İçeriğe Yönlendir

Ailenin Yeni Üyesi Peugeot 206 1.4 Feline Otomatik

Misafir

Recommended Posts

Tahir İlter

Hayırlı olsun abi.Rabbim kaza bela vermesin  :nazar:

Fotoğraf bekliyoruz en kısa zamanda (Henüz kimse dememişte ilk olmak istedim :p)

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Hayırlı olsun Evren Abi. Allah hayırlısı ile kullanmayı nasip etsin.  :nazar: 

hayırlı olsun abi peugeot ya hoşgeldin.

aklın yolu bir ;)

bir gün tüm ford çular pug lanacak :p

Bizde tam tersi oldu pugcuyduk fordcu olduk. :p

Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar

Evren...Hayırlı olsun...Güle güle kullan...Satacağın zaman haberim olsun... ;)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Ooo hayırlı olsun Evren bey Güle güle binin.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Tapatalk yapti ben yapmadim Zafer:)

Ben de şikayet ettim :p

Şaka tabi. Bir açık olabilir veya ayarlarda açık kalmış olabilir diye düşündüm. Yöneticilere ilettim.

206'ya ise kocaman bir maaşallah daha gelsin :nazar:

Yorum bağlantısı

Hayırlı olsun.

Fotolar ile yol bilgisayarı hakkında bilgi bekliyoruz efem. Yol bilgisayarını cidden çok merak ettim.

Oğuzhan cevap vermiş ama kısaca;

Yol bilgisayarı; peugeotun 307 veya 206'nın rc modellerinde kullanılan 3 satır grafik ekranının temin edilmesi ve com2000 diye tabir edilen, sinyal ve silecek kolunun değişii ile oluyor. Hatta bizim aldığımız donanımda düğmeyi biraz işçilikle işlevsel hale getirip kol masrafından da kurtulmak mümkün.

Hız sabitleyici konusunda da araştırmalarım sürüyor:) ancak bunları ekler miyim bilemiyorum. Genel olarak benim kullanımım dışında olacağından ve babamın da pek ihtiyaç duymayacağı gözönüne alınırsa sadece meşgale olsun diye yapılacak bir uğraş olacak.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Masallah, 10 numara sehir ici araci...

Gule gule kullanin, 2001 Xt modeli vardi bende 1600cc canavar gibiydi.

Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir

Hayırlı olsun. Peugeot candı ama Kırmızı Peugeot daha bi candır...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

Şiddetle spoyler tavsiye ederim, jantta atıldımı şahane görüntüsü olacaktır bence, resminde pek belli değil ama sıradan turuncu park oldumu hafif havada çok keskin oluyor, yakışıyor arabaya  :fiuw:

Göstergeler ve dijital klima gerçekten farklı bir hava katmış :nazar: Bir o cam düğmelerini hangi zihniyetle oraya yapmışlar bir anlasam :) bizde kolçak vardı deli ediyordu :) Tekrardan maşallah :nazar:

48090957.jpg
54578224.jpg

Yorum bağlantısı

Evren bey gaza gelmez boşa uğraşmayın. :tongue::D Yapacağı iyi bir ses modifiyesi olacaktır ama bence gerek olmayabilir bu araçlarda ses fena değildi diye biliyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Evren abi hayırlı uğurlu olsun..Peugeot güzeldir, iyi günlerde kullanın..

Yorum bağlantısı

Tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin. Tek tek alintilamadim kusura bakmayin.

Aracta modifiyeye cok girmeyecegim Oktay Bey dogru demis. Araci babam kullanacagi icin rengi bile biraz asiri kacti. Yine de yol bilgisayari ve uyarsa hiz sabieyici icin calismalarim vakit bulursam olacak. Malum daha satilacak ve yerine alinacak bir arac daha var.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı

Bugun araci,

Motor, sanziman ve hidrolik direksiyon yaglari degisti. Katkilari kondu. On balata ve diskler degisti. Aslinda idare ederdi ancak babam kullanacagi icin ertelemedim. Sag rotil, bujiler, filtreler degisti, klima gazi yenilendi, yazlik lastikler petlas ile degisti. Bu arada babama yeni arac hediyesi olarak da celik jantlari taktirdim. Asagida ikitane fotograf ekledim. Benim sekilleri hosuma gitti. Yol bilgisayari icin cikma ekran sortim, ekranin silik olmasi nedeni ile bira ertelendi:D

Saygilarimla.

post-1269-13755599053119_thumb.jpg

post-1269-13755599194771_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Fırat Şenol
(düzenlendi)

Kazasız, belasız, güle güle kullanın İnşallah Evren bey   : :nazar:  Kısmetse ben de kendime şuan kullanmakta olduğum aracımı satıp Peugeot 307 Sw Premium 1.6 dizel alacağım, bakalım bizimde araştırmalarımız bu doğrultuda devam ediyor. İnşallah sizin ki gibi temiz bir araç denk getiririz bizde...  :)

tarihinde Fırat Şenol tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...