Mehmet Göktürk Pazar 20:55 Paylaş Pazar 20:55 YArın bakalım ne çıkacak: https://exhibitors.iaa-mobility.com/exhibitordirectory/2025/sitemap/sitemaplocation/koenigsplatz/?elb=108.1100.2793.4.111&clb=108.1200.1629.1.111&lid=KP Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazar 21:25 Paylaş Pazar 21:25 Tansu Kalafatoğlu yazdı: kendi vatandaşı bir şey yapsa nasıl gömeriz diye beyin fırtınası yapılır. Konu tercihe düşman bile savunulur olur. Sebep bu bence: 2 Yorum bağlantısı
Koray Demir 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: YArın bakalım ne çıkacak: https://exhibitors.iaa-mobility.com/exhibitordirectory/2025/sitemap/sitemaplocation/koenigsplatz/?elb=108.1100.2793.4.111&clb=108.1200.1629.1.111&lid=KP Ne çıktı sonuç hocam? Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 5 saat önce Paylaş 5 saat önce İlkay Başaran yazdı: Sonra bu forumun yarısı bile teypsiz, manuel camlı araba mı olur diyor. Bence o kiralık meganda sorun var. Bizim de (yazın ayvalık cunda sarımsaklıyı bilrn bilir) kısa mesafe ve işe git gel hanımın ortalaması 5.6 klima açık demeye gerek yoktur heralde. Araç daha 3000km de belki 10000den sonra düşecektir yakıtı, ama dediğim gibi 6km sabah 8de 5km öğlen 11 de yapıyorum, heo kısa mesafe. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Koray Demir yazdı: Ne çıktı sonuç hocam? Araç güzel zaten görmüştük. T10X yerine mutlaka alınması gereken araç. Şirketlere ve devlete iyi gider. sürüşü de bunun baya iyidir tahminim. alçak sonuçta. Koltukları da az oturma yerini uzattılarsa iyi olmuştur. T10X sandalye gibi. Multimedyada yeni nesil henüz değil. Yeni nesili iyi olacak gibi. 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Fatih Uzun yazdı: Araç daha 3000km de belki 10000den sonra düşecektir yakıtı, ama dediğim gibi 6km sabah 8de 5km öğlen 11 de yapıyorum, heo kısa mesafe. Balıkesire gidip geldim yine 110 120 5.1 ortalama ile. Bendeki 55 k oldu. 320 km yolun ortalaması Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) Fatih Uzun yazdı: Araç daha 3000km de belki 10000den sonra düşecektir yakıtı, ama dediğim gibi 6km sabah 8de 5km öğlen 11 de yapıyorum, heo kısa mesafe. Ben bu km artıkca yakıtı düşer muhabbetini anlamıyorum. Benim sıfır km teslim aldığım egea, o gün ne yakıyor ise bugünde aynı yakıyor. 4 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali Darbaz yazdı: Benim sıfır km teslim aldığım egea daha bugün 3.2 yakmıştı Ali Darbaz yazdı: km artıkca yakıtı düşer muhabbetini anlamıyorum basit, mangal ısmarlarsan anlatırım 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: daha bugün 3.2 yakmıştı basit, mangal ısmarlarsan anlatırım Abi 3,2 litre istediğimde yapıyorum. Bugün 3 tane tamamlamam gereken iş vardı. İkisini tamamladım, Eve doğru yavaş yavaş gittim. Görevleri bitirince erken eve gidiyorum. Bu gün 16:00 gibi evdeydim. Sakin sakin aktım gittim. Acelem varsa 7 litreyede çıkıyor. 4 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce vesile ile tablonda km arttıkça tüketimin düşmüş. sanırım hatalı bir bakış yaptın Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 3 saat önce Paylaş 3 saat önce İlkay Başaran yazdı: Balıkesire gidip geldim yine 110 120 5.1 ortalama ile. Bendeki 55 k oldu. 320 km yolun ortalaması Kendi aracım Toyota ilk 5bin km de 8,5 9 ortalamadaydı,10bine yaklaşıp 3 sefer de uzun yol yapınca şu an şehir içinde 7,5 8,5 ortalamaya geldi(Megane ile gittiğim yol aynı)bu da km artınca düşer diye düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts