Faruk Kaya 23 Temmuz 2013 Paylaş 23 Temmuz 2013 İyi günler,iyi forumlar ford connect aracımızın orjinal teybini değiştirmeyi düşünüyorum. Ancak karşıma bir sorun çıkıyor teyp çerçeve kısmı! Mahallemizde bulunan bir oto ses sistemi yapan dükkana gittiğimde teyp çerçevesi ne kadar dedim 30 tl'ye takarız dedi o da komşu olduğun için felan dedi. Daha sonra tamam deyip çıktım ve internette ufak bir araştırmaya koyuldum çerçevenin 10 tl ve 20 tl arasında olduğunu gördüm. Şimdi kendim sipariş vermeyi düşünüyorum ancak takabilir miyim takamaz mıyım tereddütüm var. Böyle işlere elim yatkındır ancak tecrübe yok acaba püf noktası felan var mıdır? Yapan bilen abiler veya arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi? Şimdiden çok teşekkürler... NOT: Bir de bu çerçeveyi taktıktan sonra almış olduğum teybi direk eski teyp gibi takınca bi sıkıntı olmaz sanırım. Ekstra profesyonel bir yardıma ihtiyaç var mıdır yoksa ? Çünkü bizim bu işlerden anlamayan bi akraba bile monte edebilmiş de Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Temmuz 2013 Paylaş 23 Temmuz 2013 eski tip coınnect mi? zaten eski teyp çıkınca, ortaya çıkan boşluğa bu çerçeve takılacak ki tek din normal teyp takılabilsin. Kablo bağlantılarını yapmak bilen için kolay iş. Bİlmeyen için arabaya bile zarar verme riski var ama Yorum bağlantısı
Faruk Kaya 24 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 24 Temmuz 2013 mahmut abi herşeyin bi hakkı var ama teyp montajı ve çerçeve için 50 tl ne demek. adam sadece çerçeve 30 tl dedi ikisi olsa amenna evet çağlar abi eski kasa 2007 zaten soketli ondan dolayı kolay gibi geldi hem de denemek ve öğrenmek istiyorum bi bakicam artık olmadı parası neyse yaptiririz Yorum bağlantısı
Mert Nazmi Serin 24 Temmuz 2013 Paylaş 24 Temmuz 2013 Teybin sökme anahtarları varolup, bir de Ford tan iso ya konnektörünü bulabilirsen kendin yap derim. Teypçiye yaptıracaksan da "ford tan iso ya " öff Türkçesi sinir etti ford to iso konektörünü mutlaka kullanmasını, yoksa da bi şekilde bulmasını söyle. Öbür türlü tek tek tüm kabloları sıyırıp yada kesip ucuna iso konnektörü bantlıyorlar. Sıcaklık sebebi ile de o bant, bağlantı noktalarından ayrılıp şaseye değiyor. Ondan sonrasını zaten sorma Hımm bide FM anten adaptörü gerekecekte o basit birşey. Yorum bağlantısı
Faruk Kaya 25 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2013 (düzenlendi) Teybin sökme anahtarları varolup, bir de Ford tan iso ya konnektörünü bulabilirsen kendin yap derim. Teypçiye yaptıracaksan da "ford tan iso ya " öff Türkçesi sinir etti ford to iso konektörünü mutlaka kullanmasını, yoksa da bi şekilde bulmasını söyle. Öbür türlü tek tek tüm kabloları sıyırıp yada kesip ucuna iso konnektörü bantlıyorlar. Sıcaklık sebebi ile de o bant, bağlantı noktalarından ayrılıp şaseye değiyor. Ondan sonrasını zaten sorma Hımm bide FM anten adaptörü gerekecekte o basit birşey. teybin sökme aparatını demokrasi de çareler tükenmez mantığı ile hallettim babaannemin şişleri sağolsun yalnız ford to iso konektörü de şimdiden işin çetrefilli olabileceği düşüncesi bile beni sinir etti bi araştırayım mert abi çok sağol ilgin için 25 Temmuz 2013 tarihinde Faruk Kaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 16 Şubat 2014 Paylaş 16 Şubat 2014 Konuda bir gelişme var mı teyp çerçevesi olarak bir şey bulabildin mi Faruk? Bende 2007 aracın 6006e teybini değiştimeyi düşünüyorum tam oturaklı çerçeve arıyorum internetten. Sanayiye gitsen muhakkak bulur satarlar da orda öpülmektense bi ön araştırma yapıyorum.. Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 13 Mart 2014 Paylaş 13 Mart 2014 teybin sökme aparatını demokrasi de çareler tükenmez mantığı ile hallettim babaannemin şişleri sağolsun yalnız ford to iso konektörü de şimdiden işin çetrefilli olabileceği düşüncesi bile beni sinir etti bi araştırayım mert abi çok sağol ilgin için http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=151237019765&ssPageName=ADME:X:RTQ:GB:1123 Bu adresteki ürünü aldım bende, eğer sadece iso çevirici lazım dersen ürün gelince benim connect e daha önce çerçeveyle beraber gelen iso çeviriciyi sana verebilirim, eğer direksiyon kumandası da kullanıcam dersen linkini verdiğim ürün gelince kullanıp izlenimlerimi paylaşırım ve ona göre tavsiye edebilirim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts