Ali Elöver 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 Sabah 10'dan akşam 5'e kadar abi eğitimler emin misin o sıcakta tüm Ağustos ayına ?? Tabiki, ben emekli adamim Direksiyonum gelisir ne guzel iste. Cok calisirim belki İskender Atakan olurum. Evde Bayramoglunda 20 dk da pistteyim. Gideyim de kendime bir spor araba alayim yaz sonunda egitimler bitip pilot olunca Yorum bağlantısı
Orçun İnce 29 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 29 Temmuz 2013 Saat bilgisi önemli ama baştan yazayım ben ismimi. 1-Süha Demirtaş 2-Servet Aydın 3-Ali Elöver 4- Yavuz S. Bilgin Abi sabah 10 akşam 5 olarak düşünebilirsin saati. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 Abi bu seferde satarsan zaten pistte peşine takılırım Cupra'yla hemde halk gününde haberin olsun Ya satmadık canım mazeretimiz ciddi idi, toplantı spec. Bu arada cupra kim biz kim Yorum bağlantısı
Ali Elöver 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 Abi ben yolcuları korkutmama eğitimi istiyorum!!! Yeter artık yemin ederim binmiyorlar. Sadece annem mecburiyetten biniyor Yavrucum senin tedavi kürün pistte değil, bin Bostancidan deniz otobusune in Bakirkoy de sor dusunen adam heykeli nerde iste senin dermanin orda Yorum bağlantısı
Orçun İnce 29 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 29 Temmuz 2013 Ya satmadık canım mazeretimiz ciddi idi, toplantı spec. Bu arada cupra kim biz kim Estağfurullah Biz abilerimiz pistte geçmiyoruz, benim arkadaşın video'da siz varsınız ama Yavrucum senin tedavi kürün pistte değil, bin Bostancidan deniz otobusune in Bakirkoy de sor dusunen adam heykeli nerde iste senin dermanin orda Abi yarış pilotu eğitimi değil bu yalnız söyliyim de önceden Yorum bağlantısı
Orçun İnce 29 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 29 Temmuz 2013 Eğitim zamanımız onaylandı, Çarşamba günü yapıyoruz. Sabah 10 da toplanıyoruz akşam 5'e kadar. 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 Abi yarış pilotu eğitimi değil bu yalnız söyliyim de önceden Ben yaris isterim hiz riziko attraksiyon severim. Siz guvenli egitiminden sıkıldikca beraber kurt dokeriz. Ben geleyim biraz havasini soluyim oranin belki ise girerim sizin orda muhesebe kantin vs Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 Sağol Orçun. Kesinleştireyim ismini listeye eklerim akşamına takılıyoruz bilgin olsun Yorum bağlantısı
Orçun İnce 29 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 29 Temmuz 2013 Ben yaris isterim hiz riziko attraksiyon severim. Siz guvenli egitiminden sıkıldikca beraber kurt dokeriz. Ben geleyim biraz havasini soluyim oranin belki ise girerim sizin orda muhesebe kantin vs Sen gel abi de ileride yüksek performansa'da davet ederim seni pistte dökersin kurtlarını Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 Ben yaris isterim hiz riziko attraksiyon severim. Siz guvenli egitiminden sıkıldikca beraber kurt dokeriz. Ben geleyim biraz havasini soluyim oranin belki ise girerim sizin orda muhesebe kantin vs Hız derken ne ile hahaha Yorum bağlantısı
Orçun İnce 29 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 29 Temmuz 2013 akşamına takılıyoruz bilgin olsun Bensiz mi :O Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 Estağfurullah Biz abilerimiz pistte geçmiyoruz, benim arkadaşın video'da siz varsınız ama Abi yarış pilotu eğitimi değil bu yalnız söyliyim de önceden biz yol verdik orada ona Yorum bağlantısı
Ali Elöver 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 Eğitim zamanımız onaylandı, Çarşamba günü yapıyoruz. Sabah 10 da toplanıyoruz akşam 5'e kadar. Persembe cuma demistin ben carsamba aksami donecegim Bodrumdayim su an. Yorum bağlantısı
Orçun İnce 29 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 29 Temmuz 2013 (düzenlendi) Persembe cuma demistin ben carsamba aksami donecegim Bodrumdayim su an. Bakarsın iki seans yaparız abi aşkolsun, seni eğitimsiz bırakmıcam söz 1-Süha Demirtaş 2-Servet Aydın Biri ilk mesajımı Çarşamba olarak düzeltsede bir karışıklık olmasa ne güzel olur. 29 Temmuz 2013 tarihinde Orçun İnce tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 Hız derken ne ile hahaha Hahaga ! Valla ne istersem onunla satilik spor araba dolu piyasa. Alirim biseyler Bakarsın iki seans yaparız abi aşkolsun, seni eğitimsiz bırakmıcam söz 1-Süha Demirtaş 2-Servet Aydın Biri ilk mesajımı Çarşamba olarak düzeltsede bir karışıklık olmasa ne güzel olur. Hadi yirttiniz gene egitmenler olarak rahat edersiniz ben yokken. Size iyi egitimler Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 Hahaga ! Valla ne istersem onunla satilik spor araba dolu piyasa. Alirim biseyler Hadi yirttiniz gene egitmenler olarak rahat edersiniz ben yokken. Size iyi egitimler Ruhsatı üzerine alda ondan sonra yaz Ali abi böyle şeyleri Başkalarının arabaları ile bize show yapma. Fakat illa spor araba almak istiyorsan tavsiyemdir http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-performans-mavi-st-102849847/detay Bensiz mi :O Çarşamba olması nedeni ile en fazla 21 e kadar takılabiliriz, tabikide senli Yorum bağlantısı
Ali Elöver 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 (düzenlendi) Ruhsatı üzerine alda ondan sonra yaz Ali abi böyle şeyleri Başkalarının arabaları ile bize show yapma. Fakat illa spor araba almak istiyorsan tavsiyemdir http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-performans-mavi-st-102849847/detay Çarşamba olması nedeni ile en fazla 21 e kadar takılabiliriz, tabikide senli Komik Çakmaktaş seni, spor araba dedim sardalya kutusu bakiyorum demedim Spor dediysem e46 3.30 ci falan. Ne isim olur plasiyer kasa fiesta ile. Ruhsati niye ustume aliyim yeter 3 tane var zaten 29 Temmuz 2013 tarihinde Ali Elöver tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 Komik Çakmaktaş seni, spor araba dedim sardalya kutusu bakiyorum demedim Ruhsati niye ustune aliyim yeter 3 tane var zaten Nasıl yani koskoca Ford ST yi ekonomi arabası mı yapmış Ben anlamam 3 tane var 5 tane vardan Ali abi, ya eldekiler ile geleceksin yada eline yenisini alınca geleceksin Yorum bağlantısı
Ali Elöver 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 Nasıl yani koskoca Ford ST yi ekonomi arabası mı yapmış Ben anlamam 3 tane var 5 tane vardan Ali abi, ya eldekiler ile geleceksin yada eline yenisini alınca geleceksin Ben seni Fiat ile asfalta gömmüş adamim Birak st falan oyuncak araba bunlar. Eldekiler gunluk kullanim icin, hafta sonu icin hala bakiyorum Megane Rs olmadi baska bisey olur elbette ama oyuncak araba olmaz linkteki gibi... Yorum bağlantısı
Emre Öğütt 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 (düzenlendi) İstanbulda olsam kaçırmazdım Birisi sınıfının en sportif olmayan kullanımı alışkanlık isteyen arabası mı dedi? aveocular hiç laf söylettirmez aslında araçlarına 29 Temmuz 2013 tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 Ben seni Fiat ile asfalta gömmüş adamim Birak st falan oyuncak araba bunlar. Eldekiler gunluk kullanim icin, hafta sonu icin hala bakiyorum Megane Rs olmadi baska bisey olur elbette ama oyuncak araba olmaz linkteki gibi... ford olmayacak ise WRX STI olsun 2007 model. Reno dediğin kangoo ile bilinir Birisi sınıfının en sportif olmayan kullanımı alışkanlık isteyen arabası mı dedi? 5 bijon bu ? Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 Dizeller 5 bijon benzinliler 4 bijon. 5x105 benimki. neden bu şekilde bir far var ki ? Yorum bağlantısı
Ali Elöver 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 ford olmayacak ise WRX STI olsun 2007 model. Ford olmayacagi %1.000.000 . Spor arabasi yok ki Ford'un. Sti degil ama Wrx e bindim hic de etkilenmedim. Subaru almam, o tarza girersem tek secenek evo 8 veya 9. Yorum bağlantısı
Ali Elöver 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 Reno dediğin kangoo ile bilinir sen Rs e bin remapped 265 bg lik sonra don bak bu yazdigini silersin Yorum bağlantısı
Recommended Posts