İçeriğe Yönlendir

Focus II - Kare Sony Teyp Yerine Oval Sony Teyp Olur Mu?

Mesut Dumlupınar

Recommended Posts

O size kalmış artik ben takinca saati 35000deydi 90 küsüre yukselttim.

mesut diyarbakırdamı tanıttırdın göstergeyi?

Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar

mesut diyarbakırdamı tanıttırdın göstergeyi?

Evet abi burada taktirdim. İşin ehli biri var al gostergeyi gel takalim :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Yahu bu titanyum cerceveden nerede bulabiliriz

Heves ettim sahibinden de baktim 500 civari satiliyor. Rakam cok iyi. Tabi tanitma vs var bu iste. Daha uyguna halletmek neredeyse imkansiz heralde. Montaj da dahil heraldr bu rakama. Anlik tuketim de calisiyor mu acaba bunu takinca?

Aslinda gosterge teyp klima ucunu soyle 700 e falan halledemezmiyiz ki?

Birde internette hep dizel var benzinli bulmak zor mu acaba?

0544 637 00 08 Ahmet... Cumartesi sabah uğradığımda bir tane titanyum focusun göğüs tabir edilen kısmı ortada duruyordu ve çerçevesi teybi göstergesi üstündeydi.. Benzinli için de çerçeve olması lazım elinde... Arayın pazarlık edin gönderir..

Yorum bağlantısı
Erdem Terzioğlu
(düzenlendi)

0544 637 00 08 Ahmet... Cumartesi sabah uğradığımda bir tane titanyum focusun göğüs tabir edilen kısmı ortada duruyordu ve çerçevesi teybi göstergesi üstündeydi.. Benzinli için de çerçeve olması lazım elinde... Arayın pazarlık edin gönderir..

Serkan abi yarin sabahtan ariyorum. Titanyum focus 2 ye uyar insallah. Benzinliyi sunun icin istiyorum devir saatleri farkli oluyor. İnsallah ucuza birakir :)

Kargoya vermesine gerek yok cunku montaj icin illaki ankaraya gelmem lazim

tarihinde Erdem Terzioğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

serkan abi benimki dizel ama bir arayıp sorayım bakalım birde benim araçta ESP var sorun olurmuki acaba cam rezistans tuşunun yanında? :unsure2:  :unsure2:  :unsure2:

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
erkan arakesen

Aracınıza  oval olan sony teyp sorunsuz olur, cihazların soket yapıları aynı eskiyi söküp yenisini takacaksınız vida yerleri de oluyor yalnızca akıllı vida ile delerek montaj yapılıyor. Almanız gereken yalnızca çerçeve, ben Ankara'dan size bulabilirim burada hurdacılar da 50tl gibi bir rakama bulunabiliyor.

özer bey merhaba üzerinden iki yıl geçmiş ama sizden ricam olacak benimde titanyum konsol çerçevesine ihtiyacım var yardımcı olabilirmisiniz

Yorum bağlantısı
Özer Kürkdiken

özer bey merhaba üzerinden iki yıl geçmiş ama sizden ricam olacak benimde titanyum konsol çerçevesine ihtiyacım var yardımcı olabilirmisiniz

Bakayım bulursam haber vereyim
Yorum bağlantısı
erkan arakesen

Bugün Küllüğümüzü de taktik

4u3azymy.jpg

Bu da önceki hali

e7edage8.jpg

Gece ışıklar

7u9y6yry.jpge2eha7e7.jpg

mesut bey merhabalar yeni üye oldum  sizin çalışmalarınız hoşuma gitti ve parçaları nerden tedarik ettiniz  ve toplamda ne kadara mal ettiniz

birde yeni konsolunuzu kaplattınız mı yoksa orjinalinde mi böyle acaba

Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar

Çıkmacılara bakmalısınız. Baya masraflı oluyor teyp klima ünitesi vs vs. 1000 lirayı bulabilir

Yorum bağlantısı
erkan arakesen

Bakayım bulursam haber vereyim

çok sevinirim ya teşekkürler aynı zamanda klima kontrol paneli de sordurabilirseniz çok daha sevinirim

Çıkmacılara bakmalısınız. Baya masraflı oluyor teyp klima ünitesi vs vs. 1000 lirayı bulabilir

teşekkür ederim konsolu kaplattınız mı yoksa orjinalimi öyleydi

Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar

çok sevinirim ya teşekkürler aynı zamanda klima kontrol paneli de sordurabilirseniz çok daha sevinirim

teşekkür ederim konsolu kaplattınız mı yoksa orjinalimi öyleydi

Hepsi ayrı ayrı parçalar kaplama değil
Yorum bağlantısı
erkan arakesen

küllüğüde mi çıkmacılardan buldunuz

Hepsi ayrı ayrı parçalar kaplama değil

özer bey bulmuştu dimi parçaları

Yorum bağlantısı
erkan arakesen

Evet

hocam bişey daha sorcam ya kusurabakmayın  klima ünitesini değiştirirken bir sıkıntı olmadı dimi nasıl montaj yaptınız

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
SELİM ŞAFAK

merhaba ben foruma yeni katıldım. bende 2006 model ford focus ghia var. benim aracımdan sony teybi sökmüşler yerine trend modellerde olan teyipten takmışlar, ben 2008 ve üstü modellerde olan oval bluetooth özelliği olan sony teyp buldum bu teybi sadece çerçeve değiştirerek takabilirmiyim, yardımcı olursanız sevinirim

bu konuyu uzunca tartışmışsınız forumda ama benim sorumun cevabını bulamadım, klima tuşları değişecek falan demişsiniz kafam karıştı, ben sadece kare sony yerine oval sony takmayı düşünüyorum, sizce sadece çerçeveyi değiştirsem olurmu?

Yorum bağlantısı
SELİM ŞAFAK
(düzenlendi)

TAKMAK İSTEDİĞİM TEYPTE BU32638a47c40995bcf431baa81cd0932c.jpg

YALNIZ BENİM DJİTAL KLİMAM YUKARDAKİ KARE TEYP TE OLAN GİBİ SESLE KONTROL YOK YANİ

tarihinde SELİM ŞAFAK tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
SELİM ŞAFAK

çok teşekkür ederim benim focus 2006 model ghia ama teybi sony değil, sony teybi söküp trend modellerde olan teyplerden takmışlar, ford mondeo dan çıkma bluetooth özelliği olan bir teyp buldum onu alıp takacağım inş.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

ufak harfler forumlarda tercih edlir genelde.

mondeo dan bluetothlu derken? pioneer avic mi?

Yorum bağlantısı
SELİM ŞAFAK
(düzenlendi)

ufak harfler forumlarda tercih edlir genelde.

mondeo dan bluetothlu derken? pioneer avic mi?

hayır pioneer değil, mondeo sony teyp ama bluetoth özelliği olan bir teyp, bildiğimiz yukarda fotoğrafı olan oval sony teyp yani

tarihinde SELİM ŞAFAK tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

nasıl bir modelmiş o merak ettim. foto su var mı o teybin. mavşidiş teybn depğil teybe takılan bir parça ile gelen bir özellşik ve oval teyp ile gelmedi.

Yorum bağlantısı
SELİM ŞAFAK

nasıl bir modelmiş o merak ettim. foto su var mı o teybin. mavşidiş teybn depğil teybe takılan bir parça ile gelen bir özellşik ve oval teyp ile gelmedi.

yukarıya eklediğim oval teybin aynısı ama ford mondeodan sökülmüş, satan arkadaşa sordum bluetoth özelliği var dedi, ama daha denemedim bu gün getirecek arkadaş deneyecez, eğer bluetoth özelliği teybin kendi içinde değilde başka bir kitle ekleniyorsa muhtemelen çalışmayacak, tekno pakatlerde bluetoth özelliği varmış, teyp haricinde arabanın başka bir yerine takılmış olabilir mi bluetoth kiti? ben hiç görmedim kiti nasıl birşey bilmiyorum

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

yukarıya eklediğim oval teybin aynısı ama ford mondeodan sökülmüş, satan arkadaşa sordum bluetoth özelliği var dedi, ama daha denemedim bu gün getirecek arkadaş deneyecez, eğer bluetoth özelliği teybin kendi içinde değilde başka bir kitle ekleniyorsa muhtemelen çalışmayacak, tekno pakatlerde bluetoth özelliği varmış, teyp haricinde arabanın başka bir yerine takılmış olabilir mi bluetoth kiti? ben hiç görmedim kiti nasıl birşey bilmiyorum

Bluetooth sonradan takılmışsa vardır normalde üzerinde telefon açma kapama tuşları olduğu için özellik var zannediliyor ama standart halinde yok..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

tekno paket te focus dikdörtgen teyp lilerde vardı. harici bir parça bağlanarak sağlanan bir özelik. ovaldeki teyp işaeti sesi kapamak için.

Yorum bağlantısı
  • 5 ay sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...