İçeriğe Yönlendir

En Çok Satan Otomobiller

Hayrettin Bahadir

Recommended Posts

İlkay Başaran
Çağlar Bayur yazdı:

hepsini. çarpma açısı hızı bölgesi belli, 4 parça saç takviyesi ile manipüle edilir, sanayide binlerce gerçek kazadan çıkmışı görünce insan aydınlanıyor, bir de elektronik puanlama da var, isofix yok ise kır puanı, kazada ne işe yarar o ? sağ airbag iptal yok ise kır puanı vs. yani aman aman ahım şahım bir kriter değildir o test. gerçekler kasımpaşa hayaller balıkesir

Paris olmasın?

Yorum bağlantısı
Mertol Kip
İlkay Başaran yazdı:

Ben motora binen adamım bana komple karşıdan gelen araba girer gibi geliyor.

Yok motorda üstünden uçuyon. Benim crossland a bi kurye yan kapidan vurduydu, lavuğu en son gordüğümde cam tavanin ustunden uçuyordu mal. Indim bir seyin var mi diyorum, hamdolsun diyor, olm dikkat etsene ölecen dedim, hak hüda ne yazarsa o olur diye cevap verdi mal. Len dedim onun dedigi olur olmasina da savci emirleri ondan almiyor...neyse bi halt olmadi eksik akilliya. 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Mertol Kip yazdı:

Yok motorda üstünden uçuyon. Benim crossland a bi kurye yan kapidan vurduydu, lavuğu en son gordüğümde cam tavanin ustunden uçuyordu mal. Indim bir seyin var mi diyorum, hamdolsun diyor, olm dikkat etsene ölecen dedim, hak hüda ne yazarsa o olur diye cevap verdi mal. Len dedim onun dedigi olur olmasina da savci emirleri ondan almiyor...neyse bi halt olmadi eksik akilliya. 

Yavaş gitse hak hüdalık işi olmazmış da neyse konuyu baştan anlatmak lazım ona.

Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Çağlar Bayur yazdı:

gerçekler kasımpaşa hayaller balıkesir

Balıkesirin hayalini kuran da ne biliim. 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
İlkay Başaran yazdı:

Paris olmasın?

hayallerimiz .. işte anca o derece mukaderat

Mertol Kip yazdı:

Balıkesirin hayalini kuran da ne biliim. 

tırcı yı merak etmekten iyidir lem 

Yorum bağlantısı
Mertol Kip
İlkay Başaran yazdı:

Yavaş gitse hak hüdalık işi olmazmış da neyse konuyu baştan anlatmak lazım ona.

Baktim ölmemiş, zabit tutalim dedim ehliyeti de yokmuş. Hakkini helal et dedi bindi gitti mal. 

Çağlar Bayur yazdı:

tırcı yı merak etmekten iyidir lem 

Insanlarin tercihlerine saygi duy, ayip ayip

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
İlkay Başaran yazdı:

Paris olmasın?

İsofixden ya da sağ airbag kapatmadan direkt yıldız veriyor ya da silmiyor ki. İkiside önemli özellik bu arada. Toptan puana etkisi yüzde 1 dir. 

4 parça sac takviyesi olayına gelince elantra ve corolla yapmış bak ne güzel. Focus ta yapsaydı? Yani elantra ya da corolla daha iyi değer almış işte bunu kabul etmek evet demek neden bu kadar zor ki?

Soruları alıp sac kaynatmışlar ne bileyim biraz şey geliyor. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...