Emrullah Aslan 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 Hayırlı olsun güle güle kullanın; mesut bey önceki cd çalarınız duruyor mu?sorunu var mı?bir de 2007 trend focusa takabilir miyim ben o cihazı.biliyorsunuz 2007 trendlerde dikdörtgen cd6000 mevcut.tesisat olarak destekle rmi ghia nın orjinal teybini. bir de duruyorsa bana kaça bırakırsınız ghia nın orjinal cd çalarını. Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 13 Ocak 2014 Yazar Paylaş 13 Ocak 2014 Elinize emeğinize sağlık.Yapılan uygulamalar ne kadara mal oldu acaba.Bilgi verebilirmisiniz? mesut bey çalışmanız kaça mal oldu acaba gerçekten güzel olmuş.... Hayırlı olsun güle güle kullanın; mesut bey önceki cd çalarınız duruyor mu?sorunu var mı?bir de 2007 trend focusa takabilir miyim ben o cihazı.biliyorsunuz 2007 trendlerde dikdörtgen cd6000 mevcut.tesisat olarak destekle rmi ghia nın orjinal teybini. bir de duruyorsa bana kaça bırakırsınız ghia nın orjinal cd çalarını. Teşekkürler panel teyp tuşlar Küllük aşağı yukarı 450 civarı tuttu. Eski teyp durmuyor maalesef forumdan bir arkadaşa sattim. Sattığım teybin fiyatini düşersek 150 liraya mal olmuş diyelim ) Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ocak 2014 Paylaş 13 Ocak 2014 mesut bey aynı çalışmayı bende yapmak istiyorum biraz yardımcı olurmusunuz takıp sökme konusunda birde parça konusunda.benim bulabildigim teybe 300tl dedı bır arkadaş formda çerçeve ve klima panelinede birlikte bursada bir çıkmacı 350 dedi toplamda en az 650 tl ye bulabildim.birde formda bir arkadaş ankaradan bütün parçaları ayarlayabilecegini 850 tl tuttugunu söyledi sizinki 450 tl çok fark var Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 13 Ocak 2014 Yazar Paylaş 13 Ocak 2014 mesut bey aynı çalışmayı bende yapmak istiyorum biraz yardımcı olurmusunuz takıp sökme konusunda birde parça konusunda.benim bulabildigim teybe 300tl dedı bır arkadaş formda çerçeve ve klima panelinede birlikte bursada bir çıkmacı 350 dedi toplamda en az 650 tl ye bulabildim.birde formda bir arkadaş ankaradan bütün parçaları ayarlayabilecegini 850 tl tuttugunu söyledi sizinki 450 tl çok fark var Doğrudur ben klima kontrol unitesini hesap etmedim onu da 150 tl ye buldum. Toplamda o zaman bana 600 e mal olmuş diyelim. Özer Kürkdiken gerçekten yardimci olur benim parçaların çoğunu o buldu sağolsun. Sen bütün parçaları 600 e bulduysan al derim çünkü aşağı yukarı zaten o fiyat temiz bir şeyler yapmak istersen. Sökme kismi çok basit ama oval sony teyp bizim kasaya oturmuyor geride kaliyor biraz. Vida yapacağınız yerin altina destek koymak gerekiyor basit aslinda çok arada kalirsaniz bi elektrikçi 5 dk da halleder bence. Zira hepsini ben kendim yaptim. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Ocak 2014 Paylaş 15 Ocak 2014 Doğrudur ben klima kontrol unitesini hesap etmedim onu da 150 tl ye buldum. Toplamda o zaman bana 600 e mal olmuş diyelim. Özer Kürkdiken gerçekten yardimci olur benim parçaların çoğunu o buldu sağolsun. Sen bütün parçaları 600 e bulduysan al derim çünkü aşağı yukarı zaten o fiyat temiz bir şeyler yapmak istersen. Sökme kismi çok basit ama oval sony teyp bizim kasaya oturmuyor geride kaliyor biraz. Vida yapacağınız yerin altina destek koymak gerekiyor basit aslinda çok arada kalirsaniz bi elektrikçi 5 dk da halleder bence. Zira hepsini ben kendim yaptim. mesut bey benim buldugum parçalar sony mp3 oval teyp klima ünitesi ve çerçeve.başka parça lazım mı acaba? Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 15 Ocak 2014 Paylaş 15 Ocak 2014 Güzel olmuş Mesut. Eline sağlık. başarılı bir çalışma Yorum bağlantısı
Özer Kürkdiken 15 Ocak 2014 Paylaş 15 Ocak 2014 Buhari bey merhaba, Mesut bey e bulduğum parçalar ile size bulabileceğimi söylediğim parçalar şu şekilde sony oval teyp bulabilirsem 6. cd chancer mp3 özellikli bulamazsam tek cd mp3 olan modeli titanyum çerçeve titanyum klima paneli cam rezistans düğmeleri ve paneli titanyum kül tablası son olarak gri vites çerçevesi Tamamını 750 ile 850 tl arasında yardımcı olabileceğimi belirttim. ben bu işin ticaretini yapmıyorum amacım yardımcı olmaktı umarım daha altında bir rakama bulabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 15 Ocak 2014 Yazar Paylaş 15 Ocak 2014 Güzel olmuş Mesut. Eline sağlık. başarılı bir çalışma Buhari bey merhaba, Mesut bey e bulduğum parçalar ile size bulabileceğimi söylediğim parçalar şu şekilde sony oval teyp bulabilirsem 6. cd chancer mp3 özellikli bulamazsam tek cd mp3 olan modeli titanyum çerçeve titanyum klima paneli cam rezistans düğmeleri ve paneli titanyum kül tablası son olarak gri vites çerçevesi Tamamını 750 ile 850 tl arasında yardımcı olabileceğimi belirttim. ben bu işin ticaretini yapmıyorum amacım yardımcı olmaktı umarım daha altında bir rakama bulabilirsiniz. Cok teşekkür ederim ilteber göksel yaman senin yaninda esamemiz okunmaz.Özer icin söyleyeceğim tek şey var o da gerçek bir dost anca bu şekilde yardimci olur. Sagolsun kendisi gidip tek tek ilgilendi. 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 15 Ocak 2014 Paylaş 15 Ocak 2014 Estağfurullah Mesut.. Özerinde eline sağlık. Güzel iş çıkarmışınız.. Severim böyle, ince çalışmaları 1 Yorum bağlantısı
Halit ARIKAN 5 Şubat 2014 Paylaş 5 Şubat 2014 Iste herkes birsey diyor. Ben de anlamadım gitti... çerçeveyi nasıl söktünüz ben sökeme3dim nereden sökülüyor acaba...teşekürler... Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 6 Şubat 2014 Yazar Paylaş 6 Şubat 2014 Once teybi sokeceksiniz. Teyp cikinca arkada 2 vidasi var öyle cikar çerçeve Yorum bağlantısı
Emre Unal 9 Şubat 2014 Paylaş 9 Şubat 2014 süper olmuş benim aracında sadece klima göstergesini değiştirmek istiyorum acaba kaça mal olur? Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 9 Şubat 2014 Yazar Paylaş 9 Şubat 2014 (düzenlendi) süper olmuş benim aracında sadece klima göstergesini değiştirmek istiyorum acaba kaça mal olur? Elinize saglik...TeşekkürlerKlima ünitesi pek kolay bulunan bir parça değil ama cikmacilarda bulunur. ben 150 liraya almistim. Malum sitede bir ara 300 e satıyorlardi. Ghialarin unitesini istiyorsaniz yeşil ekranli olani bende var yardimci olurum. Edit : ekleme 9 Şubat 2014 tarihinde Mesut Dumlupınar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 9 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2014 Vee sonunda Evet klima paneli ile başladığım makyajli kasa serüveni gösterge ile son buldu. Leş Yeşillerden kurtuldum darısı yapmak isteyenlerin başına 1 Yorum bağlantısı
Emrah Altun 9 Mayıs 2014 Paylaş 9 Mayıs 2014 Yahu bu titanyum cerceveden nerede bulabiliriz Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 9 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2014 Yahu bu titanyum cerceveden nerede bulabilirizÇıkmacılar. Yorum bağlantısı
Erdem Terzioğlu 11 Mayıs 2014 Paylaş 11 Mayıs 2014 Abi gosterge degisimini bende istiyorum ama burda yapamayacagim icin ankaranin yolunu tutmak lazim. Oktay abiye sormak lazim ona guveniyorum. Ama bakmak lazim. Ucuz yollu halledebilsek keske. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Mayıs 2014 Paylaş 11 Mayıs 2014 Vee sonunda Evet klima paneli ile başladığım makyajli kasa serüveni gösterge ile son buldu. Leş Yeşillerden kurtuldum darısı yapmak isteyenlerin başına mesut kardeşim hayırlı olsun degişim çok güzel olmuş yeşilden kurtulmuşsun diyarbakırdamı yaptırdın birde toplam kaça mal oldu ö.m atabilirmisin Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 11 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2014 Sağol buhari darisi başına. Saat 300 tanitma 100 yabancı yok nasılsa Yorum bağlantısı
Erdem Terzioğlu 11 Mayıs 2014 Paylaş 11 Mayıs 2014 Heves ettim sahibinden de baktim 500 civari satiliyor. Rakam cok iyi. Tabi tanitma vs var bu iste. Daha uyguna halletmek neredeyse imkansiz heralde. Montaj da dahil heraldr bu rakama. Anlik tuketim de calisiyor mu acaba bunu takinca? Aslinda gosterge teyp klima ucunu soyle 700 e falan halledemezmiyiz ki? Birde internette hep dizel var benzinli bulmak zor mu acaba? Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 11 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2014 Heves ettim sahibinden de baktim 500 civari satiliyor. Rakam cok iyi. Tabi tanitma vs var bu iste. Daha uyguna halletmek neredeyse imkansiz heralde. Montaj da dahil heraldr bu rakama. Anlik tuketim de calisiyor mu acaba bunu takinca? Aslinda gosterge teyp klima ucunu soyle 700 e falan halledemezmiyiz ki? Birde internette hep dizel var benzinli bulmak zor mu acaba? Ben çok bekledim nerdeyse 1 seneye yakin. Denk gelme meselesi. 300 civari bi fiyata bulursaniz alin. Tanıtma işi çok kolay 5 dk da yapıyor kilometreciler yapar bu işi genelde. Anlik yakit tuketimi çalışıyor. Verdiği hava bile bi başka yeşil renkten sonra. Yorum bağlantısı
Erdem Terzioğlu 11 Mayıs 2014 Paylaş 11 Mayıs 2014 Tanitirken eski km bilgisini de giriyorlar herhalde? Yani km ile oynamaya cok musait bi durum sanirim. Ama neyse o benim km dusurme derdim yok. 1 km bile dusuk yazdirmam. Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 11 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2014 Tanitirken eski km bilgisini de giriyorlar herhalde? Yani km ile oynamaya cok musait bi durum sanirim. Ama neyse o benim km dusurme derdim yok. 1 km bile dusuk yazdirmam.O size kalmış artik ben takinca saati 35000deydi 90 küsüre yukselttim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts