Abdussamed Acar 10 Ağustos 2013 Paylaş 10 Ağustos 2013 Abi ciddi ciddi düşünüyorum ben 1.2 tsi kullandım gaza basmazsan okşarsan hakkaten yakmıyordu. Bakalım bayram sonrası ev bakacam adliyeye yakın. Günde 30km değilde 5km yaparsam farketmez aslında çok yaksada olur Evvelinde gitmezse aldım dediğinde makine senin... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-tamamen-orjinal-golf-1.4-tsi-160-ps-dsg-otm-highline-tam-dolu-125578819/detay 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Ağustos Paylaş 2 Ağustos Toyota satışlarını 2024’ün ilk altı ayına göre %7 daha artırdı ve 5,5 milyon sattı. elektrikli araç savunucuları toyota’yi yerin dibine sokuyor. Yok elektriklide geç kaldı. Yok pil fabrikası yok. Hibritleri satmak için EV karşıtı lobi yapıyor falan. Ama alan yine alıyor. Hibrit satış oranları da çok arttı Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Ağustos Paylaş 25 Ağustos en çok bunlar satılıyormuş Almanya → VW Golf Avusturya → VW Golf Belçika → BMW X1 Bulgaristan → Skoda Octavia Danimarka → Tesla Model Y İspanya → Dacia Sandero Fransa → Renault Clio İngiltere → Ford Puma Hırvatistan → Skoda Octavia Hollanda → Tesla Model Y İsveç → Tesla Model Y İsviçre → Tesla Model Y İtalya → VW Golf Norveç → Tesla Model Y Polonya → Toyota Corolla Portekiz → Dacia Sandero Türkiye → Fiat Egea Yunanistan → Toyota Yaris Yorum bağlantısı
Mertol Kip 25 Ağustos Paylaş 25 Ağustos Bence Egea uretiminin durmasi hata olur. Makyajlayip adini Doğan Şahin falan koyup devam etmeliler. Hala Turkiye'nin en ucuz arabasi. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Çarşamba 20:51 Paylaş Çarşamba 20:51 Son 12 ayda En çok kâr eden markalar. Toyota elektrikli satmıyor, Sonu nokia gibi olacak deniyordu Toyota – 38.91 milyar dolar Hyundai – 15.82 milyar dolar Volkswagen – 14.35 milyar dolar Mercedes-Benz – 11.34 milyar dolar Kia – 11.22 milyar dolar BMW – 10.26 milyar dolar Tesla – 8.05 milyar dolar BYD – 7.94 milyar dolar General Motors – 7.10 milyar dolar Honda – 6.99 milyar dolar Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 02:38 Paylaş Dün saat 02:38 2010’da üretilen 100 araçta ortalama 0,90 sorun kaydedilirken; bu oran 2021’de 1,62’ye, 2023’te 1,92’ye ve 2025 itibarıyla 2’nin üzerine çıktı. Yani artık her 100 yeni araçta yaklaşık iki sorun görülüyor. 2000’li yıllarda ise bu oran yok denecek kadar azdı. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf Dün saat 03:18 Paylaş Dün saat 03:18 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 2010’da üretilen 100 araçta ortalama 0,90 sorun kaydedilirken; bu oran 2021’de 1,62’ye, 2023’te 1,92’ye ve 2025 itibarıyla 2’nin üzerine çıktı. Yani artık her 100 yeni araçta yaklaşık iki sorun görülüyor. 2000’li yıllarda ise bu oran yok denecek kadar azdı. 2000 senesinde araç üretimi 34 milyon, 2024-25 senesinde toplam 95 milyon. Bu denkleme nazaran tecrübesiz/yeni ya da kalitesini koruyamayan markaları da dahil edince oran sağlıklı görünüyor bence. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Çağrı Alaf yazdı: 2000 senesinde araç üretimi 34 milyon, 2024-25 senesinde toplam 95 milyon. Bu denkleme nazaran tecrübesiz/yeni ya da kalitesini koruyamayan markaları da dahil edince oran sağlıklı görünüyor bence. 2010’da yeni markalar yoktu ama. 2000’de sıfır sayılan sorun 2010’da yükselmiş. Bunu sağlayan eski markalar. olayın konusu aslında üretim maliyetlerinin kalite kontrolden taviz vererek düşürülmesi ve rekabet Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 saat önce Paylaş 21 saat önce tabi bu konu donanımla da alakalı. Teknolojinin hızlı gelişimi kalite kontrolde sıkıntı yaratıyor. Kullanıcı teknolojiyi hemen istiyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 saat önce Paylaş 17 saat önce (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: . 2000’li yıllarda ise bu oran yok denecek kadar azdı. 2000 li yıllarda abs bile büyük opsiyondu, yani elektronik yoktu. ne ka elektro o ka çamur..... 17 saat önce tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: 2000’li yıllarda ise bu oran yok denecek kadar azdı. Fren, gaz ve debriyaj vardı zaten sadece toyotoda o yıllarda :d 1 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Çağlar Bayur yazdı: 2000 li yıllarda abs bile büyük opsiyondu, yani elektronik yoktu. ne ka elektro o ka çamur..... Bu arada aynı firmanın avrupada en çok arıza çıkaran araç listesinde ilk sırada toyota var. Sebebine baktım. Akü bitti diye herkes servisi aramış. Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bu arada aynı firmanın avrupada en çok arıza çıkaran araç listesinde ilk sırada toyota var. Sebebine baktım. Akü bitti diye herkes servisi aramış. Aracı aldım 1000km sonra balatalarından ıslık sesi gelmeye başladı,servise götürdüm garantiden ön balataları kanallı balata ile değiştiler,sol şöfor camı yarı açıkken bozuk yolda çıt çıt ses yapıyor,servis değiştirsek bile ses devam edecek diyor,netice kul yapısı illaki ufak tefek sorunları olacak. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Fatih Uzun yazdı: Aracı aldım 1000km sonra balatalarından ıslık sesi gelmeye başladı,servise götürdüm garantiden ön balataları kanallı balata ile değiştiler,sol şöfor camı yarı açıkken bozuk yolda çıt çıt ses yapıyor,servis değiştirsek bile ses devam edecek diyor,netice kul yapısı illaki ufak tefek sorunları olacak. git ağzını çalkala. Ne demek Toyota kul yapısı illa ufak tefek sorunları olacak. Tansu okumadan sil hemen 4 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Mertol Kip yazdı: git ağzını çalkala. Ne demek Toyota kul yapısı illa ufak tefek sorunları olacak. Tansu okumadan sil hemen altı üstü 2 kilo civata,istediğim yere götürsün yeter beni,yok o da ısınamıyorum diyor zaten kışın,biz arabmızın eksiği varsa söyleriz japon dan çekinecek haliimiz yok 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Mertol Kip yazdı: git ağzını çalkala. Ne demek Toyota kul yapısı illa ufak tefek sorunları olacak. Tansu okumadan sil hemen seninle aramda mesaj görmüyorum ben abi neden bahsiyorsun 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Mertol Kip yazdı: git ağzını çalkala. Ne demek Toyota kul yapısı illa ufak tefek sorunları olacak. Tansu okumadan sil hemen okudu iama yağğğğ 1 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 6 saat önce Paylaş 6 saat önce (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: okudu iama yağğğğ Şimdi Fatih düşünsün Tansu Kalafatoğlu yazdı: seninle aramda mesaj görmüyorum ben abi neden bahsiyorsun Sana hitaben bir şey yazmadım ki. Fatih' aklini başina almasi icin uyardim. Ne de olsa yillarin hatiri var Bi daha yapmaz merak etme Fatih Uzun yazdı: altı üstü 2 kilo civata,istediğim yere götürsün yeter beni,yok o da ısınamıyorum diyor zaten kışın,biz arabmızın eksiği varsa söyleriz japon dan çekinecek haliimiz yok Bababa bi de üstüne 2 kg civata falan. Yapma böyle seni ben bile kurtamam, adam tirabizondlu. Shdjdjdj 6 saat önce tarihinde Mertol Kip tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts