Çağlar Bayur 15 Eylül Paylaş 15 Eylül 1000 kişiye satılan ne demek? pazar payına oran mı nüfusa mı . açıklanmış mı bu 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 Eylül Paylaş 15 Eylül Suriyeliler hariç. Ancak durum pek değişmemiş görünüyor. Krizler ve öncesi çok güzel anlaşılıyor. 2000 ve 2001 i düşünelim. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Eylül Paylaş 15 Eylül Çağlar Bayur yazdı: 1000 kişiye satılan ne demek? pazar payına oran mı nüfusa mı . açıklanmış mı bu anlaşılmaması için yazmışlar zaten. Bugün haber yapacak malzeme kalmamış Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Eylül yının ortasında bu analizi nasıl yapmışlar.. Eylülden eylüle galiba bu tablo.. Doğruluğunu nasıl teyit ediyoruz? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 saat önce Paylaş 6 saat önce teyit yok grafik gördün mü yapıştır gitsin 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Eylül yının ortasında bu analizi nasıl yapmışlar.. Eylülden eylüle galiba bu tablo.. Doğruluğunu nasıl teyit ediyoruz? Sadece ağustos ayıydı galiba. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sadece ağustos ayıydı galiba. Bir ay için oran çok yüksek değil mi? Yorum bağlantısı
Mertol Kip 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sadece ağustos ayıydı galiba. Temmuz? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mertol Kip yazdı: Temmuz? yav tablo bahane. Satışlar şahane. Çok takılmayın ama aradım çıkardım. Emre haber yapmış bunu. Peynirci. Pardon özpeynirci EYLÜLDE DE REKOR GÖRÜNDÜ‼️ Ülkede yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen otomotiv pazarı, 2025 yılında rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. Ağustos ayında 101.650 adetlik satışla tüm zamanların en iyi ağustos ayını yaşayan pazar, yılın ilk sekiz aylık toplamında da %7,24'lük bir artışla 817.345 adede ulaşarak rekor tazeledi. Eylül ayına dair öngörüler de pazarın hız kesmeyeceğini gösteriyor. Sektör yetkilileri, eylül ayı satışlarının 100 bin adedin üzerine çıkabileceğini belirtiyor. Eğer bu tahminler gerçekleşirse, 2023 yılında 96.793 adetle kırılan en iyi eylül rekoru da geride kalacak ve pazardaki büyüme ivmesi perçinlenmiş olacak. Bu durum, rekorların artık otomotiv pazarının normal bir eğilimi haline geldiğini gözler önüne seriyor. Eylül ayındaki potansiyel rekor, markaların iddialı kampanyalarıyla da destekleniyor. 💢Nissan’ın uyguladığı agresif kampanya ile (1.899.000 TL’den başlayan Qashqai ) eylül sonunda 4 bin adetlik bir satışa ulaşabilir. 💢Pazarın önemli oyuncularından Renault, ay sonunda 10 bin adedi aşan bir sonuçla liderlik yarışındaki iddiasını koruyabilir. 💢Toyota ve BYD gibi markalar da ağustosa yakın sonuçlar alabilir. 💢Ağustosun (8730) büyük çıkış yapan markası Tesla’nın eylül performansı ise soru işareti. Ama şu an görünen yarısı bile zor görünüyor... Bekleyip göreceğiz... Yorum bağlantısı
Mertol Kip 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: yav tablo bahane. Satışlar şahane. Çok takılmayın ... Ben "ayı" mevzuna takilmistim Yorum bağlantısı
Recommended Posts