Hüseyin Kuvvet 11 Ağustos 2013 Paylaş 11 Ağustos 2013 Telefonla çekmiş olduğum sis ve lipli hali aracımın.. Pro. fotoğrafları yakında yükleyeceğim..Sisler su alıyor orasıda ayrı bi konu tabii :/ 2 Yorum bağlantısı
Ümit Mavigöz 11 Ağustos 2013 Paylaş 11 Ağustos 2013 fotograf çeken hesap makinasımı icad ettin Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ağustos 2013 Paylaş 11 Ağustos 2013 Ampul kapagını iyi kapamayınca su almasının önüne geçemezsin.Tavsiyem kapagı sıkıca tak ve silikonla kenarlarını izole et.Ampul değişiminde silikonu sis kasası tarafından hafiften kaldırarak çıkar ki tekrar takınca silikon kenarlara iyice tutunsun. Yorum bağlantısı
Hüseyin Kuvvet 11 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 11 Ağustos 2013 fotograf çeken hesap makinasımı icad ettin Eveeeet Ampul kapagını iyi kapamayınca su almasının önüne geçemezsin.Tavsiyem kapagı sıkıca tak ve silikonla kenarlarını izole et.Ampul değişiminde silikonu sis kasası tarafından hafiften kaldırarak çıkar ki tekrar takınca silikon kenarlara iyice tutunsun. Haftaici forumdan İhsan Abiyle yararlıyacaz abi.. Dediklerini göz önünde bulundurmak şartıyla, teşekkürler 1 Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 11 Ağustos 2013 Paylaş 11 Ağustos 2013 alttaki lip esnek lip mi? tam seçilmiyor.arabanın heryeri siyah.ön farlara da bir karartma işlemi yapsan ve sislerede siyah film çektiğinde daha güzel olacak diye düşünüyorum Yorum bağlantısı
Hüseyin Kuvvet 12 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 12 Ağustos 2013 alttaki lip esnek lip mi? tam seçilmiyor.arabanın heryeri siyah.ön farlara da bir karartma işlemi yapsan ve sislerede siyah film çektiğinde daha güzel olacak diye düşünüyorum Evet esnek lip. Eğer dediklerinizi uygularsam babam beni eve dama sokmaz. Jant kapaklarını söktüğümde dediği laf ; Arabaya bindiğimde kendimi çıplak hissediyorum jant eksiği var gerisi Jant alacaktım abi baskı balata, ön bakımlar falan derken baya bi miktar tuttu o yüzden iptal ettik jantları.. Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 12 Ağustos 2013 Paylaş 12 Ağustos 2013 civatamı attın sen oraya nasıl bağladın peki?.bende aldımda nasıl yapcam diye beklerken 6 ay falan olmuş hala takılcak Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 12 Ağustos 2013 Paylaş 12 Ağustos 2013 Jant alacaktım abi baskı balata, ön bakımlar falan derken baya bi miktar tuttu o yüzden iptal ettik jantları.. benim focusa aldığım jantlar 15 int lastiklerle beraber 450 tl ye almıştım 3 4 ay önce . öyle bişey denk getirebilirsin sıfır almaya hiç gerek yok . forumdada satanlar vardı . Yorum bağlantısı
Hüseyin Kuvvet 12 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 12 Ağustos 2013 civatamı attın sen oraya nasıl bağladın peki?.bende aldımda nasıl yapcam diye beklerken 6 ay falan olmuş hala takılcak Alttan vidaladık başka bir şey yapmadık benim focusa aldığım jantlar 15 int lastiklerle beraber 450 tl ye almıştım 3 4 ay önce . öyle bişey denk getirebilirsin sıfır almaya hiç gerek yok . forumdada satanlar vardı . Jant modeli neydi abi? Ben takarsam 16 takacağım birde. Biraz göstersin arabayı Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 12 Ağustos 2013 Paylaş 12 Ağustos 2013 (düzenlendi) satilik bolumunde resimleri var benim arabanin . jantlar cok guzel ama ters ofsetli oldugu icin cok ugrastirdi beni 12 Ağustos 2013 tarihinde Aydın Akdeniz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 12 Ağustos 2013 Paylaş 12 Ağustos 2013 Alttan vidaladık başka bir şey yapmadık Jant modeli neydi abi? Ben takarsam 16 takacağım birde. Biraz göstersin arabayı onur yeşil jantlarını düşün derim 2 Yorum bağlantısı
Hüseyin Kuvvet 12 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 12 Ağustos 2013 satilik bolumunde resimleri var benim arabanin . jantlar cok guzel ama ters ofsetli oldugu icin cok ugrastirdi beni Aslında hoşuma gitti jantlar ama hayırlısı onur yeşil jantlarını düşün derim O jantlar hoşuma gitmiyor hocam.. Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 12 Ağustos 2013 Paylaş 12 Ağustos 2013 düşündüğün tarza uyuyorsa denk geldikçe resimlerini koyarım buraya burda lastikçilerde bi sürü var . Yorum bağlantısı
Recommended Posts