Misafir 23 Ağustos 2013 Paylaş 23 Ağustos 2013 Merhaba, Aracımın (benimle birlikte) sitemizin üyesi olduğunu gösterebilmek adına (yolda logolu araç gördüğümüzde çevirip sohbet, selam için) aracıma yapıştırmak için sitemizin logosunu sticker ını nasıl temin edebilirim arkadaşlar? Şöyle yandaki, GHIA logosunun altına, arkaya filan yapıştırmak istiyorum. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 23 Ağustos 2013 Paylaş 23 Ağustos 2013 Merhaba, Aracımın (benimle birlikte) sitemizin üyesi olduğunu gösterebilmek adına (yolda logolu araç gördüğümüzde çevirip sohbet, selam için) aracıma yapıştırmak için sitemizin logosunu sticker ını nasıl temin edebilirim arkadaşlar? Şöyle yandaki, GHIA logosunun altına, arkaya filan yapıştırmak istiyorum. Merhaba Abi, Toplantılarda temin edebilirsin. İmzamda ki bizim aracın konusunda var bakabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Ağustos 2013 Paylaş 23 Ağustos 2013 Mükremin abi rengi tutuyor mu?Birde abi dıştaki nikelaj görünümlünün çapı 1 mm den büyük görünüyor sanki resimde bana mı öyle geldi? Mustafa renk biraz daha koyu olacak, siyaha yakın lacivert. Dıştaki çerçeveyi şöyle yapalım. Çerçeve kalınlığı 1,5 mm. olsun ama tam dışta olmasın, logonun 1 mm. içinde olsun. Yani çerçeve dışında da 1 mm.lik logo renginde bir çerçeve olsun. Ayrıca: Ford yazısının dışındaki oval çerçeve ile dıştaki çerçevenin renkleri aynı olsun. Abartmadım değil mi? Yorum bağlantısı
Misafir 23 Ağustos 2013 Paylaş 23 Ağustos 2013 Teşekkürler Mert. İlk Trakya bölge toplantısına mutlaka katılacağım kısmetse. Yorum bağlantısı
Mustafa AKTÜRK 24 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 24 Ağustos 2013 Mustafa renk biraz daha koyu olacak, siyaha yakın lacivert. Dıştaki çerçeveyi şöyle yapalım. Çerçeve kalınlığı 1,5 mm. olsun ama tam dışta olmasın, logonun 1 mm. içinde olsun. Yani çerçeve dışında da 1 mm.lik logo renginde bir çerçeve olsun. Ayrıca: Ford yazısının dışındaki oval çerçeve ile dıştaki çerçevenin renkleri aynı olsun. Abartmadım değil mi? Yok abi sonuçta ben yardımcı olmaya çalışıyorum seve seve yapıyorum problem değil benim için Abi birde şu var baskıda bu renkler daha koyu çıkar monitörlerde renk daha açık görünüyor. 3 Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 24 Ağustos 2013 Paylaş 24 Ağustos 2013 mustafa cdr formatınde yüklermisin.. Emeğine sağlık.. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Ağustos 2013 Paylaş 24 Ağustos 2013 Yok abi sonuçta ben yardımcı olmaya çalışıyorum seve seve yapıyorum problem değil benim için Abi birde şu var baskıda bu renkler daha koyu çıkar monitörlerde renk daha açık görünüyor. Mustafa bu harika olmuş, renk konusunda haklısın şu anda farklı bir bilgisayardan bakıyorum ve son çizimin siyah, önceki ise olması gerektiği gibi lacivert görünüyor. Demek ki önceki renk, sonraki çizime uygulanacak. Bir de bunu nasıl yükleyeceğimi anlatırsan tamamdır. Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 25 Ağustos 2013 Paylaş 25 Ağustos 2013 Abi çizip ekliyorum inşallah renk tonunu tutturabilirim. Şimdi oldu mu abi?Ne zahmeti abi olur mu hiç aynısını focus 1 sedan içinde yapman mümkün mü? 1 Yorum bağlantısı
Mustafa AKTÜRK 26 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 26 Ağustos 2013 mustafa cdr formatınde yüklermisin.. Emeğine sağlık.. Mustafa bu harika olmuş, renk konusunda haklısın şu anda farklı bir bilgisayardan bakıyorum ve son çizimin siyah, önceki ise olması gerektiği gibi lacivert görünüyor. Demek ki önceki renk, sonraki çizime uygulanacak. Bir de bunu nasıl yükleyeceğimi anlatırsan tamamdır. Mükremin abi linkteki dosyayı indirip reklamcıya verince işlem tamamdır yine bir problem olursa yardımcı olurum abi.Aydın abi teşekkür ederim. Link : http://s3.dosya.tc/server9/WmXHAz/fordcmaxg_bek.rar.html 2 Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 13 Eylül 2013 Paylaş 13 Eylül 2013 (düzenlendi) aynısını focus 1 sedan içinde yapman mümkün mü? http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/246304-sticker-istek-ve-%C3%A7izimleri/page-6 13 Eylül 2013 tarihinde Serkan Ünsalan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa AKTÜRK 20 Eylül 2013 Yazar Paylaş 20 Eylül 2013 (düzenlendi) aynısını focus 1 sedan içinde yapman mümkün mü? http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/246304-sticker-istek-ve-%C3%A7izimleri/page-6 Bu aralar biraz yoğunum kusura bakmayın 1-2 güne kadar çizip eklerim. 20 Eylül 2013 tarihinde Mustafa AKTÜRK tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 20 Eylül 2013 Paylaş 20 Eylül 2013 Bu aralar biraz yoğunum kusura bakmayın 1-2 güne kadar çizip eklerim. Mustafa bizim connectleri de araya sıkıştırsan be Yorum bağlantısı
Furkan Egemen Akın 25 Eylül 2013 Paylaş 25 Eylül 2013 Mustafa Banada Yapbilirmisin orda arkadaki carbon fiber i kaldırıp birde turnier yazısını silip linkini atarmısın ama station wagon olucak bu arada Yorum bağlantısı
Mustafa AKTÜRK 8 Ekim 2013 Yazar Paylaş 8 Ekim 2013 Ne zamandır giremiyorum siteye.KPSS ye çalışmaya başladım, işler sıkılaştı arabanın anahtarını kaybettim.İnşallah en kısa zamanda çalışmaları yapıp ekleyeceğim 3 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 8 Ekim 2013 Paylaş 8 Ekim 2013 Ne zamandır giremiyorum siteye.KPSS ye çalışmaya başladım, işler sıkılaştı arabanın anahtarını kaybettim.İnşallah en kısa zamanda çalışmaları yapıp ekleyeceğimAllah kolaylik versin Mustafa islerin daha inemli.. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Egemen Akın 8 Ekim 2013 Paylaş 8 Ekim 2013 bencede sen benimkini sonraya ayır 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 8 Ekim 2013 Paylaş 8 Ekim 2013 (düzenlendi) Mustafa hayırlısı olsun. 7 Aralık 2013 tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Furkan Egemen Akın 19 Ekim 2013 Paylaş 19 Ekim 2013 Mustafa Banada Yapbilirmisin orda arkadaki carbon fiber i kaldırıp birde turnier yazısını silip linkini atarmısın ama station wagon olucak bu arada birde FordClubTürkiye yazabilirmisin Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 aynısını focus 1 sedan içinde yapman mümkün mü? mustafa bunu yapabilme şansın var mı? ümidimi kesmeye başladımda? Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Mustafa uzun zamandan beri foruma girmiyor, işle alakalı sanırım. Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Evet abi konuyu unutmuştum.pc ye ghost atmiştiim konuyu sık kullanilanlara eklemişim öyle gördüm bende 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Mustafa uzun zamandan beri foruma girmiyor, işle alakalı sanırım. Ben yarın bi arayayım kardeşimizi. 3 Yorum bağlantısı
Ali Eren 18 Aralık 2013 Paylaş 18 Aralık 2013 Aradım Mustafa'yı ama buraya yazmayı unuttum. Çok yoğunmuş bu aralar hem çalışıyor hem de sınava hazırlanıyor. Biz konuştuktan bir gün sonra foruma girmişti. Arabanın ufak bir sorunu var diye konu açmıştı. 1 Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli 18 Aralık 2013 Paylaş 18 Aralık 2013 Foruma dair her zaman aracimda yapistirilacak, asilacak yer mevcut... Yapilmasinda karar kilinan logo vs. Listeye benide eklemeyi unutmazsaniz sevinirim.. Saygilar.. Yorum bağlantısı
Kerim Abatay 10 Mayıs 2014 Paylaş 10 Mayıs 2014 Abi çizip ekliyorum inşallah renk tonunu tutturabilirim. Şimdi oldu mu abi?Ne zahmeti abi olur mu hiç Vektörel çizimler konudan silinmiş... Çizimleri tekrar yükler misiniz? Mail olarakta atabilirsiniz... Bu çizimleri hangi programı kullanarak açabiliriz... Saygılar Kerim Yorum bağlantısı
Recommended Posts