Emin Tugay Yolaçar 11 Ağustos 2013 Paylaş 11 Ağustos 2013 Sevgili kardeşlerim sayın büyüklerim aracım 2011 ford fiesta aracıma http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-navigold-ford-fiesta-uyumlu-navigasyonlu-oem-double-teyp-86719307/detay/ bu cihazı aldım multimedya navigasyon cihazı. Bu cihazların genelinde radyonun kötü çekmesi problemi varmış cihaz elime daha gelmedi salı günü elimde olacak yalnız ben bu problemi araştırırken radyo anten güçlendirici ve yükseltici diye bir cihazı buldum cihaz bu : http://urun.gittigidiyor.com/garaj/radyo-anten-guclendirici-yukseltici-ve-radyo-90663591 bu cihaz hakkında bilgisi olan var mı sizce almalımıyım birde bu cihaz aldığım multimedya cihazına basit bir şekilde takılır mı yani garantisine falan zarar vermeden yardımcı olursanız sevinirim saygılar. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Ağustos 2013 Paylaş 11 Ağustos 2013 Önce radyoyu montajlayın, zayıflık varsa arayın derim. kazançlı anten de bakabilirsiniz, orjin anteni çıkarıp bunu vidalıyorsunuz, ben CRV de denemiştim işe yaradı. teyp değişimi ile arıza yapmaz, ilgili yer zaten teyp o da evde duracak garantiye ihtiyaç duyulmayacak yani 1 Yorum bağlantısı
Emin Tugay Yolaçar 11 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 11 Ağustos 2013 (düzenlendi) teşekkür ederim çağlar abi ilgilendiğin için. Çağlar abi bide bu kazançlı anten dediğin nasıl birşey nerede bulurum netten baktım pek bilgi bulamadım. 11 Ağustos 2013 tarihinde Emin Tugay Yolaçar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ağustos 2013 Paylaş 11 Ağustos 2013 İlk önce cihazı taktıgınızda yetersiz gelirse güçlendiriciyi alıp takın.Lakin linkteki cihaz araç antenini kullanıyor ve sadece radyo özelliliği olan bir cihaz bunu biliyorsunuz değil mi? Harici yükselticili antenler mevcut ama iyisini bulmak biraz sorun olabilir.Özelliklede düzgün montaj yapan yer sorunu yaşayabilirsiniz. Bu cihazda kullanılabilir görünüyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Ağustos 2013 Paylaş 11 Ağustos 2013 düz anten çeverinde helezonik ilave kablo geçirmiş gibi bir şekli vardır, 30-50 TL civarı birşey. Yorum bağlantısı
Emin Tugay Yolaçar 11 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 11 Ağustos 2013 Oktay abi sanada teşekkür ediyorum ilgilendiğin için çağlar abimle sizin dediğiniz gibi önce cihazı taktıracağım bakacağım radyo kötü çekiyorsa ondan sonra bu tür bir cihazı alıp takacağım. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts