İçeriğe Yönlendir

2012 Titanium Fiesta Vites Yüksetlme Uyarı Lambası


Noyan Demirdağ

Recommended Posts

Noyan Demirdağ

Merhaba arkadaşlar, aracım 2012 Fiesta TDCI Titanium, sormak istediğim soru iste şu. Geçen sene Bodrum'da babamla Fiesta trend TDCI kiralamıştık, o araçta gösterge panelinin devir bölümünde vites yükseltme uyarısı yanıyordu yeşil yukarıya doğru bir ok. Şuan benim aracımda bu yeşil ok yanmıyor ama yol bilgisayarında turuncu bir ok yanıyor ama o da sürüş esnasında açıkçası pek gözüme çarpmıyor, sürekli de panele bakamıyorum kaza yapma korkusuyla, dolayısıyla yeşil okun neden yanmadığını Otokoç Ataşehir servisinde sordum açıkcası adam biraz benle dalga geçer gibi turuncu neyine yetmiyor dedi. Bu yeşil okun yanmama olayı birinizde yaşandı mı bilen var mı, varsa çok sevinirim.

Yorum bağlantısı
Oğuz Yılmaz

2012 Haziran'da yapılan ufak değişiklikler içinde paneldeki gösterge ekranı değişimi de varmış. Artık ok orta panelde ve ayrıca hararet göstergemiz de var yine o yol bilgisayarı ekranının altında. Ok orada gösterildiği için kadran içerisinde ayrıca bağlantı yapılmamış.

  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Noyan Demirdağ

Cevabınız için teşekkür ederim, demek ki güncelleme ayarlarıyla ilgiliymiş ben aracımda sorun var sanmıştım. Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...