Koray Demir 3 saat önce Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Fatih Uzun yazdı: Değişmiyor sıvı kaçak var mı ona bakıyorlar,direksiyon yamuk diyorum onu bile bakımda düzeltiriz dediler,yalandan çağırıyorlar oraya 1000 bakımına geldi diye yazıyorlar. Toyota Plaza Alj yetkili servisi yağı isterseniz değişelim diye sorup onay aldıktan sonra değiştirmişti. Bence servise özgü vurdumduymazlık. Zira Toyota yetkili servisleri bu konuda çok iyiler. 3 saat önce tarihinde Koray Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Koray Demir yazdı: Toyota Plaza Alj yetkili servisi yağı isterseniz değişelim diye sorup onay aldıktan sonra değiştirmişti. Bence servise özgü vurdumduymazlık. Zira Toyota yetkili servisleri bu konuda çok iyiler. Nataş a ısrarla sordum ilk yağı değişecekmisiniz değişeceksiniz şu numaralı yağı isterim diye 1000 bakımında,yağ değişmiyoruz sıvı kaçakları ve genel kontrol yapıyoruz dediler. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Fatih Uzun yazdı: Kapı cam düğmesine ışık takmayan firma girmez o kadar maliyetlere burada. Ben iki defa sıfır Toyota aldım ikisinde de değişti. Seni yemişler hacı amca 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mertol Kip yazdı: Ben iki defa sıfır Toyota aldım ikisinde de değişti. Seni yemişler hacı amca Eskidendi o en son ne zaman almıştın Toyota yı. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Fatih Uzun yazdı: Eskidendi o en son ne zaman almıştın Toyota yı. Len toyotada bin senedir değişen bir şey varmış gibi eskidendir diyor bir de 2 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mertol Kip yazdı: Len toyotada bin senedir değişen bir şey varmış gibi eskidendir diyor bir de Değişmiştir değişmez mi,eski Toyotaların plastik kalitesi ile şimdikiler aynı mı,diyorum ya cam düğmesine ışık koymamış,Çin den fosforlu sticker alıp yapıştırdım 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Fatih Uzun yazdı: Değişmiştir değişmez mi,eski Toyotaların plastik kalitesi ile şimdikiler aynı mı,diyorum ya cam düğmesine ışık koymamış,Çin den fosforlu sticker alıp yapıştırdım O gerzekler soför koltuğu dışındakilere tek tuşla cam indirme bile yapmıyordu. Şoför koltuğu da tek tuşla indiriyor ama camı kaldıramıyordu. Caponların denişik bi kafası var. Fazla sake tüketiminden sanırım. Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mertol Kip yazdı: O gerzekler soför koltuğu dışındakilere tek tuşla cam indirme bile yapmıyordu. Şoför koltuğu da tek tuşla indiriyor ama camı kaldıramıyordu. Caponların denişik bi kafası var. Fazla sake tüketiminden sanırım. Sake kafası değil bence bunlar, single malt neşeli suyunu keşfettiler(mükemmel yapıyorlar)ondandır. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Fatih Uzun yazdı: Değişmiştir değişmez mi,eski Toyotaların plastik kalitesi ile şimdikiler aynı mı,diyorum ya cam düğmesine ışık koymamış,Çin den fosforlu sticker alıp yapıştırdım bende 4 kapıdaki düğmeler ışıklı. tek dokunuşla iniyor. sizde neden kıstılar acaba. Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: bende 4 kapıdaki düğmeler ışıklı. tek dokunuşla iniyor. sizde neden kıstılar acaba. bir sürü güvenlik ıvır zıvırı ,kendinden kararan ayna otomatik uzun far koymuş ona para kalmamış demek ki Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Fatih Uzun yazdı: bir sürü güvenlik ıvır zıvırı ,kendinden kararan ayna otomatik uzun far koymuş ona para kalmamış demek ki 131 de düğmelrin içine led döşerdik, cam manuel tabi onlara değil Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: 131 de düğmelrin içine led döşerdik, cam manuel tabi onlara değil 1600 e 1300 kapak muhabbeti doğru mu abi ş.efsanesi mi? Yorum bağlantısı
Recommended Posts