Orçun İnce 30 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 30 Temmuz 2013 Arkadaslar isteyim kisa kisa yazicam. Suha abi ve ilteber abi zaten kayitlilardi. Yarin 3 kisi daha alacagiz. 0533 656 60 13. Beni arayabilirsiniz detaylar icin. Sabah 10 da toplanacagz. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Temmuz 2013 Paylaş 30 Temmuz 2013 Arkadaşlar.. Daha doğrusu Orçun Bey.. Şu konu ne ? http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/246335-intercity-akademi-etkinlik-ve-e%C4%9Fitimleri/ O varken bu niye açıldı. Niye aynı anda her iki konu da ilerliyor.. Anlamadığım için soruyorum.. Bir ara 300 lira eğitim ücretinden bahsedilmiş, bu çarşamba olacak olan organizasyon, ücretsiz mi ? Cuma da ücretsiz mi ? Hangisi 300 lira.. Önce herhangi bir sayı kısıtlamasından bahsedilmemişti. listeler yapılıyordu, sonra sayı kısıtlamasına gidildi, kısıtlamaya gidilirken ilk 5 isim çarşamba diyemeyiz bence yanlış olur, çünkü çarşamba boş olan cuma müsait olmayabilir.. Bence her iki konu da silinmeli, detaylı açıklıkla açıklama yapılmalı. çarşamba ve cuma günleri için kontenjan varsa sayısı bildirilip konu açılmalı.. Bu şekilde yeterince karışık olduğu gibi küsenler de olacak.. 6 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 30 Temmuz 2013 Paylaş 30 Temmuz 2013 Karışıklıkları çözelim 1) 5 kişi olmasının nedeni eğitimde kullanılacak araç sayısının 5 adet olması 2) Örneğin ben kendi aracım ile eğitime katılacağım, isteyende kendi aracı ile katılabilir. 3) Ben kendi aracım ile katılacağım için liste 5+1 olacak şekilde düşünülsün. 4) Eğitim ücreti 300TL dir. Fakat Orçun bize içerden bilgi verdiği için bize tamamen ücretsizdir lütfen bunları karıştırmayın. Herhangi bir düşüncesi sorusu olan bana yazsın ben cevap vereyim.Kendi arabası ile gelme konusunda kontejyan sıkıntısı yoktur 4 kişide kendi arabası ile gelebilir o zaman liste 5+4 olur. Burdan ilteberede sesleniyorum oda kendi arabası ile katılsın hatta imkanı olan herkes katılsın ki aracının limitlerini bilsin Güncel Liste bu şekilde devam etsin 1-Servet Aydın 2- Cüneyt Işıkkent 3-Mert YELDAN 4-Kubilay EVİS 5-Ayhan Sırtıkara 6- İlteber Yaman Bir kişi daha kendi aracı ile gelsin ki sıkıntı yaşanmasın kimse mağdur olmasın. 1 Yorum bağlantısı
Kubilay Evis 30 Temmuz 2013 Paylaş 30 Temmuz 2013 Anladığım kadarıyla bize tamamen ücretsiz ve biz yarın ki kontejyanda eğitime çıkacağız. Arabayla gelmeyi çok isterdim ama maalesef araba pedere lazım olduğu için bugünden karşıya geçmek en iyisi olacak benim için... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Temmuz 2013 Paylaş 30 Temmuz 2013 Katılım sayısı, araç sayısına bağlı ? Yarınki eğitim ücretsiz ? Ancak sair zamanda eğitim isteyen 300 tl verecek ? Eğitim kaç saat ? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Temmuz 2013 Paylaş 30 Temmuz 2013 1-Süha Demirtaş ( kendi aracı ile ) 2-Servet Aydın ( kendi aracı ile ) 3-Mert YELDAN ? 4-Kubilay EVİS ? 5-Ayhan Sırtıkara ? 6-Cüneyt Işikent ? 2 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 30 Temmuz 2013 Paylaş 30 Temmuz 2013 (düzenlendi) Katılım sayısı, araç sayısına bağlı ? Yarınki eğitim ücretsiz ? Ancak sair zamanda eğitim isteyen 300 tl verecek ? Eğitim kaç saat ? Evet Evet 10.00'da başlayıp, akşam 16:00 gibi bitiyor.. Buradan Süha'ya sesleniyorum. Tabiki kendi aracımla geleceğim, başkasının arabasının limitini ne yapayım Bro 30 Temmuz 2013 tarihinde İ.Göksel Yaman tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 30 Temmuz 2013 Paylaş 30 Temmuz 2013 1-Süha Demirtaş ( kendi aracı ile )2-Servet Aydın ( kendi aracı ile )3-Mert YELDAN ?4-Kubilay EVİS ?5-Ayhan Sırtıkara ?6-Cüneyt Işikent ( kendi aracı ile ) 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 30 Temmuz 2013 Paylaş 30 Temmuz 2013 1-Süha Demirtaş ( kendi aracı ile )2-Servet Aydın ( kendi aracı ile )3-Cüneyt Işikent ( kendi aracı ile ) 4- İlteber Yaman ( Kendi aracı ile ) 5-Mert YELDAN ? 6-Kubilay EVİS ?7-Ayhan Sırtıkara ? Mert Öğlenden gelerek olmuyormuş saat 9.45 de pistte olman gerekiyor ? Buna göre listeyi düzenlersen sevinirim. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Temmuz 2013 Paylaş 30 Temmuz 2013 Pekâlâ bir soru daha. Ve rica aslında. Biliyorsunuz taşınıyorum ve bu eğitimi araya sıkıştırdım. Eğer yarın sıralama v.s olursa öncelik istiyorum sizden Yorum bağlantısı
Kubilay Evis 30 Temmuz 2013 Paylaş 30 Temmuz 2013 1-Süha Demirtaş ( kendi aracı ile )2-Servet Aydın ( kendi aracı ile )3-Mert YELDAN ?4-Kubilay EVİS ( araçsız )5-Ayhan Sırtıkara ?6-Cüneyt Işikent ( kendi aracı ile ) Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 30 Temmuz 2013 Paylaş 30 Temmuz 2013 Evet Evet 10.00'da başlayıp, akşam 16:00 gibi bitiyor.. Buradan Süha'ya sesleniyorum. Tabiki kendi aracımla geleceğim, başkasının arabasının limitini ne yapayım Bro Helal Kanka Pekâlâ bir soru daha. Ve rica aslında. Biliyorsunuz taşınıyorum ve bu eğitimi araya sıkıştırdım. Eğer yarın sıralama v.s olursa öncelik istiyorum sizden Abi tüm gün oluyor, yani bölüm bölüm olacak şekilde. Kısacası 17 den önce çıkış sıramızı versek bile 16:30 olur 3 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 30 Temmuz 2013 Paylaş 30 Temmuz 2013 Anladığım kadarıyla bize tamamen ücretsiz ve biz yarın ki kontejyanda eğitime çıkacağız. Arabayla gelmeyi çok isterdim ama maalesef araba pedere lazım olduğu için bugünden karşıya geçmek en iyisi olacak benim için... Eğitim ücretsiz ve araçsız gelebilirsin. Araçsız kontejyan limiti 5 kişi 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 30 Temmuz 2013 Paylaş 30 Temmuz 2013 Getti koca gün Olsun Abi, hocalar birşeyler öğrensin, eğitim şart 1 Yorum bağlantısı
Kubilay Evis 30 Temmuz 2013 Paylaş 30 Temmuz 2013 Eğitim ücretsiz ve araçsız gelebilirsin. Araçsız kontejyan limiti 5 kişi Tamamdır abi anladım sonunda Yorum bağlantısı
Emrah Akdoğan 30 Temmuz 2013 Paylaş 30 Temmuz 2013 çok istiyorum fakat çalışanlar için imkansız saatler maalesef... Yorum bağlantısı
Kubilay Evis 30 Temmuz 2013 Paylaş 30 Temmuz 2013 1-Süha Demirtaş ( kendi aracı ile )2-Servet Aydın ( kendi aracı ile )3-Mert YELDAN ?4-Ayhan Sırtıkara ?5-Cüneyt Işikent ( kendi aracı ile ) Araçsız gitmenin çok anlamı olmayacağından dolayı sıralama bu şekilde devam edebilir. Umarım başka zaman araçla gitmek kısmet olur. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 30 Temmuz 2013 Paylaş 30 Temmuz 2013 (düzenlendi) Giriş saati (10) uymadığı için; 1-Süha Demirtaş ( kendi aracı ile )2-Servet Aydın ( kendi aracı ile )3-Ayhan Sırtıkara ?4-Cüneyt Işikent ( kendi aracı ile ) 30 Temmuz 2013 tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Orçun İnce 30 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 30 Temmuz 2013 Mehmet abi haklısın, böyle olmasının sebebi ayrı bir etkinlik olması. Kişilerin kendi araçları ile katılmaları onların yararına olacaktır. Sonuçta kendi arabanızın limitini görecek ve verdiği tepkileri öğrenecek katılanlar. Eğitim ücretsizdir, 1 ay sonra ki ücreti 300tl olacaktır. Katılanlara gelecek için güzel bir süpriz var ama onu yarın söylerim, Çağlar abi biliyor 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 30 Temmuz 2013 Paylaş 30 Temmuz 2013 Bu listeyi neden doğru yerden alıntılamıyırsunuz anlamadım ? 1-Süha Demirtaş ( kendi aracı ile ) 2-Servet Aydın ( kendi aracı ile ) 3-Cüneyt Işikent ( kendi aracı ile ) 4- İlteber Yaman ( Kendi aracı ile ) 5-Ayhan Sırtıkara ? Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 30 Temmuz 2013 Paylaş 30 Temmuz 2013 Cuma günü olan eğitime katılabilirim, yine aynı saatte mi olacak? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Temmuz 2013 Paylaş 30 Temmuz 2013 1-Süha Demirtaş ( kendi aracı ile ) 2- 3-Cüneyt Işikent ( kendi aracı ile ) 4- İlteber Yaman ( Kendi aracı ile ) 5-Ayhan Sırtıkara ? Ben listeden çıkıyorum. Acil servis bilgisi geldi. Yarınki önceliğim değişti. Cuma gününe belki yetişebilirim. Yorum bağlantısı
Orçun İnce 30 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 30 Temmuz 2013 Cuma günü listesi açıyor muyuz? Yarını atlatalım da Murat açarım merak etme Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 30 Temmuz 2013 Paylaş 30 Temmuz 2013 Bu listeyi neden doğru yerden alıntılamıyırsunuz anlamadım ? 1-Süha Demirtaş ( kendi aracı ile ) 2-Servet Aydın ( kendi aracı ile ) 3-Cüneyt Işikent ( kendi aracı ile ) 4- İlteber Yaman ( Kendi aracı ile ) 5-Ayhan Sırtıkara ? Bu konudaki kayıt kronolojisine göre bu da değil Yorum bağlantısı
Recommended Posts