İçeriğe Yönlendir

Yeni Aracım 1.6 Powershift


Murat Evınlıgıl

Recommended Posts

Murat Evınlıgıl

Evet arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve acemiyim 1.6 ps trend Fiesta aldık hem ablam rahat kullansın, hem de benim acemiliğim için rahat bir kullanım tecrübesi yaşarım diye ama kafamdaki soru işaretleri bitmiyor bakımı nasıldır ne kadar yakar bunları cevaplayabilirseniz çok sevinirim .

Yorum bağlantısı
Murat Evınlıgıl

ps, sanırım otomatik vites alındı?

evet powershift otomatik vites 

Yorum bağlantısı
Cem Boneval

Aracınız hayırlı olsun.

Aslında acemiliği atmak ve sıkıntı çekmeden araba kullanmayı öğrenmek için iyi bir seçim.

Çevreyi rahat izleyebildiğiniz, direksiyon komutlarına hızlı ve kolay tepki veren ve iyi yol tutan sürüşü canlı bir araçtır. 

Hatta başta atikliği sizi ürkütebilir.

Motor yıllardır kendini kanıtlamış bir ünitedir, PS şanzıman ile oldukça uyumlu çalışır. Tek kusuru günümüz standartlarına göre çok yakmasıdır, özellikle PS ile birleştiğinde.  

Tüketim özellikle başta canınızı sıkabilir, şehir için 8,5-9L/100km şaşırtıcı olmayabilir. Zamanla yumuşak kullanmayı öğrendikçe 8-8,5 düzeyleri şehir içi ve 7 şehir dışı normal kabul edilebilir.

Sürüş izlenimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Eşim düz vites 1.0EB kullanıyor, o da 100 PS (beygir anlamında) ve şehir içi yeni araçta 6,5 düzeyinde, teknoloji ve şanzıman farkı!

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Evınlıgıl

yorumlarınız ve yardımlarınız için teşekkür ederim aracı daha teslim alamadım alır almaz resimleri ve kullanım tecrübesi hakkında bilgileri buraya yazacağım  :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...