Murat Bektaş 13 Temmuz 2013 Paylaş 13 Temmuz 2013 Merhaba abilerim kardeşlerim. Sizlerin görüşleri gerçekten benim için çok değerli. Teknosa nın internet sayfasını gezerken bu teyibe rast geldim. Videolarını ve uygulamalarını biraz araştırdım.. Lakin aklıma takılan sorular var sizlerin görüşlerini almak istedim. Focus Mk1 araca sahibim üzerinde orjinal teyibim mevcut. Ses düzeyi beni tatmin edecek kadar iyi. 1.Cep telefonumda navigasyon uygulamasına sahibim. Navigasyon için teyibi almama değermi? 2.5000RDS olduğu için teyp te aux kullanarak müzikleri kaliteli seviyede dinleyebiliyorum. Teyibi alsam bir değişiklik olarak sadece usb den dinleme artım olacak gibi. 3.Geri görüş kamerası uygulanabilirliği benim için artı bir seçenek. 4.Video seçeneği artı bir seçenek. 5.Tv özelliği artı bir seçenek. 6.Fiyat konusunda aynı özellikleri taşıyan cihazlardan uygun. RESİM : SİZCE DEĞERMİ? Yardımcı olun oruç tutmaktan muallakta kaldım kafam basmıyor Birde hırsızlardan çok tırsıyorum bu benim için çok büyük bir eksi.... link:http://www.teknosa.com/urunler/110021188/xetec-tm-4501-62-2-din-oto-hi-fi?term=xetec 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 13 Temmuz 2013 Paylaş 13 Temmuz 2013 Bu cihazı söküp alamzlar ki. Özellik olarak çok dolu ama ses ve görüntü kalitesini bilemem. ama fiyat oldukça uygun bence.. Ürünün sayfasında ki yorum ; Ürünün artilari 1-Fiyati ucuz 2-navigasyon kullanisli ve hizli 3-radyosu iyi Ürünün eksileri 1-televizyon anteni çok kötü dogru dürüst kanal çekmiyor 2-en son radyoda veya televizyonda kaldiysa onunla açiliyor 3-navigasyon sesini duymak istediginizde sesi açirsaniz aux girisi haricinde digerlerinde müzik ve tv sesi rahatsiz ediyor 4-ekran resmi bmp ve 800x480 boyutunda olmayinca degistiremiyorsuuz 5-hd video ve yeni formatlari desteklemiyor Sonuç olarak bu paraya alinacak en iyi ürün sirf navigasyonu için bile alinir peugeot 307 yede güzel uydu hizli kargo için teknosaya tesekkürler 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 13 Temmuz 2013 Paylaş 13 Temmuz 2013 Cuzi bir miktarda kaskoya isliyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Altıntaş 13 Temmuz 2013 Paylaş 13 Temmuz 2013 ürün detayında navigasyon özelliği yazmıyor, sadece yorumda yazıyor navigasyon var diye, ayrıntısına bakmak lazım aynı cihaz başka yerde 769-TL http://www.yalcinhifi.com/Urun/XETEC-TM-4501-NAVIGASYONLU-DOUBLE-pmu22.html 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 13 Temmuz 2013 Paylaş 13 Temmuz 2013 Mk1 kasalarda double teyp uygulaması biraz uğraştırıyor.Malum eğimli bir göğüs olduğu için güzel işcilik gerekiyor.Bence tam anlamıyla ses sitemi yapmayacaksanız bu teybe gerek yok.Ancak teyp ile başlayıp daha sonra devamı gelir diyorsanız fiyat uygun. 1 Yorum bağlantısı
Murat Bektaş 13 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2013 Abi teşekkür ederim verdiğin bilgi için. Bir video suna bakabilirmisin? Bana ses düzgün geldi. http://youtu.be/EJV8pFTdyUE Yorum bağlantısı
Murat Bektaş 13 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2013 ürün detayında navigasyon özelliği yazmıyor, sadece yorumda yazıyor navigasyon var diye, ayrıntısına bakmak lazım aynı cihaz başka yerde 769-TL http://www.yalcinhifi.com/Urun/XETEC-TM-4501-NAVIGASYONLU-DOUBLE-pmu22.html Ürünün uygulama yapılan görsellerinde navigasyon çalışıyor. Belki yüklü olmayabilir. İlginiz için teşekkürler. Mk1 kasalarda double teyp uygulaması biraz uğraştırıyor.Malum eğimli bir göğüs olduğu için güzel işcilik gerekiyor.Bence tam anlamıyla ses sitemi yapmayacaksanız bu teybe gerek yok.Ancak teyp ile başlayıp daha sonra devamı gelir diyorsanız fiyat uygun. Evet haklısınız bu cihazı alınca artı olarak hoparlörleri kompenant sisteme çevirmek dahada iyi olacaktır. Görselliği çok hoşuma gitti birrde bizim birader dürttüp duruyor al al al diye Bu cihazı söküp alamzlar ki. Özellik olarak çok dolu ama ses ve görüntü kalitesini bilemem. ama fiyat oldukça uygun bence.. Ürünün sayfasında ki yorum ; Ürünün artilari 1-Fiyati ucuz 2-navigasyon kullanisli ve hizli 3-radyosu iyi Ürünün eksileri 1-televizyon anteni çok kötü dogru dürüst kanal çekmiyor 2-en son radyoda veya televizyonda kaldiysa onunla açiliyor 3-navigasyon sesini duymak istediginizde sesi açirsaniz aux girisi haricinde digerlerinde müzik ve tv sesi rahatsiz ediyor 4-ekran resmi bmp ve 800x480 boyutunda olmayinca degistiremiyorsuuz 5-hd video ve yeni formatlari desteklemiyor Sonuç olarak bu paraya alinacak en iyi ürün sirf navigasyonu için bile alinir peugeot 307 yede güzel uydu hizli kargo için teknosaya tesekkürler Bıyığına kurban olurum.. Çok saol ilgin için abi. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 13 Temmuz 2013 Paylaş 13 Temmuz 2013 Navigasyon içinse olur, ses kalitesi içinse olmaz amfi, hoparlör, kablo, elektrik bantı vs lazım. 1 Yorum bağlantısı
Murat Bektaş 13 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2013 Navigasyon içinse olur, ses kalitesi içinse olmaz amfi, hoparlör, kablo, elektrik bantı vs lazım. Hali hazırda 1200w MAGNAT (Yurtdışı) amfi mevcut. O halde pioneer kompenant yolu gözüküyor. Subwofeer bağlamak istemiyorum arac hb. oldugu için bagaj hacmi daralıyor. Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 13 Temmuz 2013 Paylaş 13 Temmuz 2013 Onur Yeşil bunu çok beğendi. Almak istiyorum ben bunu. 1 Yorum bağlantısı
Murat Bektaş 14 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 14 Temmuz 2013 inşallah.. Ben ödeme noktasında ENTER ile pencereyi kapat arasında kaldım... Yorum bağlantısı
Misafir 14 Temmuz 2013 Paylaş 14 Temmuz 2013 Güzel bir cihaza benziyor, kaskoya işletildiğinde çalınma durumunda bir muafiyet olmaz. Ancak ekran kalitesi nasıldır ses kalitesi iyi midir araştırmak gerek. Yorum bağlantısı
Murat Dere 14 Temmuz 2013 Paylaş 14 Temmuz 2013 inşallah.. Ben ödeme noktasında ENTER ile pencereyi kapat arasında kaldım... Çık ordan çabuk; ceryan yapar mazallah, üşürsün soora. 1 Yorum bağlantısı
Eray Sireli 14 Temmuz 2013 Paylaş 14 Temmuz 2013 özelliklerde yazan çıkış gücü doğruysa kaliteli bir standart teypler kadar ses konusunda performans gösterir. Xetec'in 4 kanallı bir amfisiyle tanışmıştım önceleri parasından fazla iş yapıyordu. Yorum bağlantısı
Mustafa Volkan Koca 14 Temmuz 2013 Paylaş 14 Temmuz 2013 benim arabada 3tane cihaz var navigasyon,geri görüş kamera ekranı, pionner teyp hepsini satsam bundan alsam sizce mantıklı olurmu? hepsini satsam bunun fiyatı eder. Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 14 Temmuz 2013 Paylaş 14 Temmuz 2013 Benim aramda bundan var. Oldukça kullanışlı, ses ve görüntü olarak kaliteli. Yakında elime ulaşacak olan Blakpunt anfi takılacak. Ayrıca navigasyon ve geri görüş kamerası da mevcut. Ve arka kafalık 2 Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 14 Temmuz 2013 Paylaş 14 Temmuz 2013 Benim aramda bundan var. Oldukça kullanışlı, ses ve görüntü olarak kaliteli. Yakında elime ulaşacak olan Blakpunt anfi takılacak. Ayrıca navigasyon ve geri görüş kamerası da mevcut Ve arka kafalık resimdeki araç pejo.sizin profilde fiesta yazıyor.boyut ölçüleri olarak fiesta yada focusa uyarmı bu ürün? http://www.hepsiburada.com/liste/piranha-encore-70-inc-navigasyonlu-oto-ses-ve-goruntu-sistemi/productDetails.aspx?productId=otpirencore&categoryId=60001687#Gorseller forumda bu üründne kullananlar var.bunun için sizin araçta kenarlardan biraz kesmek gerekiyor Yorum bağlantısı
Murat Bektaş 14 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 14 Temmuz 2013 Cevaplarınız için teşekkürler. Konu ile ilgili olarak biraz daha beklemeye alacağım kendimi. Sanırım android tabletimi adapte etmek en mantıklısı olacak Yorum bağlantısı
Mustafa Volkan Koca 14 Temmuz 2013 Paylaş 14 Temmuz 2013 Cevaplarınız için teşekkürler. Konu ile ilgili olarak biraz daha beklemeye alacağım kendimi. Sanırım android tabletimi adapte etmek en mantıklısı olacak Sök tak şeylerle uğraşılmıyor abi bende geri görüş aynası, navigasyon, teyp var sök tak iyi olmuyor en iyisi bu teypten alıp herşeyin elinin altında olması. 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 14 Temmuz 2013 Paylaş 14 Temmuz 2013 resimdeki araç pejo.sizin profilde fiesta yazıyor.boyut ölçüleri olarak fiesta yada focusa uyarmı bu ürün? http://www.hepsiburada.com/liste/piranha-encore-70-inc-navigasyonlu-oto-ses-ve-goruntu-sistemi/productDetails.aspx?productId=otpirencore&categoryId=60001687#Gorseller forumda bu üründne kullananlar var.bunun için sizin araçta kenarlardan biraz kesmek gerekiyor Fiesta sahibi olduğumda tanıştı fordclubtr ailesi ile ama daha sonra aracım değişti ve buna da fordclubtr ailesi vesile oldu. Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 14 Temmuz 2013 Paylaş 14 Temmuz 2013 Fiesta sahibi olduğumda tanıştı fordclubtr ailesi ile ama daha sonra aracım değişti ve buna da fordclubtr ailesi vesile oldu. tamam abi ben ona birşey demiyorum zaten. fiesta ile focus ölçülerine uyarmı sizin ürün onu sordum ben.pejoya uymuş ama focus ile aynı boyutlardamıdır onu öğrenmek istiyorum Yorum bağlantısı
Murat Bektaş 14 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 14 Temmuz 2013 Ben internette skoda araca uygulamasını gördüm. Büyük ihtimal bizim araclarada uyum sağlar diye düşünüyorum. Biraz kesip biçmek gerekebilir belki Yorum bağlantısı
Mustafa Volkan Koca 15 Temmuz 2013 Paylaş 15 Temmuz 2013 tamam abi ben ona birşey demiyorum zaten. fiesta ile focus ölçülerine uyarmı sizin ürün onu sordum ben.pejoya uymuş ama focus ile aynı boyutlardamıdır onu öğrenmek istiyorum 6.2'' ler uyar 7.0'' ler kenarındaki cam rezistansı düğmesi olan kısmını kesmeden uyduramazsın. Yorum bağlantısı
Recommended Posts