Mehmet Ozyurek Cuma 14:29 Paylaş Cuma 14:29 Fatih Uzun yazdı: Hiç tavsiye etmem 10,5 11lt nin altına düşüremedim bu ufak turboyu,benim atmosferik aynı yolu 8-8,5da yapıyor. Benim koca 4x4 Qashqai bile o kadar yakmıyor ya. Şehir içi 8 litre falan.. Aynı motorun 160 beygir olanı. Acaba hibrit sistemi işe yarıyor da benim haberim mi olmuyor. Satılık Qashqai 3 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun Cuma 15:22 Paylaş Cuma 15:22 Mehmet Ozyurek yazdı: Benim koca 4x4 Qashqai bile o kadar yakmıyor ya. Şehir içi 8 litre falan.. Aynı motorun 160 beygir olanı. Acaba hibrit sistemi işe yarıyor da benim haberim mi olmuyor. Satılık Qashqai Dediğim gibi kısa mesafe etkendir bunda ama aynı yolu Toyota ile de yapıyorum hiç 10 lu lt leri görmüyor,hibrit işe yarıyor demek ki. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Doğuş Otomotiv, elektrikli araç ithalatı ve işletme sermayesi ihtiyaçlarının finansmanında kullanılmak üzere, International Finance Corporation (IFC) ile 100 milyon Euro tutarında, 6 yıl vadeli bir kredi anlaşması imzaladığını duyurdu. Benim anladığım doğuş EV yığacak 2 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ben SS kapatiyorum Şehir içinde kullanıyorum klima bazen açık bazen kapalı 8 lt ortalamam var. Yorum bağlantısı
Koray Demir 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Doğuş Otomotiv, elektrikli araç ithalatı ve işletme sermayesi ihtiyaçlarının finansmanında kullanılmak üzere, International Finance Corporation (IFC) ile 100 milyon Euro tutarında, 6 yıl vadeli bir kredi anlaşması imzaladığını duyurdu. Benim anladığım doğuş EV yığacak İyi kampanya ve fiyat lazım yoksa rekabet edip de satamaz. Vag grubu her daim bir tık pahalı oluyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tesla gibi "nazik" ve "techy", "tekno" kokan araçlar yerine elektrikli olup ayakkabı gibi olan araçlar olsa daha makbul olabilir. Burda VW bunu becerir mi yoksa aynı dolmuşa biner mi diğerleri ile bilmiyorum. Elektrikli bir aracın basit olmasında ne sakınca var? Niye her türlü zamazingoyu arıyoruz? Bana hızlı giden bir 4 kişilik AMI yapsınlar tamam. sadece batarya göstergesi ve hız göstergesi olsun. Bir de carplay olsun yeter. Alışıyoruz bazı şeylere ama düşününce gereksiz. Araçlar gereksiz büyük. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Elektrikli bir aracın basit olmasında ne sakınca var? Niye her türlü zamazingoyu arıyoruz? Bana hızlı giden bir 4 kişilik AMI yapsınlar tamam. sadece batarya göstergesi ve hız göstergesi olsun. Bir de carplay olsun yeter. Alışıyoruz bazı şeylere ama düşününce gereksiz. Araçlar gereksiz büyük. Nedeni çok açık bizim milletten bazıları süse, gösterişe ve şatafata bayılır. Biraz da sonradan görmüş olmaktan kaynaklı. Tevazu ve doyum sıfır. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 dakika önce Paylaş 29 dakika önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: anladığım doğuş borçlarını kapatacaktır şahenk işini bilr Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 24 dakika önce Paylaş 24 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: Benim koca 4x4 Qashqai bile o kadar yakmıyor ya. Şehir içi 8 litre falan.. Aynı motorun 160 beygir olanı. Acaba hibrit sistemi işe yarıyor da benim haberim mi olmuyor. Satılık Qashqai A6 ile çakarlı Mercedeslere selektör atarak Ankara’ya gittiğimde yakmamıştı 10lt. 😄 Dizelin güzelliği. Mehmet Göktürk yazdı: Tesla gibi "nazik" ve "techy", "tekno" kokan araçlar yerine elektrikli olup ayakkabı gibi olan araçlar olsa daha makbul olabilir. Burda VW bunu becerir mi yoksa aynı dolmuşa biner mi diğerleri ile bilmiyorum. Elektrikli bir aracın basit olmasında ne sakınca var? Niye her türlü zamazingoyu arıyoruz? Bana hızlı giden bir 4 kişilik AMI yapsınlar tamam. sadece batarya göstergesi ve hız göstergesi olsun. Bir de carplay olsun yeter. Alışıyoruz bazı şeylere ama düşününce gereksiz. Araçlar gereksiz büyük. VW adam gibi bir elektrikli C segment getirirse ben de alırım. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts