İçeriğe Yönlendir

Intercity Akademi Etkinlik Ve Eğitimleri

Orçun İnce

Recommended Posts

Ali Elöver

bar fedaisine benzettim

Yok eski belediye temizlik iscisi, cok iyi el arabasi kullanirmis efsane olmus Paris sokaklarinda. Nerden nereye...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Orçun İnce

MEsela bugün yine geldi beni buldu, soldan aniden yola fırlayan bir taxi...... başarılı şekilde savuştururuken, baş parmağıım ve omzum yerinden bile kıpırdamadı, veletler arkada çok eğlendi.

Iste bu!! Bunlari duydukca gururlaniyorum :))

Yorum bağlantısı
Ali Elöver
(düzenlendi)

Iste bu!! Bunlari duydukca gururlaniyorum :))

Siz bana egitim verin, canavar nasil daha vahsi canavar olur gorun gurur mu duyarsiniz okulu mu kapatirsiniz bilemem :)

tarihinde Ali El&#246ver tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Siz bana egitim verin, canavar nasil daha vahsi canavar olur gorun gurur mu duyarsiniz okulu mu kapatirsiniz bilemem :)

38 km/H nasıl bir sürattir :rofl:

Yorum bağlantısı
Orçun İnce

Sınırları zorlarim, onune 2 koyarim

Ali abi seninle işimiz var :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Sebastian Loeb :)

Efsane rallici, eski cadde pilotu

Ali abi bizde katılsak mı eğitime ihtiyaç var mı :D

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Ali abi bizde katılsak mı eğitime ihtiyaç var mı :D

Ben seni sayisiz kere tokatladim, ben bile egitim şart diyorsam sen hayda hayda çift dikiş alman lazim bu egitimi :)

Cadde de 140 ile orta yogun trafikte yan verip toplama dersi almam lazim ve sahilde 200+ hizlarda arac kontrolu mesela...

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Ben seni sayisiz kere tokatladim, ben bile egitim şart diyorsam sen hayda hayda çift dikiş alman lazim bu egitimi :)

Cadde de 140 ile orta yogun trafikte yan verip toplama dersi almam lazim ve sahilde 200+ hizlarda arac kontrolu mesela...

Hah görende pistte geçtin sanacak :) bırak bu işleri abi. Bence sen eğitimini al beraber yanı verelim e30 2.8 ile ;)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

rıfat bunları stock fiesta ile yapıyor pöhhh

eğitimde zaten, Sn. Opelsavarkiaöver in trafik sigortasına muhtaç kalmama detayları veriliyor

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Pazartesi fiyatlar belli olacaktı. Durum nedir?

Ali abi seninle işimiz var :D

Yorum bağlantısı
Orçun İnce

Pazartesi fiyatlar belli olacaktı. Durum nedir?

Güvenli sürüş eğitimleri 300TL gibi bedel karşılığı verilecek. İndirim alabilirim tabi tanıdıklara :)

Hafta içi için yine ücretsiz kendimizi test etme amaçlı eğitim verebiliriz, forumdan adam toplayabilirim :)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Orçun İnce

Arkadaşlar selam,

Çaşamba ve/veya Cuma günü, biz eğitmenler hem kendimizi geliştirmek hem de bu eğitimi almak isteyenler için ücretsiz eğitim vermek istiyoruz. Daha önce Çağlar abi misafirimiz olmuştu, memnuniyetini dile getiren mesajını okumuşsunuzdur. Eğitimin olup olamayacağı yarın belli olacak ama biz yinede bir isim listesi oluşturalım istiyorum ki önden rezerve etmiş oluruz. Eğitim Formula 1 pisti olan İntercity İstanbul Park Padok alanında olacak. Ben aşağıya isim listesini oluşturuyorum, siz devamını getirirsiniz :) :))ğitimi ben veremeyeceğim, o sırada pistin içinde eğitimde olacağım, diğer eğitmen arkadaşlar verecektir şimdiden belirtiyim :)

1-

2-

3-

4-

5-

6-

7-

8-

9-

10-

Tarih : 31 Temmuz Çarşamba  10:00-17:00 saatleri arasında

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

1 Süha Demirtaş 

Bu sefer kaçmaz kardeşim

Yorum bağlantısı
Orçun İnce

1 Süha Demirtaş 

Bu sefer kaçmaz kardeşim

Abi bu seferde satarsan zaten pistte peşine takılırım Cupra'yla hemde halk gününde haberin olsun :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Orçun İnce

2 Servet

1-Süha Demirtaş

2-Servet Aydın

Bu şekilde devam edersek sevinirim :)

Yorum bağlantısı
Orçun İnce

Haftaiçi olması sıkıntı. :( Kardeşimi yollasam olur mu ? :)

Ehliyeti olsun yeter, eğitim eğitimdir :)

Yorum bağlantısı
Ali Elöver
(düzenlendi)

1-Süha Demirtaş

2-Servet Aydın

3-Ali Elöver

Hafta ici her saat uygunum

tarihinde Ali El&#246ver tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Orçun İnce

3- Ali Elöver

Hafta ici her saat uygunum

Abi sana eğitim yok kusura bakma :D

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Abi sana eğitim yok kusura bakma :D

Asil bana egitim sart... Ansizin jipim ile kontrolu kaybedip 4 ceker bir sekilde 180 hp'lik çipura lara ozellikle kirmizi olanlarin ustune cikabilirim ;)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Orçun İnce

Asil bana egitim sart... Ansizin jipim ile kontrolu kaybedip 4 ceker bir sekilde 180 hp'lik çipura lara ozellikle kirmizi olanlarin ustune cikabilirim ;)

İkna oldum fazlasıyla, seninle özel ilgilenicem abi :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Bana tum agustos ayi boyunca egitim vermeniz lazim, anca ogrenirim kullanmayi

İkna oldum fazlasıyla, seninle özel ilgilenicem abi :D

Bak ne guzel anlastik :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Orçun İnce

Bana tum agustos ayi boyunca egitim vermeniz lazim, anca ogrenirim kullanmayi

Sabah 10'dan akşam 5'e kadar abi eğitimler emin misin o sıcakta tüm Ağustos ayına ?? :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...