Hasan Varnalı 3 Ağustos 2013 Paylaş 3 Ağustos 2013 bir tanıdığım araba bakıyor yakıt hiç önemli değil şimdi diceksiniz birisi dizel biri benzinli ama 2 si arasında kaldı ben honda yeni çıktı sorunları olabilir diye seat önerdim ama o honda daha kalitelidir falan diyor sizce nasıldır ikisi arasında kaldı başka araçları sildi kafasından. Yorum bağlantısı
Fatih Aydın 3 Ağustos 2013 Paylaş 3 Ağustos 2013 Honda'nın dizelinde mükemmel performans ve çok az yakıt tüketimi var. Honda'nın marka kalitesi ve sorunsuzluğu da eklenince başka araçlara bakmaya gerek yok. 1 Yorum bağlantısı
Kubilay Evis 3 Ağustos 2013 Paylaş 3 Ağustos 2013 Şıklık hissi için Seat, performans için Honda... 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 3 Ağustos 2013 Paylaş 3 Ağustos 2013 honda nın malzeme kalitesi çok kötü. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı 3 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 3 Ağustos 2013 vw de pahalı abi honda daha iyi diyor form Yorum bağlantısı
Levent Eksen 3 Ağustos 2013 Paylaş 3 Ağustos 2013 Kırmızı bir FR bulun, mümkünse Plus Paketli.. Hondayla ikisini yanyana koyup, karşısına geçip şöyle bir baksın.. Cevabı kendisi bulacaktır zaten.. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı 3 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 3 Ağustos 2013 Kırmızı bir FR bulun, mümkünse Plus Paketli.. Hondayla ikisini yanyana koyup, karşısına geçip şöyle bir baksın.. Cevabı kendisi bulacaktır zaten.. abi o zaman fr der gibi geliyor Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci 3 Ağustos 2013 Paylaş 3 Ağustos 2013 Yeni oktavia da güzel ama arkadaşınız daha spor bir araç istiyor herhalde . 1 Yorum bağlantısı
Levent Eksen 3 Ağustos 2013 Paylaş 3 Ağustos 2013 abi o zaman fr der gibi geliyor Yardımcı olabildiysek ne mutlu deriz bizde o zaman 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 4 Ağustos 2013 Paylaş 4 Ağustos 2013 Leon FR yi inceledim ve çok beğendim. Ama bu devirde Benzinli araç almazdım. 2 Yorum bağlantısı
Enis Sever 4 Ağustos 2013 Paylaş 4 Ağustos 2013 Honda almanın hiçbir mantığı yok aynı paraya tabii bulunursa tdı golfte alınıyor. Hondanın fiyatları ya indirmesi lazım ya da donanımı artırması ve tipini düzeltmesi lazım 1 Yorum bağlantısı
Hakan Yavaş 5 Ağustos 2013 Paylaş 5 Ağustos 2013 Leon Fr nin yakıt değerlerine de forumlardan bir bakın. Bu kadar az yakmasını beklemiyordum açıkcası... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts