Süha Demirtaş 26 Temmuz 2014 Paylaş 26 Temmuz 2014 Bunu ayarla bizim için, Bmw ile gidelim 180hp abi öğrenci işi olduktan sonra her zaman katılırız Herkes bir kere girsin ki bilmeyenlerde öğrensin Ne zaman abi :) hele bayram geçsin kardeşim Orçun'un ve Ahmet beyin bize sözü vardı ilk ekip için, kick plate yapılınca sizi bekliyorum demişti unutlduk mu abi Ne zaman? 1 Yorum bağlantısı
Kubilay Evis 28 Temmuz 2014 Paylaş 28 Temmuz 2014 Ben katılmayı çok isterim bir arkadaşımla beraber. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 29 Temmuz 2014 Paylaş 29 Temmuz 2014 Yine gelebilirim Öğrenemedin mi yoksa Yorum bağlantısı
Misafir 29 Temmuz 2014 Paylaş 29 Temmuz 2014 Öğrenemedin mi yoksa Öğrenmenin sınırı yok öğrendiklerimizi tekrar ederiz Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 29 Temmuz 2014 Paylaş 29 Temmuz 2014 Öğrenmenin sınırı yok öğrendiklerimizi tekrar ederiz aynen öyle ama baksana siz gittiniz başkalarına yol açın diyolar Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 29 Temmuz 2014 Paylaş 29 Temmuz 2014 Öğrenmenin sınırı yok öğrendiklerimizi tekrar ederiz Ehliyeti kaç seferde aldın hele anlat bakalım Yorum bağlantısı
Misafir 29 Temmuz 2014 Paylaş 29 Temmuz 2014 Ehliyeti kaç seferde aldın hele anlat bakalım Hah bu da soru mu Ayrıca Turkiyede ehliyet almak eğitim veya bir yetenek gerektiriyor mu? Ehliyeti olup fren pedalini bilmeyenler var Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 29 Temmuz 2014 Paylaş 29 Temmuz 2014 (düzenlendi) Hah bu da soru mu Ayrıca Turkiyede ehliyet almak eğitim veya bir yetenek gerektiriyor mu? Ehliyeti olup fren pedalini bilmeyenler var salakları ayrı bir köşeye koyalım Motor sınavı için becerikizler alamıyorda b sınıfı için bir fikrim yok hiç tanıdığım almadı bu sıralar 29 Temmuz 2014 tarihinde Süha Demirtaş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 29 Temmuz 2014 Paylaş 29 Temmuz 2014 Orçun'un ve Ahmet beyin bize sözü vardı ilk ekip için, kick plate yapılınca sizi bekliyorum demişti Orçun ayrılmış abi, işler beklenildiği gibi olmamış akademi için. Dahası pist eğitimi, ileri düzey sürüş eğitimlerinden de bahsedilmişti hatırlarsan... 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 1 Ağustos 2014 Paylaş 1 Ağustos 2014 Arkadaşlar 16 ağustota olacak bir sonraki eğitim. Katılacak olanlar arasın arkadaşı yine ücretsiz Öğrencilere olduğunu unutmayalım gençlerin önünü açalım 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 1 Ağustos 2014 Paylaş 1 Ağustos 2014 Arkadaşlar 16 ağustota olacak bir sonraki eğitim. Katılacak olanlar arasın arkadaşı yine ücretsiz Öğrencilere olduğunu unutmayalım gençlerin önünü açalım Geçenkini çalıştığım nöbet günüe denk geldi şanski bu tarihte nöbetime denk geliyor ya Genede kısmet birşeyler ayarlayabilirsem katılmak istiyorum bu sefer.. Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 1 Ağustos 2014 Paylaş 1 Ağustos 2014 Yine gelebilirim gidiyomuyuz Ozan 16 sında yine varmış Yorum bağlantısı
Misafir 1 Ağustos 2014 Paylaş 1 Ağustos 2014 gidiyomuyuz Ozan 16 sında yine varmış [emoji3] Gördüm Utku abinin profilde de bilmiyorum napsak Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 1 Ağustos 2014 Paylaş 1 Ağustos 2014 Gördüm Utku abinin profilde de bilmiyorum napsak ayarlayabilirsek gidelim bi cila çekmiş oluruz üstüne öğrenciyken sömürmek lazım böle şeyleri Yorum bağlantısı
Misafir 1 Ağustos 2014 Paylaş 1 Ağustos 2014 ayarlayabilirsek gidelim bi cila çekmiş oluruz üstüne öğrenciyken sömürmek lazım böle şeyleri Aynen ibrahim ve aykut da ayarlarsa gideriz hep beraber yine. Ben Istanbula doneyim haberlesiriz Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 1 Ağustos 2014 Paylaş 1 Ağustos 2014 Aynen ibrahim ve aykut da ayarlarsa gideriz hep beraber yine. Ben Istanbula doneyim haberlesiriz aynen yine haberleşiriz İbrahimin şansa nöbet varmış yine ayarlar inşallah bu sefer ben bu sefer pepeyi de getiririm kuzen de gelir Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 1 Ağustos 2014 Paylaş 1 Ağustos 2014 Arkadaşlar 16 ağustota olacak bir sonraki eğitim. Katılacak olanlar arasın arkadaşı yine ücretsiz Öğrencilere olduğunu unutmayalım gençlerin önünü açalım Öğrencilere ücretsizde bize ne kadar belli mi? Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 1 Ağustos 2014 Paylaş 1 Ağustos 2014 Öğrencilere ücretsizde bize ne kadar belli mi? abi geçen gittiğimizde 250 kaat dediler normalde bu eğitim pazarlığını indirimini falan bilmem ama 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 1 Ağustos 2014 Paylaş 1 Ağustos 2014 Öğrencilere ücretsizde bize ne kadar belli mi? İlerleyen zamanlarda onuda çözeriz 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 1 Ağustos 2014 Paylaş 1 Ağustos 2014 abi geçen gittiğimizde 250 kaat dediler normalde bu eğitim pazarlığını indirimini falan bilmem ama 50-100 atsak 1 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 1 Ağustos 2014 Paylaş 1 Ağustos 2014 50-100 atsak abi gel ayarlarız bi tane öğrenci arkadaşı o kayıt olur sen de onunla birlikte kullancam dersin biz gittiğimizde arkadaşıyla veya eşiyle gelen vardı hep birlikte kullandılar valla 1 Yorum bağlantısı
Misafir 16 Kasım 2015 Paylaş 16 Kasım 2015 (düzenlendi) Evet eğitim almayan öğrenci kalmasın Yaş sınırı yok bu defa ve bu çok çok iyi bir etkinlik. Türkiye sınırları içerisinde alınabilecek en iyisi 16 Kasım 2015 tarihinde Ozan Altundal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Orçun İnce 17 Kasım 2015 Yazar Paylaş 17 Kasım 2015 Açtığım konu nerelere gelmiş, duygulandım Yorum bağlantısı
Misafir 17 Kasım 2015 Paylaş 17 Kasım 2015 Açtığım konu nerelere gelmiş, duygulandım Ben mapfre bitti sanıyordum, devam ediyormuş, okuldaki motorspor kulübünden ayarladım arkadaşları, pazartesi gidiyoruz Yorum bağlantısı
Recommended Posts