İçeriğe Yönlendir

Focus II - Kare Sony Teyp Yerine Oval Sony Teyp Olur Mu?

Mesut Dumlupınar

Recommended Posts

Ramazan Akkaya
(düzenlendi)

evet klimam dijital aracım chia tecno. düğmelerin kasısnı ve içinide değiştirmemiz gerekiyomu yoksa direk eskisini çıkartıp yenisini taktığımız zaman sorunsuz otururmu ?

Ahmet bey benim araçta tekno, bizim araçlardaki teyp bildiğiniz gibi biraz özellikli, bluetooth,sesle komut vs.,klimayıda komutla yönlendirebiliyoruz, bende taktırmak istedim, montaj konusunda hiçbir sıkıntı olmuyor ancak takılan klima ünitesi hatalı çalışıyor örneğin klimayı düşürdüğünüzde artıyor artırdığında düşüyor uyumsuzluk var. Epey bir klima ünitesi denedik ama sonuç aynı oldu.Takan arkadaş da bir anlam veremedi ama ben tekno özelliğinden kaynaklandığını düşünüyorum. Ancak tekno olmayan dijital klimalı fokus 2 lerde hiçbir sorun yaşanmıyor.

tarihinde Ramazan Akkaya tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar

Ahmet bey benim araçta tekno, bizim araçlardaki teyp bildiğiniz gibi biraz özellikli, bluetooth,sesle komut vs.,klimayıda komutla yönlendirebiliyoruz, bende taktırmak istedim, montaj konusunda hiçbir sıkıntı olmuyor ancak takılan klima ünitesi hatalı çalışıyor örneğin klimayı düşürdüğünüzde artıyor artırdığında düşüyor uyumsuzluk var. Epey bir klima ünitesi denedik ama sonuç aynı oldu.Takan arkadaş da bir anlam veremedi ama ben tekno özelliğinden kaynaklandığını düşünüyorum. Ancak tekno olmayan dijital klimalı fokus 2 lerde hiçbir sorun yaşanmıyor.

Bence serviste ünitenin araca tanıtılması gerekiyor. Tanitildiktan sonra sorun çözülür gibi duruyor
Yorum bağlantısı
Ramazan Akkaya

Bence serviste ünitenin araca tanıtılması gerekiyor. Tanitildiktan sonra sorun çözülür gibi duruyor

Bilemiyorum üstatlar cevap verir sanırım.

Yorum bağlantısı
Özer Kürkdiken

Aracınıza  oval olan sony teyp sorunsuz olur, cihazların soket yapıları aynı eskiyi söküp yenisini takacaksınız vida yerleri de oluyor yalnızca akıllı vida ile delerek montaj yapılıyor. Almanız gereken yalnızca çerçeve, ben Ankara'dan size bulabilirim burada hurdacılar da 50tl gibi bir rakama bulunabiliyor.

Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar

Aracınıza oval olan sony teyp sorunsuz olur, cihazların soket yapıları aynı eskiyi söküp yenisini takacaksınız vida yerleri de oluyor yalnızca akıllı vida ile delerek montaj yapılıyor. Almanız gereken yalnızca çerçeve, ben Ankara'dan size bulabilirim burada hurdacılar da 50tl gibi bir rakama bulunabiliyor.

Valla cok sağolun 50 tl gibi bir rakama dijital klimali çerçeveden bulabilirsek eğer harika olur. Ah bi gelebilseydim zaten şu yıldız sanayiiye ah :)
Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar

Ankarada var. Titanyum çerçeve uygun derseniz alıp adresinize yollarım.

Cok iyi olur size zahmet olmasin
Yorum bağlantısı
Özer Kürkdiken
(düzenlendi)

Zahmet olmaz, özelden iletişim bilgilerinizi yazarsanız alır adresinize yollarım.

tarihinde Özer Kürkdiken tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Burak Özdemir

özer bey banada bulabilirmisin? uygunsa böyle bir değişikliğe gidebilirim... :)

Yorum bağlantısı
Burak Balıkçı

Çerçeveyi değiştirmek yerine eski kasas Fiesta Cool, C-Max ve Kuga'da kullanılanlardan gibi yapsanız acaba? Hem çerçeve bozulmamış olur hemde kendi çerçevesini ince bir işçilikle tekrardan karbon kaplayabilirsiniz.

ford_c-max_1.8_tdci_titanium_2008_07.jpg

75FD3B3BFD2C46A78F707F1BC523DD3E.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Özer Kürkdiken
(düzenlendi)

bulabilirim nekadar fiyat teklif edeceğiz. bu cihazda 6 lı chencer da var bildiğim kadarıyla. dilerseniz bluetooth kitinide bulabilirim teyp için orijinal.

tarihinde Özer Kürkdiken tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Alpaslan Göktaş

Teyp çerçevesi bulursanız olur hiç bir fark yok. Ben servisten kare çerçeve temin edip multimedya navigasyonlu aleti takmıştım. Sıkıldım geçen gün tekrar orjinal sony teybi taktım. Sıkıntı yaratacak bir şey yok sadece çerçeve bulmanız gerekli.

Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar
(düzenlendi)

Mesut bey kargolar ulaştı mı?

Ulaştı çok sagolun çok makbule geçti. Bayramdan sonra Küllük de olsa bu iş tamam olacak :) tarihinde Mesut Dumlupınar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Mesut Dumlupınar
(düzenlendi)

Evet sonunda projemiz bitti bugün itibariyle :)3aqepy7y.jpgra9e7amu.jpg

Titanium parçalar için yardımcı olan Özer Kürkdikene sonsuz teşekkürler :)

tarihinde Mesut Dumlupınar tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

bulabilirim nekadar fiyat teklif edeceğiz. bu cihazda 6 lı chencer da var bildiğim kadarıyla. dilerseniz bluetooth kitinide bulabilirim teyp için orijinal.

iyi günler. Bende de sony teyp var bluetooth kitini bulabilirmisiniz acaba ve fiyat ne olur

Hayırlı olsun çok şık olmuş

Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş

güle güle kullanın. aracın içine yapılan bu tür değişiklikler arabaya her bindiğiniz de yeni arabaya biniyormuş hissi verir bana. güzel bir çalışma olmuş, emeğinize sağlık.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar

güle güle kullanın. aracın içine yapılan bu tür değişiklikler arabaya her bindiğiniz de yeni arabaya biniyormuş hissi verir bana. güzel bir çalışma olmuş, emeğinize sağlık.

çok teşekkürler. demin arabaya bindim göğsü kırmızı gördüm enfes olmuş akşam görüntüsü bi başka... km saati kaldı bir tek onu da bulsam bu iş bitecek :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş

çok teşekkürler. demin arabaya bindim göğsü kırmızı gördüm enfes olmuş akşam görüntüsü bi başka... km saati kaldı bir tek onu da bulsam bu iş bitecek :)

Süha satıyordu km göstergesini. satılıklar bölümünde vardı sanırım. tabi duruyorsa daha. 

Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş

o zaman sahibinden ve çıkmacılardan takip edeceksiniz. kolay gelsin size araç ile yapılan her şey insana zevk veriyor

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 4 ay sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...