İçeriğe Yönlendir

En Çok Satan Otomobiller

Hayrettin Bahadir

Recommended Posts

Çağlar Bayur
Mehmet Ozyurek yazdı:

Onlar toplu taşıma kullanıyor.. Trenle tüm avrupayı gezebiliyorlar. 

istanbul çıkış isviçreye uğrayıp ispanyaya kadar rota oluşturabiliyorum app ten, konaklamaları da hesaplıyor, istanbul çııkış ankaraya oluşturamıyorsun tek tık ile 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

istanbul çıkış isviçreye uğrayıp ispanyaya kadar rota oluşturabiliyorum app ten, konaklamaları da hesaplıyor, istanbul çııkış ankaraya oluşturamıyorsun tek tık ile 

ankarada bi kere daha tıklamak lazım diyor :) ne öyle bas git, esnaf, emekçi işçi kazanmasın mı 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

ankarada bi kere daha tıklamak lazım diyor :) ne öyle bas git, esnaf, emekçi işçi kazanmasın mı 

tık başına coin geliyor herhalde

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

bizdeki memleketten turşu getirme çoğunda yok. bir de "böyük olsun" vaziyeti yok. 

Aile büyüklükleri ve demografi de etken. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Amerikada mesafeler uzun. Adamlar bizdeki gibi çoğunlukla günübirlik alışveriş yapmıyorlar. Bu durum elektrikli araç kullanma alışkanlığını nasıl etkiliyor? 

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Mehmet Yeter yazdı:

Amerikada mesafeler uzun. Adamlar bizdeki gibi çoğunlukla günübirlik alışveriş yapmıyorlar. Bu durum elektrikli araç kullanma alışkanlığını nasıl etkiliyor? 

çok hızlı yayılmış ama o kadar çok araç var ki..Benzin hala çok yoğun.  Evler müstakil olduğu için herkes şarj ediyor evinde. Günlük mesafe bizdeki kadar çok değil. Çoğu kişi işine yakın oturur. günlük 20 mili geçmez gittiği mesafe. Asıl yolu biz yapıyoruz çünkü ev alıp satma yer değiştirme zor. Adam beylikdüzünden gebzeye gelip gidiyor. Apartman tipi garajlarda avm lerde sürü sebil şarj olmuş. Bu arada E-GOLF de gördüm taaa 2005 kasa aynı zamanda toyota BZ4X de gördüm ve bunlar yaygın. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Uzun yıllar elektrikli araç deneyimlemiş olan ve aynı anda hibritte deneyimlemiş olan amerikalılar için pil ve bakım mevzuları nasıl? Oradaki insanlar ne düşünüyorlar? 

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Mehmet Ozyurek yazdı:

Bizdeki dacia ile oradaki farklıdır. 

Aynı Abi, ucuz diye alıyorlar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Evren Erakçora yazdı:

Aynı Abi, ucuz diye alıyorlar.

Adamlarda kompleks yok. Bizde evde dış cephe sıvası yok kapıda vito vip

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...