İçeriğe Yönlendir

En Çok Satan Otomobiller

Hayrettin Bahadir

Recommended Posts

İlkay Başaran
Çağlar Bayur yazdı:

hepsini. çarpma açısı hızı bölgesi belli, 4 parça saç takviyesi ile manipüle edilir, sanayide binlerce gerçek kazadan çıkmışı görünce insan aydınlanıyor, bir de elektronik puanlama da var, isofix yok ise kır puanı, kazada ne işe yarar o ? sağ airbag iptal yok ise kır puanı vs. yani aman aman ahım şahım bir kriter değildir o test. gerçekler kasımpaşa hayaller balıkesir

Paris olmasın?

Yorum bağlantısı
Mertol Kip
İlkay Başaran yazdı:

Ben motora binen adamım bana komple karşıdan gelen araba girer gibi geliyor.

Yok motorda üstünden uçuyon. Benim crossland a bi kurye yan kapidan vurduydu, lavuğu en son gordüğümde cam tavanin ustunden uçuyordu mal. Indim bir seyin var mi diyorum, hamdolsun diyor, olm dikkat etsene ölecen dedim, hak hüda ne yazarsa o olur diye cevap verdi mal. Len dedim onun dedigi olur olmasina da savci emirleri ondan almiyor...neyse bi halt olmadi eksik akilliya. 

• Mutlu 4
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Mertol Kip yazdı:

Yok motorda üstünden uçuyon. Benim crossland a bi kurye yan kapidan vurduydu, lavuğu en son gordüğümde cam tavanin ustunden uçuyordu mal. Indim bir seyin var mi diyorum, hamdolsun diyor, olm dikkat etsene ölecen dedim, hak hüda ne yazarsa o olur diye cevap verdi mal. Len dedim onun dedigi olur olmasina da savci emirleri ondan almiyor...neyse bi halt olmadi eksik akilliya. 

Yavaş gitse hak hüdalık işi olmazmış da neyse konuyu baştan anlatmak lazım ona.

Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Çağlar Bayur yazdı:

gerçekler kasımpaşa hayaller balıkesir

Balıkesirin hayalini kuran da ne biliim. 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
İlkay Başaran yazdı:

Paris olmasın?

hayallerimiz .. işte anca o derece mukaderat

Mertol Kip yazdı:

Balıkesirin hayalini kuran da ne biliim. 

tırcı yı merak etmekten iyidir lem 

Yorum bağlantısı
Mertol Kip
İlkay Başaran yazdı:

Yavaş gitse hak hüdalık işi olmazmış da neyse konuyu baştan anlatmak lazım ona.

Baktim ölmemiş, zabit tutalim dedim ehliyeti de yokmuş. Hakkini helal et dedi bindi gitti mal. 

Çağlar Bayur yazdı:

tırcı yı merak etmekten iyidir lem 

Insanlarin tercihlerine saygi duy, ayip ayip

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
İlkay Başaran yazdı:

Paris olmasın?

İsofixden ya da sağ airbag kapatmadan direkt yıldız veriyor ya da silmiyor ki. İkiside önemli özellik bu arada. Toptan puana etkisi yüzde 1 dir. 

4 parça sac takviyesi olayına gelince elantra ve corolla yapmış bak ne güzel. Focus ta yapsaydı? Yani elantra ya da corolla daha iyi değer almış işte bunu kabul etmek evet demek neden bu kadar zor ki?

Soruları alıp sac kaynatmışlar ne bileyim biraz şey geliyor. 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

İlk sekiz ayda 817 bin sıfır araç satılmış. Böyle giderse yıl sonu rekor gelir. 

sürekli artan sıfır araç talebi var piyasada. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

İlk sekiz ayda 817 bin sıfır araç satılmış. Böyle giderse yıl sonu rekor gelir. 

sürekli artan sıfır araç talebi var piyasada. 

Döviz böyle kalmaz beklentisi var. Bu tehlikeli bir durum. Hele ki bugünkü siyasi haberler mala hücumu artırabilir. 

Enflasyonu düşürecek olan şey "ya bu artmaz fiyatı böyle gider şimdi ihtiyacım yok zaten" dedirtmek. 

Bizde tam tersi "bi daha bulamayız bu fiyata" diye yürüyor. Nitekim Teslada hele ki Mertol'un arabada oldu bu.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

araç talebi var piyasada. 

param olsa alırdım bugün battı gitti zaten , mal iyidir kolay kolay el konamaz. ynai sıra ona en son gelir 

Mehmet Göktürk yazdı:

bi daha bulamayız bu fiyata

doğru. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Togg yerine Teslayı Türkiyede fabrika kurmaya ikna etseydik daha karlı olurmuş. 

IMG_3257.jpeg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gök

noldu bu tesla nasıl patladı birden. tog daha fazla satıyordu bir ara 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

daha karlı olurmuş. 

kar? kimin için?

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin

VW up-to-date bir C sınıfı EV getirse de alsak diyordum da inadına yapmıyorlar sanki. 

Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Mehmet Göktürk yazdı:

benim merak ettiğim VW ID4 ne oldu? kesildi..

image.png.2e95050d41d446c996a0cc126c326178.png

Yenisi gelecek. Bir de bizim elektrikli tercih eden insanların büyük çoğunluğu elektronik oyuncakları seviyor. VW nin tabela tanıma sistemi navigasyon gibi şeyleri bile çalıştıramaması cidden çok saçma. 

Bu arada ben alırken ID4 benimkinden 200 lira daha ucuza satılıyormuş. VW ye gıcık olduğum için bakmamıştım bile. Baksaydım o fiyata onu alırdım muhtemelen. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Tesla avrupada sattığından daha fazlasını

her yerde satar, zira evropada sivil insiyatif var, çıkıpta dünya canlı yayınında o el hareketini yaparsan ..... bedavaya limon satsan almazlar. Tarih affetmez. 

Yorum bağlantısı
Koray Demir
Mertol Kip yazdı:

Yenisi gelecek. Bir de bizim elektrikli tercih eden insanların büyük çoğunluğu elektronik oyuncakları seviyor. VW nin tabela tanıma sistemi navigasyon gibi şeyleri bile çalıştıramaması cidden çok saçma. 

Bu arada ben alırken ID4 benimkinden 200 lira daha ucuza satılıyormuş. VW ye gıcık olduğum için bakmamıştım bile. Baksaydım o fiyata onu alırdım muhtemelen. 

Vw elektriklide ne yaparsa yapsın bu saatten sonra Teslayı hayatta geçemez. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

canlı reno5 gördüm çok şık duruyor ama küçük. fiyat avantajı olduğu takdirde satılabilir. Birkaç da özel farklı özelliği olmalı. V2V bunlardan biri olabilir

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Ocak-Haziran döneminde Avrupa’da en çok satan beş modelin tamamı küçük sınıf araçlardan oluştu.

Sandero 128 bin 842 adetle zirvede yer alırken, Bursa’da üretilen Renault Clio 122 bin 489 adetle ikinci sıraya yerleşti. Peugeot 208 üçüncü, Volkswagen T-Roc ve Golf ise ilk beşi tamamladı. Böylece 15 yıl boyunca lider olan Golf, yerini Renault Grubu’na devretmiş oldu.

bu aradda dacia bizde diplerde

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...