Tansu Kalafatoğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mertol Kip yazdı: Valla geçen taksiye bindim, Corollaydı, hiçbir şey değişmemiş. corolla e210’dan başlar 1 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mertol Kip yazdı: Valla geçen taksiye bindim, Corollaydı, hiçbir şey değişmemiş. Uçamıyorsa bozuktur o taksi 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Fatih Uzun yazdı: Ohooo sen 20 sene önce kullandın Toyota yı,çok değişti çok. arka çamurluğa parmakla vurunca nasıl bir ses çıkıyor? Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: arka çamurluğa parmakla vurunca nasıl bir ses çıkıyor? arka çamurluğa değil de ön kaputa vurunca bildiğin davul sesi geliyor,euro ncap den iyi puan almış, şaseleri sağlam benim içinde önemli olanı o zaten Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Fatih Uzun yazdı: euro ncap orası ayrı bir tiyatro girmeyelim. önceden soruları verip sonra sınava almak... bir şahan hazırlarım 6 yıldız alır çıkar mesela Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: orası ayrı bir tiyatro girmeyelim. önceden soruları verip sonra sınava almak... bir şahan hazırlarım 6 yıldız alır çıkar mesela Fabrikasyon kaza anında ikiye bölünmesi fena araba değil zaten,memleketin kahrını çekti çekiyor da hala Anadolu da,kimseye kaza bela göstermesin Allah,Mercedesleri de görüyoruz paramparça oluyorlar belirli bir süratin üstünde. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: orası ayrı bir tiyatro girmeyelim. önceden soruları verip sonra sınava almak... bir şahan hazırlarım 6 yıldız alır çıkar mesela soruları alıp yine de geçer not alamayana ne diyeceğiz Yorum bağlantısı
Mertol Kip 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: corolla e210’dan başlar Ahdjdjs şu arabacilardaki kod olayina da hastayim. Mercedes bmw falan alistikta kiytirik corollanin kasasindan bize ne yaw, limon kasasindan az hallice araba işte ahsjdjdndn 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: soruları alıp yine de geçer not alamayana ne diyeceğiz daha üst kadrosundan sıra gelmemiş deriz Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: orası ayrı bir tiyatro girmeyelim. önceden soruları verip sonra sınava almak... bir şahan hazırlarım 6 yıldız alır çıkar mesela Hepsini öyle hazırlayacaksın ama. Rastgele herhangi bir bayiden araba satın alıyor adamlar. Clio b sınıfında lider puanları. Fordda para mı kalmamış borç verelim 1.sırayı alsın. Çamurlukla kaputla kaza dayanımının alakasının olmadığını hepimizden iyi biliyorsun da neyse. Kaput ve çamurluklu ve bunlar olmadan kaza yapalım zerre fark olmaz. Bunların amacı yayaya min zararla maks rüzgar yarabilecek ayrodinami yapmak. Small overlapta elantra focusu yerden yere vurdu aldığı puanla sorsan teneke derler. Tansu Kalafatoğlu yazdı: soruları alıp yine de geçer not alamayana ne diyeceğiz Yahu soru elbette belli araban içindekileri ve yayaları koruyacak ona göre üret diyor. Rastgele bayiden araba satın alıp teste sokuyor. Müslüman ülke değil orası öyle diploma ver soru arakla vs olmaz. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 3 saat önce Paylaş 3 saat önce İlkay Başaran yazdı: Fordda para mı kalmamış borç verelim Fordcular olayı parayla çözmez genelde ama sen bilirsin shshjddj Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 3 saat önce Paylaş 3 saat önce İlkay Başaran yazdı: Hepsini öyle hazırlayacaksın ama. Rastgele herhangi bir bayiden araba satın alıyor adamlar. Clio b sınıfında lider puanları. Fordda para mı kalmamış borç verelim 1.sırayı alsın. Çamurlukla kaputla kaza dayanımının alakasının olmadığını hepimizden iyi biliyorsun da neyse. Kaput ve çamurluklu ve bunlar olmadan kaza yapalım zerre fark olmaz. Bunların amacı yayaya min zararla maks rüzgar yarabilecek ayrodinami yapmak. Small overlapta elantra focusu yerden yere vurdu aldığı puanla sorsan teneke derler. Yahu soru elbette belli araban içindekileri ve yayaları koruyacak ona göre üret diyor. Rastgele bayiden araba satın alıp teste sokuyor. Müslüman ülke değil orası öyle diploma ver soru arakla vs olmaz. Link var mı İlkay small overlap. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Evren Erakçora yazdı: Link var mı İlkay small overlap. Pc den daha kolay bakardım ama deneyeyim telde. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Small overlap fazla acımasız gibi geliyor bana ama görmek de fayda var. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Paylaş 2 saat önce bu da 2020 focusla 2020 corolla. Şimdi yukardakilere yha biri 2013 biri 17 diyecekler ama lafa gelince 2001 focus elantradan sağlam da demeden geçmezlerdi.. hepsini duyduk zamanında burada. Evren Erakçora yazdı: Small overlap fazla acımasız gibi geliyor bana ama görmek de fayda var. . 2020 corolla 2020 focustan çok daha iyi sonuç ve puan alıyor. Fordda konsol döndüğünden sürücü a sütununa girmiş. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İlkay Başaran yazdı: Fordda konsol döndüğünden sürücü a sütununa girmiş. Konsol surucuye girmediyse sorun yok bence Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çok nadir olabilecek tipte bir kaza gibi geliyor bana bunlar, Euroncap daha makul bir testi benve. Ama Toyota yı tebrik etmek lazım. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Evren Erakçora yazdı: Çok nadir olabilecek tipte bir kaza gibi geliyor bana bunlar, Euroncap daha makul bir testi benve. Ama Toyota yı tebrik etmek lazım. Bunu geçen araç euro ncap türü kazalarda zaten güle oynaya geçer ki abd deki kaza istatistiklerşnde small yoğunluktaymış. Tabi neye vurduğun çok önemli. Biz 1400 kg lik araçlarla yoldayız adamda 2 tonluk elektrikli suv var. 2-0 geriden başlıyoruz mesela.. Mertol Kip yazdı: Konsol surucuye girmediyse sorun yok bence Ben motora binen adamım bana komple karşıdan gelen araba girer gibi geliyor. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Focus yüzde 96 almış mesela önden çarpmada, Corolla 95 ikisi de çok yüksek puan mesela (Euroncap ) 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Evren Erakçora yazdı: Focus yüzde 96 almış mesela önden çarpmada, Corolla 95 ikisi de çok yüksek puan mesela (Euroncap ) Onakoma abddeki soruları hacılamış demekki Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Toyotanın perde hava yastıgı ön camı tamamen kaplıyor. Ancak focusta kelebek cam bölgesi açık kalıyor. Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mertol Kip yazdı: Konsol surucuye girmediyse sorun yok bence Sağlammış işte Toyota,daha ne yapsın,ama dış sac gerçekten ince arka bagajın köşeden vurdu kadın bagaj kapanmadı Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Toyotanın perde hava yastıgı ön camı tamamen kaplıyor. Ancak focusta kelebek cam bölgesi açık kalıyor. Fark etmez direksiyonun ekseni kaydı bak corollada ve elantrada bu durum yok. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İlkay Başaran yazdı: Hepsini öyle hazırlayacaksın ama hepsini. çarpma açısı hızı bölgesi belli, 4 parça saç takviyesi ile manipüle edilir, sanayide binlerce gerçek kazadan çıkmışı görünce insan aydınlanıyor, bir de elektronik puanlama da var, isofix yok ise kır puanı, kazada ne işe yarar o ? sağ airbag iptal yok ise kır puanı vs. yani aman aman ahım şahım bir kriter değildir o test. gerçekler kasımpaşa hayaller balıkesir Yorum bağlantısı
Recommended Posts