İçeriğe Yönlendir

Aracım Kaç Beygir / Kwatt Gücündedir.

Abdurrahman Cam

Recommended Posts

Abdurrahman Cam

arkadaşlar,

2000 model sedan f1 ghia araç sahibiyim. bir kwat kaç beygir dir? ruhsatta 130kwat yazıyor ayrıca aracımın gerçek motor gücünü öğrenmenin başka bir yolu var mıdır? veya bunun bir ölçüm cihazı varmı? ilgi ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı

dyno testi yaptırırsanız gerçek degerleri ögrenmiş olursunuz 

ruhsata yanlış yazılmıştır bana sorarsanız 130 kw 160 hp ye falan tekabul eder

Yorum bağlantısı
İsmail Tugan

1 kw * 1,36= beygir gücü.

130 kw * 1,36= 176 beygir aracınız. ruhsat bilgilerine göre.

Yorum bağlantısı
Tamer Taban

1 KW= 1,34 beygir ediyor.

sizin aracın ruhsatta yazana göre beygir gücü 174 yapıyor. bence ruhsatta yanlış yazmışlar.

Yorum bağlantısı
Önder Kuru

1.6 focus1, 74 kW'dır, o da yaklaşık 100 hp eder, ruhsatta hata olduğu aşikar...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Pamuk

Ruhsatta bu tür yanlışlıklar çok sık galiba örneğin benim fiesta ruhsata göre 2025 kg  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

2000 model olduğuna göre Aracınız 2,0 benzinli ise 130 hp 1,6 benzinli 100 hp gücündedir . Ruhsattaki kW yanlış yazıllmıştor. O tarihlerde dizel sanırım bulunmuyordu....

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Abdurrahman Cam

Aracınızın yakıt tipi ve motor hacmini de yazsaydınız iyi olurdu.

benzin/lpg - 1600cc

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran
(düzenlendi)

Yanlış yazılmış..2000 motor olsa bile bu kw de focus 1 yok..

tarihinde Ayhan Onaran tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Abdurrahman Cam

şimdi servisten birine sordurduk. 1kw =0,85beygir ediyor derler. buna göre 130*0,85=110,5 beygir oluyor. (0,5 heralde prematüre olmuş eşeğe dönmüştür son anda):):) 

Forumda daha önce verilmişti http://www.etis.ford.com/vehicleRegSelector.do adresine şase numarasını yazın araç bilgileriniz çıkıyor.

ben bu linki kullanamadım nasıl oluyor da oluyor biraz daha açıklamanız mümkün mü?

Yorum bağlantısı
Muhammed Bozkurt

o linten siteye giriyorsunuz, sonra üstteki menülerden "Araç" sekmesine girince aşağıdaki ekrana ulaşacaksınız, sonrasında VIN Girişi yazan yere Şase No yu yazıp ara butonuna bastığınızda araç bilgileri gelecektir.

653e.jpg

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

kım bu bılgıyı veren. hemde servisten.. 1 kW 1.34.... hp eder. arkadaşların yukarıda verdıgı bılgıler gerçek.

tarihinde Samet Daz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Önder Kuru

şimdi servisten birine sordurduk. 1kw =0,85beygir ediyor derler. buna göre 130*0,85=110,5 beygir oluyor. (0,5 heralde prematüre olmuş eşeğe dönmüştür son anda) :):) 

ben bu linki kullanamadım nasıl oluyor da oluyor biraz daha açıklamanız mümkün mü?

1 kw daima 1 beygirden büyüktür, yani 1 kw = 1,34 beygirdir... Herhangi bir birim dönüştürme sitesinden de bunu teyit edebilirsiniz... O yüzden 1600 cc benzinli focus 1 motoru 74 kw = 100 beygirdir...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

şimdi servisten birine sordurduk. 1kw =0,85beygir ediyor derler. buna göre 130*0,85=110,5 beygir oluyor. (0,5 heralde prematüre olmuş eşeğe dönmüştür son anda) :):) 

1kw  = 0.85 diyen kişi serviste ne görev yapıyor acaba ?  Mutfakta aşçı falan olmasın :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Abdurrahman Cam

1kw  = 0.85 diyen kişi serviste ne görev yapıyor acaba ?  Mutfakta aşçı falan olmasın :D

bilmem ben servislerle pek görüşmem bizim saha kontrol elemanları var onlara sordurdum. adana ergün otomotivde birine sormuş böyle cevap vermişler. onların yalancısıyım.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...