Mustafa Tüfekçi 1 Ağustos 2013 Paylaş 1 Ağustos 2013 tüh gelemedik. bende bu gün erzincan parkta sürüş dinamiklerimi test ettim dandik asfalt mıcır ve yeni dökülmüş zift ile bezerli 340 km parkur bu tip eğitimi ehliyeti aldığımdan beri çok istiyorum ama 300 lira beni aşar promosyonada yetişemedik nasip. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 1 Ağustos 2013 Paylaş 1 Ağustos 2013 Adnan abi eline sağlık fakat oruç için zor bir aktivite. Normal günde bir daha almak benim için tamamlayıcı olur. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 1 Ağustos 2013 Paylaş 1 Ağustos 2013 Oruçlu olmak bayağı yormuş eve gelince 1-1,5 saat uyumuşum. Ayhan hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Orçun İnce 1 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 1 Ağustos 2013 Yarın eğitime gelmek isteyen var mı? 1 Yorum bağlantısı
Orçun İnce 1 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 1 Ağustos 2013 Ben gelmek isterim, başka kimler geliyor? Bir ekip çıkarsa toplanabiliriz tekrar Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 1 Ağustos 2013 Paylaş 1 Ağustos 2013 Çalışmasam kesinlikle kaçırmam ama çok zor. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 1 Ağustos 2013 Paylaş 1 Ağustos 2013 Güzel gündü, güzel hala videolarını izleyince egleniyorum. Bagajı bugün açtım, darmadağın olmuş, sizde bakın 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 1 Ağustos 2013 Paylaş 1 Ağustos 2013 Güzel gündü, güzel hala videolarını izleyince egleniyorum.Bagajı bugün açtım, darmadağın olmuş, sizde bakın Ben heran işe dönebilirim diye kıyafet almıştım yanıma bagajdaydı eve çıkarken alayım dedim ve dağınıklığı gördüm. Fiesta'nın bagajı da nakletmiştim eskici dükkanı gibi olmuş bagaj. 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 1 Ağustos 2013 Paylaş 1 Ağustos 2013 Liste yapalim o halde. 1-) Erdem Doğan (kendi araci ile) bmw ile git mutlaka Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 1 Ağustos 2013 Paylaş 1 Ağustos 2013 (düzenlendi) evet gelelim izlenimlerime ve vidyolara. Herşeyden önce Orçun'un bize bu imkanı tanımasından ötürü kendisine çok teşekkür ediyorum. 1) Bir araba için en önemli husus durmaktır. Durmak için fren yapılır ve ben uygun fren yapmasını bilmiyormuşum. Bunun nedeni ise uygun araç sürüş pozisyonunu bilmiyormuşum. 2) Uygun araç sürüş pozisyonunu bilmediğim için viraj kabiliyetim de olması gerekenden kötü idi. Bu durumu eğitmenlerimiz sayesinde düzelttik çok şükür. 3) Uygun araç sürüş pozisyonunu bilmediğim için direksiyon tutuşunuda gerekli biçimde yapamıyormuşum bunuda düzelttik çok şükür. 4) Araca komut vermeyi ve yönlendirmeyi oldukça ileri seviyeye taşıdım. Bunuda direksiyon tepkilerimin nasıl yapacağını anlatmalarına borçluyum eğitmenlerimizin. Bunların dışında da çok değerli bilgiler veriliyor fakat onlardan yana sıkıntım yoktu çoğunu biliyor veya kestirebiliyordum bknz. ıslak zeminde araç durma mesafesi tahminine Ford lar konusunda izlenimlerim 1) Frenlemesi en iyi olanı mk4 mondeo 2) focus 2 de standart araç ile, yay + 17" ve üzeri jantl kombinasyonuna sahip araçlar arasında yol tutuş anlamında çok fark var. 3) fiesta ani hareketlerde çok pratik. Tüm vidyoları birleştirdim tek link halinde ekliyorum iyi seyirler 1 Ağustos 2013 tarihinde Mehmet Özyürek tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 1 Ağustos 2013 Paylaş 1 Ağustos 2013 1-) Erdem Doğan (kendi araci ile) 2-) Ali Elöver (kendi araci ile) Bir ekip çıkarsa toplanabiliriz tekrar İnsallah 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Ağustos 2013 Paylaş 1 Ağustos 2013 1-) Erdem Doğan (kendi araci ile) 2-) Ali Elöver (kendi araci ile) 3-) Servet Aydın ( kendi aracı ) 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 1 Ağustos 2013 Paylaş 1 Ağustos 2013 (düzenlendi) Süha 92-71 arası Saymışım yahu da slalomda 1 engeli geçebilmişim... aslında dubalara göre sayma taktiğini düşünseymişiz belki olurmuş hız 45-50 olursa. Süha birşeyi farkettim ben biraz parkurlarda hızlı kalmışım kadran jant ebadı değişikliğinden yanıltmış sanırım. Ramazan bitince tekrarlamak lazım bu eğitimi... Selamlar 1 Ağustos 2013 tarihinde Ayhan Sırtıkara tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 1 Ağustos 2013 Paylaş 1 Ağustos 2013 işin espirili yanı işte abi onlar iyi saydın ama Bu arada orjinal ebad değişikliğinde yaptıysan hız göstergesi yanılmıyor Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 1 Ağustos 2013 Paylaş 1 Ağustos 2013 Oturma pozisyonu çok önemli hep söylerler, mümkün olduğunca dik olmalı ve direksiyona yakın olmalıyız vs. Fakat uzun yolculuklarda bu çok yorucu oluyor, ben bazen koltuğu geri çekiyorum, koltuğu indiriyorum. Hatalı ama 400-500 km yol öyle bitmiyor. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 1 Ağustos 2013 Paylaş 1 Ağustos 2013 Kardeş öyle biliyorum da, duble yoldasın, 400 km yolun var, kazık gibi durulmuyor ya. Biraz koltuğu yatırıp, aşağı kademeye getiriyorum. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 1 Ağustos 2013 Paylaş 1 Ağustos 2013 Acil durumda direksiyona hakim olamazsın o zaman Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 1 Ağustos 2013 Paylaş 1 Ağustos 2013 Kardeş öyle biliyorum da, duble yoldasın, 400 km yolun var, kazık gibi durulmuyor ya. Biraz koltuğu yatırıp, aşağı kademeye getiriyorum. işte bu sırada ani fren yapmamız gerektiğinden ötürü asıl uzun yolda daha önemli oluyor. Örneğin bende normal sürüş pozisyonum ile ayarlı sürüş pozisyonum arasında 60km hız ile ilerlerkenki fren farkı 2mt idi. 100km olsa 3mt den fazla olacak malesef nerede ise bir araç boyu. Çağlar abinin demesine göre 20 günde alışırmışız uygun pozisyona Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 2 Ağustos 2013 Paylaş 2 Ağustos 2013 Geçen ki eğitimde 10'da toplanmişlar abi. Sen de gelecekmisin? Sabah işe bi gideyim.Çok düşük ihtimal olsada şansımı deneyeceğim. Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 2 Ağustos 2013 Paylaş 2 Ağustos 2013 işin espirili yanı işte abi onlar iyi saydın ama Bu arada orjinal ebad değişikliğinde yaptıysan hız göstergesi yanılmıyor Orijinal ebada göre çap 17 mm artmış görünüyor 215/55/16 vs 225/45/18 Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 2 Ağustos 2013 Paylaş 2 Ağustos 2013 Kardeş öyle biliyorum da, duble yoldasın, 400 km yolun var, kazık gibi durulmuyor ya. Biraz koltuğu yatırıp, aşağı kademeye getiriyorum.Doğru oturma pozisyonu uzun yolda farklı kısa yolda farklı değil ki neden değiştirildiğini bir türlü anlayamadım zaten. 400 km boyunca kaza olma olasılığı % kaçtır biliyor musunuz? Bence cevap A şıkkı %99,9. 35 senedir doğru pozisyonda oturan biri olarak o koltukları arkaya kadar yatırıp araba nasıl kullanma becerisini gösterirler onu da bir türlü anlayamamışımdır,yatmak isteyen evine gider yatar 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts