Ramazan Akkaya 23 Temmuz 2013 Paylaş 23 Temmuz 2013 (düzenlendi) evet klimam dijital aracım chia tecno. düğmelerin kasısnı ve içinide değiştirmemiz gerekiyomu yoksa direk eskisini çıkartıp yenisini taktığımız zaman sorunsuz otururmu ? Ahmet bey benim araçta tekno, bizim araçlardaki teyp bildiğiniz gibi biraz özellikli, bluetooth,sesle komut vs.,klimayıda komutla yönlendirebiliyoruz, bende taktırmak istedim, montaj konusunda hiçbir sıkıntı olmuyor ancak takılan klima ünitesi hatalı çalışıyor örneğin klimayı düşürdüğünüzde artıyor artırdığında düşüyor uyumsuzluk var. Epey bir klima ünitesi denedik ama sonuç aynı oldu.Takan arkadaş da bir anlam veremedi ama ben tekno özelliğinden kaynaklandığını düşünüyorum. Ancak tekno olmayan dijital klimalı fokus 2 lerde hiçbir sorun yaşanmıyor. 23 Temmuz 2013 tarihinde Ramazan Akkaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 23 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 23 Temmuz 2013 Ahmet bey benim araçta tekno, bizim araçlardaki teyp bildiğiniz gibi biraz özellikli, bluetooth,sesle komut vs.,klimayıda komutla yönlendirebiliyoruz, bende taktırmak istedim, montaj konusunda hiçbir sıkıntı olmuyor ancak takılan klima ünitesi hatalı çalışıyor örneğin klimayı düşürdüğünüzde artıyor artırdığında düşüyor uyumsuzluk var. Epey bir klima ünitesi denedik ama sonuç aynı oldu.Takan arkadaş da bir anlam veremedi ama ben tekno özelliğinden kaynaklandığını düşünüyorum. Ancak tekno olmayan dijital klimalı fokus 2 lerde hiçbir sorun yaşanmıyor.Bence serviste ünitenin araca tanıtılması gerekiyor. Tanitildiktan sonra sorun çözülür gibi duruyor Yorum bağlantısı
Ramazan Akkaya 23 Temmuz 2013 Paylaş 23 Temmuz 2013 Bence serviste ünitenin araca tanıtılması gerekiyor. Tanitildiktan sonra sorun çözülür gibi duruyor Bilemiyorum üstatlar cevap verir sanırım. Yorum bağlantısı
Özer Kürkdiken 27 Temmuz 2013 Paylaş 27 Temmuz 2013 Aracınıza oval olan sony teyp sorunsuz olur, cihazların soket yapıları aynı eskiyi söküp yenisini takacaksınız vida yerleri de oluyor yalnızca akıllı vida ile delerek montaj yapılıyor. Almanız gereken yalnızca çerçeve, ben Ankara'dan size bulabilirim burada hurdacılar da 50tl gibi bir rakama bulunabiliyor. Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 28 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 28 Temmuz 2013 Aracınıza oval olan sony teyp sorunsuz olur, cihazların soket yapıları aynı eskiyi söküp yenisini takacaksınız vida yerleri de oluyor yalnızca akıllı vida ile delerek montaj yapılıyor. Almanız gereken yalnızca çerçeve, ben Ankara'dan size bulabilirim burada hurdacılar da 50tl gibi bir rakama bulunabiliyor.Valla cok sağolun 50 tl gibi bir rakama dijital klimali çerçeveden bulabilirsek eğer harika olur. Ah bi gelebilseydim zaten şu yıldız sanayiiye ah Yorum bağlantısı
Özer Kürkdiken 28 Temmuz 2013 Paylaş 28 Temmuz 2013 Ankarada var. Titanyum çerçeve uygun derseniz alıp adresinize yollarım. Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 28 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 28 Temmuz 2013 Ankarada var. Titanyum çerçeve uygun derseniz alıp adresinize yollarım.Cok iyi olur size zahmet olmasin Yorum bağlantısı
Özer Kürkdiken 28 Temmuz 2013 Paylaş 28 Temmuz 2013 (düzenlendi) Zahmet olmaz, özelden iletişim bilgilerinizi yazarsanız alır adresinize yollarım. 28 Temmuz 2013 tarihinde Özer Kürkdiken tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Burak Özdemir 30 Temmuz 2013 Paylaş 30 Temmuz 2013 özer bey banada bulabilirmisin? uygunsa böyle bir değişikliğe gidebilirim... Yorum bağlantısı
Burak Balıkçı 1 Ağustos 2013 Paylaş 1 Ağustos 2013 Çerçeveyi değiştirmek yerine eski kasas Fiesta Cool, C-Max ve Kuga'da kullanılanlardan gibi yapsanız acaba? Hem çerçeve bozulmamış olur hemde kendi çerçevesini ince bir işçilikle tekrardan karbon kaplayabilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Özer Kürkdiken 1 Ağustos 2013 Paylaş 1 Ağustos 2013 (düzenlendi) bulabilirim nekadar fiyat teklif edeceğiz. bu cihazda 6 lı chencer da var bildiğim kadarıyla. dilerseniz bluetooth kitinide bulabilirim teyp için orijinal. 1 Ağustos 2013 tarihinde Özer Kürkdiken tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Alpaslan Göktaş 5 Ağustos 2013 Paylaş 5 Ağustos 2013 Teyp çerçevesi bulursanız olur hiç bir fark yok. Ben servisten kare çerçeve temin edip multimedya navigasyonlu aleti takmıştım. Sıkıldım geçen gün tekrar orjinal sony teybi taktım. Sıkıntı yaratacak bir şey yok sadece çerçeve bulmanız gerekli. Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 7 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 7 Ağustos 2013 (düzenlendi) Mesut bey kargolar ulaştı mı?Ulaştı çok sagolun çok makbule geçti. Bayramdan sonra Küllük de olsa bu iş tamam olacak 7 Ağustos 2013 tarihinde Mesut Dumlupınar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 24 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 24 Ağustos 2013 (düzenlendi) Evet sonunda projemiz bitti bugün itibariyle Titanium parçalar için yardımcı olan Özer Kürkdikene sonsuz teşekkürler 24 Ağustos 2013 tarihinde Mesut Dumlupınar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 24 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 24 Ağustos 2013 Hayırlı olsun..Güzel olmuş.Sagolun Yorum bağlantısı
Misafir 24 Ağustos 2013 Paylaş 24 Ağustos 2013 bulabilirim nekadar fiyat teklif edeceğiz. bu cihazda 6 lı chencer da var bildiğim kadarıyla. dilerseniz bluetooth kitinide bulabilirim teyp için orijinal.iyi günler. Bende de sony teyp var bluetooth kitini bulabilirmisiniz acaba ve fiyat ne olur Hayırlı olsun çok şık olmuş Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 24 Ağustos 2013 Paylaş 24 Ağustos 2013 güle güle kullanın. aracın içine yapılan bu tür değişiklikler arabaya her bindiğiniz de yeni arabaya biniyormuş hissi verir bana. güzel bir çalışma olmuş, emeğinize sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 24 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 24 Ağustos 2013 güle güle kullanın. aracın içine yapılan bu tür değişiklikler arabaya her bindiğiniz de yeni arabaya biniyormuş hissi verir bana. güzel bir çalışma olmuş, emeğinize sağlık. çok teşekkürler. demin arabaya bindim göğsü kırmızı gördüm enfes olmuş akşam görüntüsü bi başka... km saati kaldı bir tek onu da bulsam bu iş bitecek 1 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 24 Ağustos 2013 Paylaş 24 Ağustos 2013 çok teşekkürler. demin arabaya bindim göğsü kırmızı gördüm enfes olmuş akşam görüntüsü bi başka... km saati kaldı bir tek onu da bulsam bu iş bitecek Süha satıyordu km göstergesini. satılıklar bölümünde vardı sanırım. tabi duruyorsa daha. Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 24 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 24 Ağustos 2013 süha abinin dizel bana benzinli lazım Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 24 Ağustos 2013 Paylaş 24 Ağustos 2013 o zaman sahibinden ve çıkmacılardan takip edeceksiniz. kolay gelsin size araç ile yapılan her şey insana zevk veriyor 1 Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 26 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 26 Ağustos 2013 Bugün Küllüğümüzü de taktik Bu da önceki hali Gece ışıklar 1 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ocak 2014 Paylaş 10 Ocak 2014 mesut bey çalışmanız kaça mal oldu acaba gerçekten güzel olmuş.... Yorum bağlantısı
Recommended Posts