İçeriğe Yönlendir

Intercity Akademi Etkinlik Ve Eğitimleri

Orçun İnce

Recommended Posts

Süha Demirtaş

Fatih abi özledik seni bilgin olsun. İftar programına katılırsın diye düşündüm ama

Orijinal ebada göre çap 17 mm artmış görünüyor 215/55/16 vs 225/45/18

Abi hesaplarız değişim yüzdesini ama tahminim 100km de hızın 101km felan olur ;)

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Kardeş öyle biliyorum da, duble yoldasın, 400 km yolun var, kazık gibi durulmuyor ya. :) Biraz koltuğu yatırıp, aşağı kademeye getiriyorum.

abi bende koltuğu yatırıp en dibe alanları çözemiyorum uyumuyorlar mı öyle sürerken :p

bende seviye en yukarda koltuk dik şekilde olmazsa süremiyorum :p hatta  çanakkale şenliğinden dönerken otobüs şoförü gibisin diyordu birisi :D ihtiyaç molası dışında konaklama yatma vs olmadan 1200 km  o dik şekilde gidip geliyorum :D

Etem Genim miydi autodrom da zamanında bu tip eğitimleri verirdi  galiba ona da gitmeyi çok istemişimdir :D

Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Fatih abi özledik seni bilgin olsun. İftar programına katılırsın diye düşündüm ama

Madem özledin :) Bayramdan önce bir ziyaretine geleyim o zaman hem de erkenden bayramlaşmış oluruz ...

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

O kadar da yatırmıyorum :)  Dikkatli ve yavaş kullandığım için çok problem olmuyor. :rolleyes:

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Kimse direksiyonu tutuş şeklinden bahsetmemiş, Baş parmaklar direksiyonun üzerinde olacak kıvrık olmayacak :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Güzel gündü, güzel hala videolarını izleyince egleniyorum.

Bagajı bugün açtım, darmadağın olmuş, sizde bakın :)

:good1: Hem güldük,hem eğlendik,hem de öğrendik.Benim için gerçekten süper bir gündü.İş yerimden izin aldığıma değdi  :bravo: hatta imkan olsa da tekrar etsek :yes:

Benim bagajı boşaltmam için kamyonet kasası kadar yer lazım olduğu için Intercityden araç istedim ;) Bir de neden F3 istememişim yanarım da ona yanarım.

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Eğitimden çıktık şuan FSM'den geçiyorum. Çok güzeldi hayati bilgiler edindik. Emeği olan herkese teşekkürler.

Ben ve yaylarımdan konu açılmadı değil mi :))

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Ben ve yaylarımdan konu açılmadı değil mi :))

Ahmet Bey açtı konuyu, kirmizi Fiestali patlak amortisorlu direksiyonu zayif ama kendini Şumi sanan arkadas sizden mi dedi, bende evet o bizim has forumdaş Çakmaktaş dedim. O da biz kendisini egitemedik dedigi dedik caldigi düdük bir şahis dedi ayrica Çakmaktaş a degil Barni Moloztaş a benziyor dedi :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Orçun, öncelikle sana çok teşekkür ederim. Etrafındaki eğitmenler; Ehliyeti dün alan ile yılların sürücülerini aynı çatıda aynı seviyeye getirmede çok başarılılar. Eğitimin içindeki mizahi, moral ve motivasyon destekleri kimsenin sıkılmadan, yaptığı yanlışlardan ötürü azarlanmadan, sabırla ve şevk ile çaba göstermeleri alkışı hak etti.

Neler yaptık, kazandık ? Aslında sayfalar dolusu yazilacaklar var. Milyon km leri deviren ben, sürücü koltuğu ile salon koltuğunu ayırt edememisim. Fren yapmayı bilmiyoruz hiçbirimiz. Acil durum senaryolarında bir şekilde tehlikeden kaçıyor-duk ama araç bir yana, sürücü bir yana savruluyor, lastik seslerimiz yeri göğü inletiyordu. Hepsi yanlış, babadan görme kamyoncu hüsnü den viraj dersi almaya benzemiyor. En basit benzetme ile, 2013 model, teknolojik tüm güvenliğe sahip bir otomobil ile ticarî yük nakli yapan, sadece abs sistemli araç, aynı karaktere sahip. Yeterki direksiyon başındaki nerede ne yapacağını bilsin.

Tesiste bir çok yenilikler yapılıyor ve Eylül ayını iple çekiyorum. Tesis tamamlanır tamamlanmaz eşimle tekrar gideceğim. Öğrendiklerimi öğretmenleri için. Eğer malına, canına, çevredeki diğer herşeye değer veriyorsak Eğitim şart...

F1 pistinde yürümem dikkatlerden kaçmamış. Zannederim bu işlerin organizatörü olan Ahmet bey Kangoo'yu izlemiş.Tur zamanım bir çok otomobilden daha iyi olduğunu söyledi. Ders sonunda bende ticari araç sürücüleri için verilecek eğitimle ilgili tiyolar verdim.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Pazartesi veya Salı bir eğitim planı olursa katılmayı çok isterim. (Lütfen var diyin)

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Ahmet Bey açtı konuyu, kirmizi Fiestali patlak amortisorlu direksiyonu zayif ama kendini Şumi sanan arkadas sizden mi dedi, bende evet o bizim has forumdaş Çakmaktaş dedim. O da biz kendisini egitemedik dedigi dedik caldigi düdük bir şahis dedi ayrica Çakmaktaş a degil Barni Moloztaş a benziyor dedi :D

Fiesta ile orada harikalar yaratınca herkes şaşırdı tabi ahmetciğim daha beni hayatta unutmaz ölümüne kankayız artık. Bana yurtdışından parça getirtecek sağolsun ;) He bu arada benim direksiyonu zayıf diyecek adamın aklını alırım derin dondurucuda saklarım :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

He bu arada benim dreksiyonu zayıf diyecek adamın aklını alırım derin dondurucuda saklarım :D

Buraya gelen herkezin direksiyon kültürü, koltuk tecrübesi yanlış dedi kankan :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Buraya gelen herkezin direksiyon kültürü, koltuk tecrübesi yanlış dedi kankan :)

bunlar doğru abi lafımız yok benim kast ettiğim farklı ;)

Yorum bağlantısı
Orçun İnce

Eğitimden çıkan herkes pistte 3-4 saniye kazandı abiler, görürsünüz :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Eğitimden çıkan herkes pistte 3-4 saniye kazandı abiler, görürsünüz :)

Orçun kardeşim, pazartesi veya salı için var mı plan?

Yorum bağlantısı
Orçun İnce

Pazartesiye 5 kişi ayarlayabilirsek birşeyler yapabilirim. Hemen listeyi açıyorum.

1-Furkan Avcı

2-

3-

4-

5-

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

bu adam iğne deliğinden nasıl geçiyor?, Orçun Hocam anlatıver.
Yorum bağlantısı
Mustafa Volkan Koca

Pazartesiye 5 kişi ayarlayabilirsek birşeyler yapabilirim. Hemen listeyi açıyorum.

1-Furkan Avcı

2-

3-

4-

5-

keşke bayramdan sonra olsaydı kabul ederseniz bende gelirdim :)

Yorum bağlantısı
Orçun İnce

bu adam iğne deliğinden nasıl geçiyor?, Orçun Hocam anlatıver.

abi bu apaçi için dicek birşey yok. direksiyonu yumuşak işi biliyor evet ama ben böyle şeyleri tasvip etmiyorum. ufak tefek gazlamalar tabii ki olacaktır ona kimse birşey diyemez (180 beygir araba aldık o kadar) ama bu işin b*kunun çıkarılması oluyor işte. piste gelsin de 20 saniye yaslayalım şuna bak o zaman gazlıyor mu caddede.

Yorum bağlantısı
Mustafa Volkan Koca

Anlaşılan eğitime kimse gelmiyor, başka sefere artık :)

bayram haftası olması nedeniyle kimsenin dikkatini çekmedi sanırım :)

Yorum bağlantısı
Orçun İnce

bayram haftası olması nedeniyle kimsenin dikkatini çekmedi sanırım :)

galiba Mustafa, bayramdan sonra yaparız o zaman yapacak birşey yok :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

hafta sonları da yapılacak mı acaba :( haftaya geliyorum o tarafa hafta sonu olsa bende bakardım

ayrıca ağustosda pistgünü etkinliği olmayacak mı acaba?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...