Süha Demirtaş 1 Temmuz 2014 Paylaş 1 Temmuz 2014 ne öğrencisi olmalıyız ? Detayları atlamışım abi pardon, katılmak isteyen var ise arıyıp ismimi de verebilir. Şahsen kesinlikle tavsiye ederim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Temmuz 2014 Paylaş 1 Temmuz 2014 39 km/h hızın ne olduğunu görmek heyecan verici oluyor Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 1 Temmuz 2014 Paylaş 1 Temmuz 2014 Yeniden katılırdım manuel vites arabam olsa Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Temmuz 2014 Paylaş 1 Temmuz 2014 otomatik daha avantajlı elin ayağın yer değiştirmeden piste odaklanıyorsun, debriyajlı ralli arabası mı kaldı dünyada, biraz takip et canım yeniliği 1 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Temmuz 2014 Paylaş 3 Temmuz 2014 Arkadaşlar öğrencilere ücretsiz eğitim imkanı mevcut şuanda bilginize ben, İbrahim ve Aykut Can kaydımızı yaptık,arkadaşa mesaj attım. Bir kaç arkadaşa daha haber verdim iyi oldu söylediğin abi eyvallah Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 3 Temmuz 2014 Paylaş 3 Temmuz 2014 ben, İbrahim ve Aykut Can kaydımızı yaptık,arkadaşa mesaj attım. Bir kaç arkadaşa daha haber verdim iyi oldu söylediğin abi eyvallah Hayırlı olsun Eğitim mutlaka şart bu konuda Yorum bağlantısı
Misafir 3 Temmuz 2014 Paylaş 3 Temmuz 2014 Hayırlı olsun Eğitim mutlaka şart bu konuda12 temmuz yogunmus maalesef. Haftasonundan başka da uymuyor. Bi rica etsen abi arkadaşa Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 3 Temmuz 2014 Paylaş 3 Temmuz 2014 12 temmuz yogunmus maalesef. Haftasonundan başka da uymuyor. Bi rica etsen abi arkadaşa Ne gibi rica edeyim anlayamadım Yorum bağlantısı
Misafir 3 Temmuz 2014 Paylaş 3 Temmuz 2014 Ne gibi rica edeyim anlayamadımCumartesi gününe bizi sıkıştırma konusunda Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 3 Temmuz 2014 Paylaş 3 Temmuz 2014 Cumartesi gününe bizi sıkıştırma konusunda Adam dolu diyorsa doğrudur kardeşim, zaten 5-6 araç ile yapılıyor fazlasını kaldırmaz ortam. Mevzu pist üzerinde değil farklı alanlarda Yorum bağlantısı
Misafir 3 Temmuz 2014 Paylaş 3 Temmuz 2014 Adam dolu diyorsa doğrudur kardeşim, zaten 5-6 araç ile yapılıyor fazlasını kaldırmaz ortam. Mevzu pist üzerinde değil farklı alanlarda Biliyorum abi yan tarafta eğitim parkuru. Gerçi haber vericem dedi sonraki hafta da acilabilirmis bakalım kısmet Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 3 Temmuz 2014 Paylaş 3 Temmuz 2014 Siz nasıl konuştunuz, fordclub mı dediniz benim adımı mı verdiniz ? Yorum bağlantısı
Misafir 3 Temmuz 2014 Paylaş 3 Temmuz 2014 Siz nasıl konuştunuz, fordclub mı dediniz benim adımı mı verdiniz ?Senin adını söyledim abi Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 4 Temmuz 2014 Paylaş 4 Temmuz 2014 Senin adını söyledim abi Tamamdır konuşuyorum bugün Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 4 Temmuz 2014 Paylaş 4 Temmuz 2014 En son arkadan kopma için özel mekanik sistem yapıyorlardı... Bizim gittiğimizde yapım aşamasındaydı. En son tamamlanmıştı. Çok keyifli geçecek o bölüm haberiniz olsun korkmayın sakın emi Yorum bağlantısı
Misafir 4 Temmuz 2014 Paylaş 4 Temmuz 2014 Arkadaşlar öğrencilere ücretsiz eğitim imkanı mevcut şuanda bilginize Ögrenci olsakta gitsek Yorum bağlantısı
Misafir 4 Temmuz 2014 Paylaş 4 Temmuz 2014 En son arkadan kopma için özel mekanik sistem yapıyorlardı... Bizim gittiğimizde yapım aşamasındaydı. En son tamamlanmıştı. Çok keyifli geçecek o bölüm haberiniz olsun korkmayın sakın emi Kick plate parkuru çok acayip bi şey Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 4 Temmuz 2014 Paylaş 4 Temmuz 2014 Kick Plate yani, şu an var ise bende gideyim yahu, arada yan veriyoruz spin atmamayı öğrenelim En son hizmete girdi diye biliyorum. Utku'ya faceden sorayım bakayım. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 4 Temmuz 2014 Paylaş 4 Temmuz 2014 Senin adını söyledim abi konuştum kendisi ile yardımcı olacağım haber veririm dedi. Ögrenci olsakta gitsek biz zamanında bir kontejyan kullandık bu konuda Yorum bağlantısı
Ali Elöver 4 Temmuz 2014 Paylaş 4 Temmuz 2014 Kick Plate yani, şu an var ise bende gideyim yahu, arada yan veriyoruz spin atmamayı öğrenelim Bende hep yan yan, Erdem beraber gidelim Bize yengeç sıtayla öğretsinler Yorum bağlantısı
Misafir 4 Temmuz 2014 Paylaş 4 Temmuz 2014 biz zamanında bir kontejyan kullandık bu konuda Beklemeye devam ediyoruz o halde Yorum bağlantısı
Ali Elöver 4 Temmuz 2014 Paylaş 4 Temmuz 2014 12 Temmuz için konuş abi o zaman, senin kanka intercity Yokum o tarihte ama ağustos eylül gibi olur Yorum bağlantısı
Recommended Posts