İçeriğe Yönlendir

Hiç Akılda Yokken; Mını Cooper Countryman

Doğu Kemik

Recommended Posts

Doğu Kemik

Yaklaşık iki ay önce 2012 model Ford Fiesta 1.6 dizel aracımı satmıştım. Benim için herşeyiyle çok özel bir araçtı çok emek harcamıştık ve araba forumdan değerini bilecek Kerim kardeşime geçti. Bu nedenle hiç üzülmedim desem yeridir:)

Geçen iki ay içerisinde çok çeşitli marka ve modelde araç kullandım ( dizel ve benzinli), uzun mesafeler katettim ve aradığım özelliklerin iç hacmi geniş, sürücü oturma pozisyonunun yukarıda olduğu, güvenli ve yakıt olarak ekonomik bir araç aradığım kanısına vardım. C max, tiguan vb araçlara yöneldim fiyat araştırması vs derken 3 gün önce internette şans eseri bu araca rastladım cumartesi gecesi apar topar Yozgat tan İstanbul' a geldim, pazar günü Kosifler' de arabayı gördüm kaporayı bıraktım ve dün akşam herşeyiyle hazır olan aracı bu sabah teslim aldım. Donanımı, motor seçeneği kilometresi ile içime sinem bir araç oldu.

Araç 2012 kasım trafiğe çıkışlı 105 km de. İlk sahibi araç fazlalığı nedeniyle hiç kullanmamış içerisinde plastik kokusu hala duruyor. Motor 1.6 dizel PSA grubunun motoru. 6 ileri düz vites otomatik seçeneği dizelde yok. Cam tavan, bi xenon katlanır ayna, sürüşe duyarlı ön far vs özellikleri var. Tüm donanım paketleri mevcut. Sıfır km si 39.500 euro iken bana bu aracın maliyeti 31.000 euro oldu. Bugün ayaküstü çekilmiş bir kaç fotoğrafı paylaşıyorum daha detaylı fotoğrafları ve yorumları bayram ve sonrası uzun yol izlenimlerimden sonra paylaşacağım;)

[Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Bu iki fotoğraf da babamın c max aracı ile boyut karşılaştırması:

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

• Beğen 14
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

:nazar: Maşallah kızmızı-Siyah :good1: görüntü olarak bayağı irice bir araç ama sıkça görmeye başladığımız güzel bir araç,hayırlı olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Renk muhteşem. :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
(düzenlendi)

Çok güzel tercih, hep aklımda olan bir model ama 31000€ gibi bir param olmadığı için aklımda kalmaya devam ediyor :p

Güle güle kullanın, renk on numara :nazar:

tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Çok güzel tercih, hep aklımda olan bir model ama 31000€ gibi bir param olduğu için aklımda kalmaya devam ediyor :p

Güle güle kullanın, renk on numara :nazar:

Parana kıyamıyorsun yani ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğu Kemik

Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olur inşallah ;) Uzun yıllar Ford kullandıktan sonra farklı bir marka farklı bir iç tasarım oldu ama alışmam uzun sürmez sanırım :)

Yorum bağlantısı
Doğu Kemik
(düzenlendi)
Super super super abi :) Ama duzgun bir jant lazim buna :)

Sonuna kadar katılıyorum sana ama bu araç ben de çok uzun süre kalmayacak gibi :) İş açısından şehir değişikliği olma ihtimali var haftaya netleşecek ve İstanbul' a dönersem planlarımda bu aracı nişanlıma bırakıp -ki onun uzun yol yapma ihtimali bana göre yüksek olacak- İstanbul için günlük kullanıma daha uygun olan ona ait Peugeot 207 var ;) bir bayan için o güzelim Mını jantları ağır kaçabilir :D Hatta şu an aklımda ne cam filmi ne de app plaka var herşey standard :))

tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Borga Tansel

Hayırlı olsun, kazasız belasız günlerde kullanmanız dileğiyle..  :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emin Tugay Yolaçar

Hayırlı olsun Doğu abi Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin inşallah.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...