İçeriğe Yönlendir

Intercity Akademi Etkinlik Ve Eğitimleri

Orçun İnce

Recommended Posts

Orçun İnce

Selam arkadaşlar,

Çok merak eden olduğu için kısa bir açıklama ve bildilendirme yapma gereği duydum. Bende Intercity Akademi bünyesinde eğitmen olarak görev alıyorum. Öncelikle eğitimler İstanbul Park'ta yapılıyor. Eğitimlerimiz: Off-Road, Yüksek Performans, Drift ve Güvenli Sürüş.

Şu an için güvenli sürüş eğitimleri için hazırız, eğitim vermeye başladık. Şimdiye kadar içerik için uğraşıyorduk, bu süreçte de Çağlar abi bize tester olarak yardımcı oldu, geldi eğitimi aldı ve fikirlerini bizimle paylaştı. İçeriğe gelince; burada ki amaç kişinin becerelirini yükseltmek ve aynı zamanda tehlikeli ortama girmemesini sağlamak. Kuru, ıslak ve karlı zeminde aracını kullandırtmak ve tecrübe kazanmasını sağlamak. Şu an kick plate parkuru bitmek üzere, Türkiye'de ilk olacağız. Ne olduğunu bilmeyenler için https://www.youtube.com/watch?v=mau_u3YYqfg . Sistem bunun aynısı ve inanılmaz keyifli. Buradan sorulara cevap verebilirim.

Off-Road parkuru da bitmek üzere, Ağustos ortası o eğitimlere de başlayacağız. 40 derecelik eğimler yaratıldı ki bu çok ciddi bir rakkam.

Drift eğitimleri için Caterham'lar alında Ağustos sonu elimizde olacak, eğitimlerde o zaman başlayacak.

Yüksek Performans eğitimleri direk pist içerisinde olacak ve 2 gün sürecek. Bizim sağlayacağımız araçlar ile pist eğitimi verilecek.

Sorusu olan buradan sorabilir, başlıklara yayılmayalım :)

• Beğen 10
Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger
(düzenlendi)

Orçun Merhaba,

Bu eğitimlere katılma şartları nelerdir? Mesela ben güvenli sürüş ve dirft eğitimine katılmak istiyorum...

tarihinde Mert Can Üzger tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Eğitim ilgimi çeker.

Ücretleri ne kadar belli mi?

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Ben güvenli sürüş ve drift eğitimi için ücret ve eğitim sürelerini merakla bekliyor olacağım.

Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol

Ben kişisel bir soru soracağım. 89'lusunuz. Bu duruma/konuma gelmek için izlediğiniz yol aldığınız eğitim nedir?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

inşaatı gördüm, sadece orada olmak bile muhteşem bir duygu, 35ile 38 km/h hız arasında nelerin değiştiğini de ölmeden yaşamak adrenalin salgısını artırıyor....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Orçun İnce

Orçun Merhaba,

Bu eğitimlere katılma şartları nelerdir? Mesela ben güvenli sürüş ve dirft eğitimine katılmak istiyorum...

Katılım için herhangi bir şart yok abi.

Eğitim ilgimi çeker.

Ücretleri ne kadar belli mi?

Ücretler haftaya belli olacak buradan yazarım :)

Ben güvenli sürüş ve drift eğitimi için ücret ve eğitim sürelerini merakla bekliyor olacağım.

Güvenli sürüş ve drift eğitimleri 1'er tam gün olarak tasarlandı.

Ben kişisel bir soru soracağım. 89'lusunuz. Bu duruma/konuma gelmek için izlediğiniz yol aldığınız eğitim nedir?

küçük yaşta karting daha sonra dergiye yazı yazmaya başlamak falan derken buralara geldik :)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol

Kısaca buna; daha en başında ebeveynlerin doğru yönlendirmesi demek gerekiyor sanırım. :) Umarım herşey istediğiniz gibi şekillenir hayatınızda :)

Saygılarımla. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Orçun İnce

Sağol Güvenç, ben tutkularımın peşinden gidiyorum umarım başarılı da olurum :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Orçun forumdan gelen herkese indirim yaptırmaya çalışma benden tavsiye sana ;) Ayrıca bu gibi işlere emek koyan herkese çok teşekkürler, milletin bunlara ihtiyacı var tabi :D

Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger
(düzenlendi)

Fiyatlar açıklansın bi hele, katılırız bizde...

tarihinde Mert Can Üzger tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Orçun İnce

Fiyatlar yüksek olmayacaktır abi, halk gününden belli fiyat politikası. Tamamen insanları eğitmeye ve caddelerden çekip piste getirmeye çalışılıyor aslında. Vural Ak yeterince zengin, çok büyük bir kar beklentisi olduğunu sanmıyorum. :)

Orçun forumdan gelen herkese indirim yaptırmaya çalışma benden tavsiye sana ;) Ayrıca bu gibi işlere emek koyan herkese çok teşekkürler, milletin bunlara ihtiyacı var tabi :D

İndirim yok ama özel ilgi var :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

anahtarlık derim....

Fiyatlar yüksek olmayacaktır abi, halk gününden belli fiyat politikası. Tamamen insanları eğitmeye ve caddelerden çekip piste getirmeye çalışılıyor aslında. Vural Ak yeterince zengin, çok büyük bir kar beklentisi olduğunu sanmıyorum. :)

İndirim yok ama özel ilgi var :D

rakamlar bu seviyede iken , park ın imkanlarından faydalanmalı, günlük30bin gideri var, zor iş, bu sektöre ilgi duyanların destek vermesi lazım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Orçun İnce

Katılıyorum Çağlar abi, ilk defa bir yatırımcı elini taşın altına koydu destek olunmalı diye düşünüyorum. Dediğin gibi 30 bin tl günlük gideri olan bir yer İstanbul Park, yatırım çok büyük.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

LAstik ve yağ firmalarını da görmek isteriz podyumlarda, sadece satmakla olmuyor bu işler.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Orçun İnce

Lastik konusuna sponsor bulunacak ama yağ konusunda bir hareket yok Çağlar abi.

Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

Orçun Gazprom'un markası G- Energy'i arkadaşım getiriyor pazarlama bütçesi var mı bir sorayım ancak Rusya desteği olmadan olmaz gibi.

Yorum bağlantısı

daha önce Renç Koçibey ralli eğitimlerine katılmıştım.Ford Ka kit car ile.Duruma göre eğitimlere ben de katılmayı isterim.

Yorum bağlantısı
Orçun İnce
(düzenlendi)

Hepimiz önden çeker kullanıyoruz neredeyse, bu halk günü süreleri güzel bir kriter olabilir bizim için :)f1e6x5.jpg

tarihinde Orçun İnce tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Halk günü bir daha ne zaman olacak?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...