Mert Bilgin Irmak 4 Ağustos 2013 Paylaş 4 Ağustos 2013 Samsung i9200 Galaxy Mega hakkında fikri olan var mı veya kullanan var mı ? http://incehesap.com/samsung-galaxy-mega-fiyati-23368/?ref=akakce&v=1.21 1165 TLimiş Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ağustos 2013 Paylaş 4 Ağustos 2013 Telefonların garanti kapsamını,grey ya da telpa,genpa vb distribütör mü olduğunu iyi araştırmak gerekli.grey cihazlarda sıkıntılar çıkabiliyor.bu tarz indirimli olanlar da genellikle grey cihaz oluyor. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 4 Ağustos 2013 Paylaş 4 Ağustos 2013 Evet note 2 ye çay tepsisi diyenleri bu konuya alalım. Bence almayın. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 4 Ağustos 2013 Paylaş 4 Ağustos 2013 Samsung maşallah aynı 5 sene önce ki nokia Yorum bağlantısı
Fırat Şenol 4 Ağustos 2013 Paylaş 4 Ağustos 2013 Samsung i9200 Galaxy Mega Samsung i9200 Galaxy Mega hakkında fikri olan var mı veya kullanan var mı ? http://incehesap.com/samsung-galaxy-mega-fiyati-23368/?ref=akakce&v=1.21 1165 TLimiş Teknik donanım Note 2'den düşük bilginize... İlla büyük ekran akıllı bir telefon alacağım diyorsanız, bir Note 2 kullanıcısı olarak Note 2'nin daha başarılı bir tercih olacağını düşünüyorum, saygılar... Yorum bağlantısı
Onur Demir 5 Ağustos 2013 Paylaş 5 Ağustos 2013 İnceledim ve bir note2 kullanıcısı olarak Ohaa dedim Çok büyük, İşlemci 0,1 hızlı ancak RAM düşük. Ekran daha kalitesiz geldi. Ayrıca Pili daha büyük olmasına karşın daha az gidiyor. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ağustos 2013 Paylaş 5 Ağustos 2013 Hani çoğu zaman denir ya tüketici beklentileri, üreticilerin piyasaya çıkarttıkları ürünleri belirler diye. Ben genelde bunun karşısında olmuştum. Üreticiler bize ne dayatırsa tüketiciler de mecburen ondan almak zorunda oluyor. Şu an kullandığım telefon "akıllı" değil. Bir müddet daha çift sim kartlı telefon kullanmam gerektiği için bunu kullanıyorum. Nedeni de piyasada benim telefonum gibi çift hatlı çift işlemcili bir telefon daha yok. Eskiden telefonların küçük olması istenirdi. Aslında içten içe halen de öyle. Büyük telefonlara tuğla, takoz gibi yakıştırmalar yapılırdı. E Note 2 veya Mega ne? Benim telefonumun şarjı 60 dakika konuşursam 2-2,5 gün gidiyor. Günümüz telefonlarında böyle bir özellik yok. Herkes şarj aleti ile dolaşıyor. Bu tip telefonların yarısı Temple Run oynayıp cepten facebooka girmek için kullanılıyor. Eskiden 500 TL ye iyi bir cep telefonu alınırken bu gün 1000 TL ye kötü bir telefon alabiliyorsunuz. Bence gereksiz bir tüketim çılgınlığı var. Paralar boşa veriliyor. İş harici çevremde yalnızca 1 kişi işini daha rahat idare ettirmek için bu Note 2 kullanıyor. Geri kalan tanıdıklarım yine temple run veya facebook bağlantısı için kullanıyorlar. Bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Mert Bilgin Irmak 5 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 5 Ağustos 2013 Buna verecegin 1200 liranın üstüne 200 250 koy note 2 al derim. http://www.bizdeuygun.com/N7100.html?ref=akakce&v=1.55.1#1 200-250 ye gerek yok 1240 TL (75 TL FARK) Yorum bağlantısı
Onur Demir 5 Ağustos 2013 Paylaş 5 Ağustos 2013 Hani çoğu zaman denir ya tüketici beklentileri, üreticilerin piyasaya çıkarttıkları ürünleri belirler diye. Ben genelde bunun karşısında olmuştum. Üreticiler bize ne dayatırsa tüketiciler de mecburen ondan almak zorunda oluyor. Şu an kullandığım telefon "akıllı" değil. Bir müddet daha çift sim kartlı telefon kullanmam gerektiği için bunu kullanıyorum. Nedeni de piyasada benim telefonum gibi çift hatlı çift işlemcili bir telefon daha yok. Eskiden telefonların küçük olması istenirdi. Aslında içten içe halen de öyle. Büyük telefonlara tuğla, takoz gibi yakıştırmalar yapılırdı. E Note 2 veya Mega ne? Benim telefonumun şarjı 60 dakika konuşursam 2-2,5 gün gidiyor. Günümüz telefonlarında böyle bir özellik yok. Herkes şarj aleti ile dolaşıyor. Bu tip telefonların yarısı Temple Run oynayıp cepten facebooka girmek için kullanılıyor. Eskiden 500 TL ye iyi bir cep telefonu alınırken bu gün 1000 TL ye kötü bir telefon alabiliyorsunuz. Bence gereksiz bir tüketim çılgınlığı var. Paralar boşa veriliyor. İş harici çevremde yalnızca 1 kişi işini daha rahat idare ettirmek için bu Note 2 kullanıyor. Geri kalan tanıdıklarım yine temple run veya facebook bağlantısı için kullanıyorlar. Bilmiyorum. Geneli sizin dediginiz gibi olabilir. Ancak bende temple run yuklu degil mesela. Hatta heroes order and chaos harici baska oyunda yok. Benim isyerimde okadar cok ise yariyorki bu telefon. Mesela fotografini cektigim birseyi pdf yapabiliyorum, yine fotografini cektigim bir yaziyi istedigim dile cevirebiliyorum. Burda her milletten insan oluyor ve ne yazikki tek yabanci dilim almanca. Ancak yeri geldiginde bir rus' un elindeki saglik raporunun fotografini cekip ceviri yapip ayni zamanda pdf formatinda saklayabiliyorum gibi. Ben cok memnunum cay tepsimden ve sizin gibi sadece konusma amacli kullansam 2 gunu rahat deviriyor sarji(denedim) Nekadar ozellik okadar az sarj via Note2 1 Yorum bağlantısı
Mert Bilgin Irmak 6 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 6 Ağustos 2013 Casper VİA A3216 hakkında ne düşünüyosunuz ... Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ağustos 2013 Paylaş 6 Ağustos 2013 Casper VİA A3216 hakkında ne düşünüyosunuz ... BAzen kağıt üstündeki donanımlar, pratik hayatta kolaylaştırıcı çözümler üretemeyebilirler. Casper'ın üretim standardizasyonu önemli. Eğer masa üstü pc'lerinde yaptıkları gibi; her partide farklı anakart, ram kullanmalarından doğan donanımsal uyuşmazlıkları bu telefonda da yaşarlar. Bu nedenle bir süre izlemekte fayda var bu modeli. Eğer f/p oranı iyi bir ürün olursa en azından üreticisi yerli bir telefona harcanacak paranın yurtdışına kaçmasına engel olabiliriz. Önceki sene 22 milyar USD'yi farkında olmadan telefonlarla beraber kaybettiğimizi okumuştum. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Mert Bilgin Irmak 6 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 6 Ağustos 2013 Ama ACİL model bulmam lazım .... Casper VİA A3216 ile General Mobile Discovery arasında kaldım .. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 6 Ağustos 2013 Paylaş 6 Ağustos 2013 Ama ACİL model bulmam lazım .... Casper VİA A3216 ile General Mobile Discovery arasında kaldım .. Ben bu ikisi arsında Casper diyorum. Biraz daha katıp s3 alsanız ? Yorum bağlantısı
Mert Bilgin Irmak 6 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 6 Ağustos 2013 Ne yazıkki telefonum bozuldu açılmıyor. S3 - Öğrenci çok iyi deniliyor ama bütçede mükemmel sırıtıyor ... Ben bu ikisi arsında Casper diyorum. Biraz daha katıp s3 alsanız ? Htc one favorim Olsa Kullanılır Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 7 Ağustos 2013 Paylaş 7 Ağustos 2013 Geneli sizin dediginiz gibi olabilir. Ancak bende temple run yuklu degil mesela. Hatta heroes order and chaos harici baska oyunda yok. Benim isyerimde okadar cok ise yariyorki bu telefon. Mesela fotografini cektigim birseyi pdf yapabiliyorum, yine fotografini cektigim bir yaziyi istedigim dile cevirebiliyorum. Burda her milletten insan oluyor ve ne yazikki tek yabanci dilim almanca. Ancak yeri geldiginde bir rus' un elindeki saglik raporunun fotografini cekip ceviri yapip ayni zamanda pdf formatinda saklayabiliyorum gibi. Ben cok memnunum cay tepsimden ve sizin gibi sadece konusma amacli kullansam 2 gunu rahat deviriyor sarji(denedim) Nekadar ozellik okadar az sarj via Note2 Bu bahsettiklerini S4 ile yapabilir miyim ? Uygulama mi yoksa telefon ozelligi mi ? Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 7 Ağustos 2013 Paylaş 7 Ağustos 2013 Bu bahsettiklerini S4 ile yapabilir miyim ? Uygulama mi yoksa telefon ozelligi mi ? Telefon özelliği abi. S4'te olmaz sanırım. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 7 Ağustos 2013 Paylaş 7 Ağustos 2013 Casper VİA A3216 hakkında ne düşünüyosunuz ... BAzen kağıt üstündeki donanımlar, pratik hayatta kolaylaştırıcı çözümler üretemeyebilirler. Casper'ın üretim standardizasyonu önemli. Eğer masa üstü pc'lerinde yaptıkları gibi; her partide farklı anakart, ram kullanmalarından doğan donanımsal uyuşmazlıkları bu telefonda da yaşarlar. Bu nedenle bir süre izlemekte fayda var bu modeli. Eğer f/p oranı iyi bir ürün olursa en azından üreticisi yerli bir telefona harcanacak paranın yurtdışına kaçmasına engel olabiliriz. Önceki sene 22 milyar USD'yi farkında olmadan telefonlarla beraber kaybettiğimizi okumuştum. Saygılarımla. Casper değil, XOLO http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/235606-akıllı-cep-telefonu-önerileri/?p=2035836 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ağustos 2013 Paylaş 7 Ağustos 2013 (düzenlendi) Ben bu ikisi arsında Casper diyorum. Biraz daha katıp s3 alsanız ? S3 ile discovery arasında en az 600 lira fark var. Hafta sonu bir arkadaşta gördüm ve fiyat olarak mükemmel bi telefon bence. Arkadaş telefondan pek anlamadığından ve yeni aldığından bişey diyemedi. Ekran falan çok güzel duruyor ama. Kesinlikle alınabilir bence hiç düşünmeyin. Bu bahsettiklerini S4 ile yapabilir miyim ? Uygulama mi yoksa telefon ozelligi mi ? PDF olarak tarayan programlar var, goggles falan çeviri yapıyor diye biliyorum. Arkadaş telefonlar artık gerçekten akıllı olmaktan çıktı deha olmak üzereler. Korkuyorum 7 Ağustos 2013 tarihinde Necati Öner tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Onur Demir 8 Ağustos 2013 Paylaş 8 Ağustos 2013 Bu bahsettiklerini S4 ile yapabilir miyim ? Uygulama mi yoksa telefon ozelligi mi ? Sami, Kalemli uygulamaların haricinde herşeyi yapabilirsin S4ün varsa Sende. Blackmart diyim gerisini Sen araştır, takılırsan sor özelden yanıtlayım. Burdan olmaz Yorum bağlantısı
Onur Demir 8 Ağustos 2013 Paylaş 8 Ağustos 2013 PDF olarak tarayan programlar var, goggles falan çeviri yapıyor diye biliyorum. PDF için Camscanner, Foto çekip çeviri yapmak için ABBYY TextGrabber. Sketchbook vs. tarzı programlar güzel oluyor Benim gibi karalama meraklılarına Note2 de. Yorum bağlantısı
Mert Bilgin Irmak 8 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 8 Ağustos 2013 Casper mi general mobile mi g.m.in ozelligi 1-2 tanesi daha iyi fakat biri az tanınmıs marka biri casper Yorum bağlantısı
Onur Demir 8 Ağustos 2013 Paylaş 8 Ağustos 2013 Casper'i sadece Biz tanıyoruz, GE yi bütün dünya Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 9 Ağustos 2013 Paylaş 9 Ağustos 2013 Casper'i sadece Biz tanıyoruz, GE yi bütün dünya Abi ge ile gm'nin bir bağlantısı yok. Yorum bağlantısı
Recommended Posts