İçeriğe Yönlendir

Motorola Bluetooth Araç Kiti


Misafir

Recommended Posts

Bugün hepsiburada sitesinden paramin iade edildiğine dair bir mesaj geldi. Bende biraz daha ödeyerek parrot neo minikit arac kitini satın aldım. Sanırım hafta sonuna kadar elimde olur.

Yorum bağlantısı
Kutay Akçar

Arkadaslar cihazı hepsiburada sitesine geri gönderdim. Cihaz araç içi biraz ısınınca çalışmıyor. Nispeten biraz soğuyunca çalısmaya başlıyor. Bende kullanımı süreklilik arz etmediği için iade talebiyle geri gönderdim. Böyle bir problem nasıl olur anlamadım. Bunun dışında muazzam bir cihaz fakat motorola gibi bir şirket sıcaklık konusunda nasıl bir önlem almaz, bir türlü aklım almıyor.

Geçmiş olsun, iyi kısa sürede farketmişsiniz bende yorumlarınızı beğenmiştim ileri vadede alsam diye düşünürken herşey değişti. Bunarada belkide size hatalı bir cihaz denk geldi belki o modelin genel bir kusuru bilemiyorum tabi ama daha alt ve eski model olan bnm motorolayı ön cama yapıştırdım güneşin anlında duruyor en sıcakta bile banamısın demiyor arada pili filan patlar mı diye korkuyorum derken yazıda bitirdik sanki. Bu arada yeni cihazınız hayırlı olsun onun hakkındaki fikirleride bekleriz ama git git sonu yok bunun ben en iyisimi bi 1200 gaymeyinheba edip bi pioneer 9220 bt vb. İyi navigasyonlu süper blutooth lu harika geri görüş kameralı birşeye yönelicem.

Yorum bağlantısı
Cem Boneval

Bugün hepsiburada sitesinden paramin iade edildiğine dair bir mesaj geldi. Bende biraz daha ödeyerek parrot neo minikit arac kitini satın aldım. Sanırım hafta sonuna kadar elimde olur.

Eşimin aracında kullanıyoruz.

Son derece pratik ve kullanımı kolay bir cihaz.

Ses aktarımı net ve güçlü.

Sesli komutla çalışyor.

Eşleştikten sonra rehberi aktarıyor ve isimle arama yapılabiliyor.

Motorola'dan farkı FM Transmitter yok ama araç içi 50 derecede bile çalışıyor. 

Minik bir şey zaten.

Dikkat edilmesi gereken şey bazen araç içinde iki kişi konuşurken tanıdığı komutlara uygun fonetik kelimeleri yakalayıp birini aramaya başlayabiliyor.

Bir de rehberde kayıtlı isimleri söylendiğinde hatasız anlaşılacak şekilde yazmak lazım.

Genelde sürekli aranan birkaç kişi için bunu yapmak yetiyor.

Şarjı ortalama bir hafta dayanıyor. Zaten biterken sesli uyarıyor.

Ayrıca araçtan çıktığınızda otomatik kapanıyor bindiğinizde açılıyor ve anında eşleşiyor.

Ben 2.el 100 TL'ye aldım, sıfırının fiyatı oldukça yüksek ama Parrot güvenilir bir marka.

Güle güle kullanın.

Yorum bağlantısı

Bugün parrot neo minikit bluetooth kiti elime ulaştı.gayet kaliteli bir ürün olduğu her halinden belli. Türkce anlaşmamızda çok iyi. İphone uygulaması ile oldukça fonksiyonel hale geliyor.

Gönderilen Resim

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Ben de Parrot CK 3100 kullanıyorum. Gayet memnunum. Parrot bu işte 1 numaradır.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...