İçeriğe Yönlendir

Ford Rallye Sport Etiketi Hk.

Süha Demirtaş

Recommended Posts

Süha Demirtaş

Bu ürünü araçlarımıza yapıştırmak sureti ile kullanıyorduk. Bugün yerine gittik fakat malesef tırları dükkanın önüne koyup gitmişler. Ben biliyorum ki forumumuzda bu etiketin çizimi olan kişiler vardı bunları buraa paylaşır ise bende digital baskıcıdan bunu bastırabilirim. Bu konuda elinde vektörel çizimleri bulunan yada ben aynısını yaparım diyenler var ise bekliyoruz yardımlarını ;)

DA6KncG.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk

Bu stickerdan banada lazım. Gümüş yada beyaz renkte. Bir arkadaş orjinalini göndermişti ama siyah olduğu için mavinin üzerinde pek belli olmadı. Bende çamurluk sinyallerinin üstüne yapıştırdım. Bir tane arkaya ST logosunun altına lazım.
sdwh.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
(düzenlendi)

İrem'e haber vereyim çizimini yapmıştı bunun kanka ama kağıt uzerine çizmişti.. Digital ortam lazım..

tarihinde İ.G&#246ksel Yaman tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hasan Sancak

bende hemen gireyim listeye o zaman sticker olayını sevmem pek ama bir bunu birde olsa fctr stickerini takarım hemen  :rolleyes:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Kardeşim eline sağlık fakat logoyu silik yapmazsan daha iyi olur. Bir de bu şekilde yapar mısın  ;) Boyutu kaç cm ayarladın ?

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
(düzenlendi)

ST versiyonuda var. Bunun üzerinde çalışabilirsin tam benim kasa ;) Ortadan ST yi kaldırdık mı tamamdır ;)

FiestaSporting_Trophy.jpg

tarihinde Süha Demirtaş tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Üçünüzünde eline sağlık kendi alanınızda harika çizimler..

Eliniz dert görmesin..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Maşallah emeklerinize sağlık hepsi çok güzel. Bir orta yol bulalım ben son eklediğim resimlerden yanayım fiesta için çok değişik ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2

ST versiyonuda var. Bunun üzerinde çalışabilirsin tam benim kasa ;) Ortadan ST yi kaldırdık mı tamamdır ;)

FiestaSporting_Trophy.jpg

Süha abi ortası boş mu olacak ?

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

süha abi ortası bosmu olacak ?

Boş olur ise çok mu yaban kalır acaba ? bilemiyorum ki bir şeyler denemek lazım. Örneğin aracın silülietini eklesen o bölüme ? 

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

dısı zaten silüet olduğuu için kötü olur 

grafik tasarımı senin işin :D Ben anlamam bir tdci yaz bakalım nasıl olacak ;)

bu ortadaki yazının Renkli olması işi bozdu. İki parça halinde ayrı ayrı bastırmak gerekecek

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Mustafa orijinalindeki gibi yazı tonu ve o logo kesin gerekli, acaba dijital baskı mı yapsak o kısmı ?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...