitalse cikmacilardan bulabilirsiniz. Focus 2 makyajli kasalarin klima ünitesi olarak arayın

evet klimam dijital aracım chia tecno. düğmelerin kasısnı ve içinide değiştirmemiz gerekiyomu yoksa direk eskisini çıkartıp yenisini taktığımız zaman sorunsuz otururmu ?

Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar

evet klimam dijital aracım chia tecno. düğmelerin kasısnı ve içinide değiştirmemiz gerekiyomu yoksa direk eskisini çıkartıp yenisini taktığımız zaman sorunsuz otururmu ?

Yapmanız gereken sadece ünite almak. Iki vidasi var söküp yenisini takiyorsunuz o kadar.
Yorum bağlantısı
Sela Can Dökmeci

merhabalar bu ebay deki teypin çerçevesinden nerede bulabilirim 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...