İbrahim Can 25 Temmuz 2013 Paylaş 25 Temmuz 2013 tit. olduğun için olabilir mi ? Aynen Abi çünkü bir kaç tane daha gördüm custom ayaklık falan yoktu.Connectlerdeki gibi bunlar da da tourneo custom ve transit custom var die tahmin ediyorum. Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 25 Temmuz 2013 Paylaş 25 Temmuz 2013 Benimki boşu değil ama deluxe olmasına rağmen yok. Yorum bağlantısı
İbrahim Can 25 Temmuz 2013 Paylaş 25 Temmuz 2013 Benimki boşu değil ama deluxe olmasına rağmen yok. yani.. ama Çağlar abinin aracındaki aracı gerçekten güzel gösteriyo Yorum bağlantısı
Cüneyt Genç 25 Temmuz 2013 Paylaş 25 Temmuz 2013 Hayırlı olsun abi Allah kaza bela vermesin Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 25 Temmuz 2013 Paylaş 25 Temmuz 2013 Arkadaşlar hangi ajansta ? Team rocco 1 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Temmuz 2013 Paylaş 25 Temmuz 2013 Ford'un her modelini alabileceğinizi düşünürdüm ama Transit'i hiç hayal etmemiştim. Fotoğraflardan görüldüğü üzere, araç harika, tıpkı sahibi ve değerli yolcuları gibi:) Güle güle kullanmanız dileğiyle. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 25 Temmuz 2013 Paylaş 25 Temmuz 2013 Hayırlı olsun, gerçekten Transit hiç tahmin etmezdim. Yorum bağlantısı
Ataman Şimşek 25 Temmuz 2013 Paylaş 25 Temmuz 2013 Kazasiz belasiz...Hayirli olsun..... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2013 Sağolun varolun 1. tüketimi depo bitince göreceğiz,Tem de sabit süratte 2,8- 4 lt/100km gibi rakam gördüm şaşırtıcı oldu.İş çıkış ve giriş saatinde yani trafik en yoğun şehiriçinde 5-6 kişi ile gidip gelecek, 9lt/100km den yukarı beklemiyorum, çift klima büyük avantaj, arkayı elektrikli kompresör soğutuyor, iç çevrime alınca da motordaki kompresöre az görev düşüyor. İçerisi buzdolabına yakın derecede serinliyor, az insan ile 2. Basamak dahil herşey fabrikadan geldiği gibi. An itibarı ile yan kapıyı elektrikli yapıyoruz, konfor odaklıyız. 3. Arkadaşları fort ajanstan temin ettik 4. Motor 2.0 tdci dan türemiş gibi gözüküyor, anca yandan görebildik , her yeri kapalı, ilerde bakarız hal çaresine 5. Birkaç imalat hatası/ tasarım eksiği diyelim tespit ettik, bunlar sonradan iyileştirilebiliecek yerler. Yaptıkça paylaşırım. 7 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 25 Temmuz 2013 Paylaş 25 Temmuz 2013 Sağolun varolun 1. tüketimi depo bitince göreceğiz,Tem de sabit süratte 2,8- 4 lt/100km gibi rakam gördüm şaşırtıcı oldu.İş çıkış ve giriş saatinde yani trafik en yoğun şehiriçinde 5-6 kişi ile gidip gelecek, 9lt/100km den yukarı beklemiyorum, çift klima büyük avantaj, arkayı elektrikli kompresör soğutuyor, iç çevrime alınca da motordaki kompresöre az görev düşüyor. İçerisi buzdolabına yakın derecede serinliyor, az insan ile 2. Basamak dahil herşey fabrikadan geldiği gibi. An itibarı ile yan kapıyı elektrikli yapıyoruz, konfor odaklıyız. 3. Arkadaşları fort ajanstan temin ettik 4. Motor 2.0 tdci dan türemiş gibi gözüküyor, anca yandan görebildik , her yeri kapalı, ilerde bakarız hal çaresine 5. Birkaç imalat hatası/ tasarım eksiği diyelim tespit ettik, bunlar sonradan iyileştirilebiliecek yerler. Yaptıkça paylaşırım. Yanlıyor mu eski transitler gibi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2013 Çok kısa mesafede esp lambasını yakamadık, ama patinajı bol , gaz verince lamca sönmüyor, yanyanyan 2 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 25 Temmuz 2013 Paylaş 25 Temmuz 2013 Tekrar hayırlı olsun, taksi gibi aynen. Yorum bağlantısı
Emre Öğütt 27 Temmuz 2013 Paylaş 27 Temmuz 2013 maşallah bir kaç seneye dükkana düşünüyoruz transitimiz biraz eskisin Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Temmuz 2013 Paylaş 28 Temmuz 2013 Canlı gördüm, en arka sağ koltuk makam koltuğu tadında, e tâbi otomatik kapı ile entegre çay serviside bonus. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 28 Temmuz 2013 EL yapımı, otomatik kayar kapımız oldu, ustamız Ford da nam salmış birisi, motor vs. hariç birçok parçasını kendi imal ediyor, 6 sat sürdü montajı, VIP minibüs bu diyor. iç metali de araba rengine yakına boyamış sağolsun. Sıkışma önleyici ile birlikte, uzaktan kumandalı hali 650 TL. [/url] 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 28 Temmuz 2013 Paylaş 28 Temmuz 2013 Hayırlı olsun Abi, Münübüste aldın ya Senden korkulur İlk fotolarda Süha süper çıkmış. Yorum bağlantısı
İbrahim Can 28 Temmuz 2013 Paylaş 28 Temmuz 2013 Yakisir makam arabasina hayirlu olsun Caglar abi.. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 28 Temmuz 2013 Paylaş 28 Temmuz 2013 süper olmuş, düğme ile aç kapat. Maşallah Yorum bağlantısı
Volkan özyurt 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 güle güle kullan Çağlar abi. kapı güzel olmuş Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 6 Ağustos 2013 Paylaş 6 Ağustos 2013 Hayırlı olsun demiştik ama tekrar dileyelim. Fakat bir sorum var. Sürgülü kapı altındaki basamak orjinalinde varmıydı siz mi taktırdınız? Orjinalinde geldi ama opsiyon mu bilemiyorum. Bugün servise sordum ''montaj hariç parçamızın fiyatı 483,00 TL'' Cevabını aldım. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ağustos 2013 Paylaş 6 Ağustos 2013 Canlı gördüm çok tatlı makine maşallah. Yorum bağlantısı
Recommended Posts