Orçun İnce 4 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 4 Ağustos 2013 Bayramdan sonra pist günü olacak. Murat 4-5 kişi olmadan yapmıyoruz eğitim o yüzden Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 4 Ağustos 2013 Paylaş 4 Ağustos 2013 Geyik testinde buzdolabına (hikaye aynı ise) kaç kişi göbekten girdi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Ağustos 2013 Paylaş 4 Ağustos 2013 Hiç birimiz girmedik Yanda duran kedinin kuyruğuna bastık sadece Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Ağustos 2013 Paylaş 4 Ağustos 2013 Gerek kalmadı, dikleyince düzeldi hemen Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 5 Ağustos 2013 Paylaş 5 Ağustos 2013 1-Furkan Avcı 2- Murat Yılmaz 3- Kaan Demir Akarı 4- 5- Yok mu arttıran? 1-Furkan Avcı2- Murat Yılmaz 3- Kaan Demir Akarı 4-Özkan Avcı 5- Yorum bağlantısı
Orçun İnce 5 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 5 Ağustos 2013 Orçun abii bileklik? İlk halk gününde pirelli gelsin alıcam sana Yorum bağlantısı
Mustafa Volkan Koca 5 Ağustos 2013 Paylaş 5 Ağustos 2013 1-Furkan Avcı2- Murat Yılmaz3- Kaan Demir Akarı4-Özkan Avcı5-Mustafa Volkan Koca İnşallah çarşambadan sonra olur koşarak gelirim Yorum bağlantısı
Ali Elöver 5 Ağustos 2013 Paylaş 5 Ağustos 2013 Bizim eğitimden birkaç video ve resim... Servet Abi, Erdem ve ben. 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 5 Ağustos 2013 Paylaş 5 Ağustos 2013 Eğitim günü uygun olursa ben de varım. Yorum bağlantısı
Ali Elöver 5 Ağustos 2013 Paylaş 5 Ağustos 2013 (düzenlendi) Başta Orçun İnce kardeşimize, eğitmenlerimize ve Intercity'ye bu imkanı bize sağladığı, tüm gün eğitimimiz haricinde, öğle yemeğimiz, kurabiyelerimiz kola vs meşrubatlar ile gösterilen misaperverlik için tekrar teşekkür ederim... 5 Ağustos 2013 tarihinde Ali Elöver tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 5 Ağustos 2013 Paylaş 5 Ağustos 2013 Ali abi döktürmüşün Yok be Mert, canım sıkkın döndüm... Duydun mu eğitmenin dediğini, Şumaher daha iyisini yapar diyor 2. video da Ben biliyordum zaten direksiyonum zayıf, bir de dönüşte hafif rampa da kalkış testi yaptık Erdem'in DSG'li Jetta'sı ile birde ondan tokat yedim. Arabayı satıp tripörtör alıcam Ali Cihangiroğlu veya Süha Çakmaktaş gibi mark bilmem kaç Fiesta ona binicem, araba, otomobil denen meret çok bana Son videolar. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 6 Ağustos 2013 Paylaş 6 Ağustos 2013 Yok be Mert, canım sıkkın döndüm... Duydun mu eğitmenin dediğini, Şumaher daha iyisini yapar diyor 2. video da Ben biliyordum zaten direksiyonum zayıf, bir de dönüşte hafif rampa da kalkış testi yaptık Erdem'in DSG'li Jetta'sı ile birde ondan tokat yedim. Arabayı satıp tripörtör alıcam Ali Cihangiroğlu veya Süha Çakmaktaş gibi mark bilmem kaç Fiesta ona binicem, araba, otomobil denen meret çok bana : Ali abi yeter ki ruhsat sahibi ol arabanın gerisi önemsiz bu fiesta da olur focus da olur gerisi önemsiz biz seni biliyoruz nasıl olsa Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Ağustos 2013 Paylaş 20 Ağustos 2013 An itibari ile 1 Eylül'de Pist Günleri olacak. İnşallah bir aksilik olmaz ise yine pistteyim-z cipuraları, saabları, mersoları görelim artık sahalarda 2 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 20 Ağustos 2013 Paylaş 20 Ağustos 2013 Sen Yaz Şenliğine gelmiyormusun Abi ? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Ağustos 2013 Paylaş 20 Ağustos 2013 hass... An itibari ile 1 Eylül'de Pist Günleri olacak. İnşallah bir aksilik olmaz ise yine pistteyim-z Sen Yaz Şenliğine gelmiyormusun Abi ? Nasılda unuttum. Mesleki mavi boncuk dağıtma vakası yaşıyorum 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 20 Ağustos 2013 Paylaş 20 Ağustos 2013 hass... Nasılda unuttum. Mesleki mavi boncuk dağıtma vakası yaşıyorum Abi mesleki mavi boncuk dağıtma değilde, yaşlılık diyelim olur böyle şeyler takma kafana 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 19 Eylül 2013 Paylaş 19 Eylül 2013 6 Ekim de Saab, Co-pilotum Servet olmakla birlikte pistteki yerini alacak. Katılım formunu hallettim. Bekliyorum. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Eylül 2013 Paylaş 19 Eylül 2013 Çıkamazsınki, korkarsın, tırsarsın, viraja bile giremezsin, sen araba kullanmayı bile bilmiyorsun Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 19 Eylül 2013 Paylaş 19 Eylül 2013 Hem lastiklerim de tırt. Savaşta söylenmez bugün Çağlar abinin freelander a da laf attı. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 3 Ekim 2013 Paylaş 3 Ekim 2013 (düzenlendi) 31 Temmuz 2013'teki etkinlikte İstanbulpark'a geliş yolunda radara girmişim 343 TL ile haberim yokmuş. Güzergahı kullanacaklar dikkat: hız felakettir! 3 Ekim 2013 tarihinde Ayhan Sırtıkara tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 3 Ekim 2013 Paylaş 3 Ekim 2013 31 Temmuz 2013'teki etkinlikte İstanbulpark'a geliş yolunda radara girmişim 343 TL ile haberim yokmuş. Güzergahı kullanacaklar dikkat: hız felakettir! Geçmiş olsun abi, canın sağolsun. Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 3 Ekim 2013 Paylaş 3 Ekim 2013 (düzenlendi) Geçmiş olsun abi, canın sağolsun. Neredeymis bu radar Ayhan abi, bende eğitim icin gittiğimde yemis olabilirim tebliğ süresi 2 aydan fazla olmus ? Furkan'cım sağolasın sağlık olsun diyelim. Tebliğde gecikme yok, kiralama şirketine oradan da bizim şirkete gelişi 2 ay sürmüş. Yoksa zamanında ve indirimle ödenmiş. Akfırat'a doğru gidiş-geliş geniş bir yol var, radar yol üzerinde benzinciye gelmeden konuşlanmıştı. Son anda gördüm ama geç kaldım. Hız 153 km. Haftasonu gidecekler dikkat!!! 3 Ekim 2013 tarihinde Ayhan Sırtıkara tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 1 Temmuz 2014 Paylaş 1 Temmuz 2014 Arkadaşlar öğrencilere ücretsiz eğitim imkanı mevcut şuanda bilginize Yorum bağlantısı
Recommended Posts