İçeriğe Yönlendir

220 İbre Var,170-180 Yukarı Görmüyor Neden?

Mehmet YILDIRIM

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Anlamadım ;)

Mükemmel yol tutuş, harika stabiliteye bu yollar ve şartlar az gelir, Fiesta uzay şartlarına dayanıklı, gezegenlere yumuşak inişe uygun, ay yüzeyinde toz kaldırmadan gidebilecek, saplanıp kalmayacak hiperedişın bir makine, onun için dedim canıım  :D

Not: kapılara çift fitil taktıktan sonra NASA uzay basınç testlerindende sıfır kaçakla geçti, yalnız uzaya çıkışta bagaj havalandırmalarını Off, kalorifer sirkülasyon modunu da iç konuma almayı unutmayınız diye uyarı yayınladılar, lütfen gezegen çekim alanından çıkmadan tüm ayarları yapınız, garanti bu konuda kapsam dışı, ek garantide de otokoç kıvırıyor diyorlar, gerçi sürücü devre dış kalıyor araba hala sağlam ama neyse  :D

Not2: Önemli, lütfen benzinli Fiesta ile bunu denemeyiniz, dizel ısısına ulaşamayan motor yüzünden uzay soğuğunda ek ısıtma tertibatı olmayan benzinliler donma riski yaşıyormuş, uzaya sadece 1.4 tdci ve üstü uygunmuş, ayrıca kesinlike UV korumalı colli915 sürmeden uzaya çıkmakta yasak.

Not3: Lütfen bu tür aldatıcı reklamlara itibarda etmeyiniz, uzay yolculuklarında tek yakıt Ford onaylı Bp Ultimate Dieseeel olmalıdır.

Kandırıkçı bir reklam. Hadi beee  :D

opet-uzaya-yolculuk-cekilis-kampanyasi.j

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Volkan Koca

Ferrari motoru yakar şanzımanı dağıtır, kolaymı, arkada baba Fiesta var, harcı değil ferronun, Veyron desen hadi derimde, ferro nun harcı değil be  :D

Senin demek istediğin şu sanırım, bir fıkra vardı hatırlarsan, feci hızlı giden bir bmw ve ona arkadan selektör çakıp yol isteyen vw tosbaaaa....

Bizim olayda buna bezer sonra  :D

aynen abi o gelmişti  aklıma :D

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Her yerde Ben farklıyım diyeceksin demi :p Herkesin senin gibi Saab'ı olmayabilir  :wub:

Ne o gisgandin mi?

Yerse al bir saab.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

beygirin soluğu yetmediği durumlarda arkadan az rüzgar azda meyil in payı vardır ozaman emmi,

Tamam şimdi oldu :D

yok abi 240 bende gördüm vallahi :) ama tırsmadım değil.ilk aldığımdaydı farkında olmadan basmışım :)

Sürat felakettir, korkunuz.. Hangi araç olursa olsun, durmaz, bir çok araç dönmez... Basmayınız.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Beygirler var ise km ibresi bile yetmez.Yok ise sonuna kadar bassanız ibre yanaşmaz.

96 Mondeo da Kırşehir  yolunda 210 gördüm bassam ibre sonu görebilirdi ama yokuş başlayınca bıraktım.İlk ve son denemeydi tek başıma idim  desteklediğim bir şey değil ama insan kendini tutamıyor :D .Bazı araçlar bu hızlarda güven versede başka araçlar güven vermeyeceği için siz 130 üzerinede çok gitmeyin.Niye ibre bu hıza gelmiyor derken de aracın verilerine bakılmalı.

Yorum bağlantısı

Sürat felakettir, korkunuz.. Hangi araç olursa olsun, durmaz, bir çok araç dönmez... Basmayınız.. 

Abi arabayı ilk aldığım zamandı.önceki arabalarım kuş gibiydi ve manueldi.120 görünce oynamaya başlardı heryeri.onlardan inip mondeoya binince bi de otomatik olunca gaza sonuna kadar basmışım farketmeden.otobanda kendi kendime diyordum ki sol şerit neden boş,herkes neden bu kadar yavaş gidiyor,beni gören sağa kaçıyor :) tabi ibreye hiç bakmıyorum.görünce zaten hemen ayağımı çektim gazdan sakinledim.şuan en çok 160 fln o da çok nadiren otobanda.yoksa şehiriçi 70 ,şehirdışı 120 sabitim.fazlası zarar

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Mükemmel yol tutuş, harika stabiliteye bu yollar ve şartlar az gelir, Fiesta uzay şartlarına dayanıklı, gezegenlere yumuşak inişe uygun, ay yüzeyinde toz kaldırmadan gidebilecek, saplanıp kalmayacak hiperedişın bir makine, onun için dedim canıım  :D

Not: kapılara çift fitil taktıktan sonra NASA uzay basınç testlerindende sıfır kaçakla geçti, yalnız uzaya çıkışta bagaj havalandırmalarını Off, kalorifer sirkülasyon modunu da iç konuma almayı unutmayınız diye uyarı yayınladılar, lütfen gezegen çekim alanından çıkmadan tüm ayarları yapınız, garanti bu konuda kapsam dışı, ek garantide de otokoç kıvırıyor diyorlar, gerçi sürücü devre dış kalıyor araba hala sağlam ama neyse  :D

Not2: Önemli, lütfen benzinli Fiesta ile bunu denemeyiniz, dizel ısısına ulaşamayan motor yüzünden uzay soğuğunda ek ısıtma tertibatı olmayan benzinliler donma riski yaşıyormuş, uzaya sadece 1.4 tdci ve üstü uygunmuş, ayrıca kesinlike UV korumalı colli915 sürmeden uzaya çıkmakta yasak.

Not3: Lütfen bu tür aldatıcı reklamlara itibarda etmeyiniz, uzay yolculuklarında tek yakıt Ford onaylı Bp Ultimate Dieseeel olmalıdır.

Kandırıkçı bir reklam. Hadi beee  :D

Yok benim dediğim kadran bitiren fiesta videosu buraya koydurtmayın :D

Abi arabayı ilk aldığım zamandı.önceki arabalarım kuş gibiydi ve manueldi.120 görünce oynamaya başlardı heryeri.onlardan inip mondeoya binince bi de otomatik olunca gaza sonuna kadar basmışım farketmeden.otobanda kendi kendime diyordum ki sol şerit neden boş,herkes neden bu kadar yavaş gidiyor,beni gören sağa kaçıyor :) tabi ibreye hiç bakmıyorum.görünce zaten hemen ayağımı çektim gazdan sakinledim.şuan en çok 160 fln o da çok nadiren otobanda.yoksa şehiriçi 70 ,şehirdışı 120 sabitim.fazlası zarar

Senin kadarn sapman çok hacım :)

bu bir hakaret  :D  

Bizi tanımıyorlar sanırım :D

Yorum bağlantısı

Yok benim dediğim kadran bitiren fiesta videosu buraya koydurtmayın :D

Senin kadarn sapman çok hacım :)

Bizi tanımıyorlar sanırım :D

Lanet olasi kahredici beygirler zor tutuyoruz kaputun altinda ;):)
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Beygir bizde bol malum. :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Basın basın son sürat basın kadranda ne varsa görmeniz lazım.benim işime gelir ne de olsa otopsi ücretlerine zam yapmışlar.:)

Sühaaaaaaa arabanın hakkını ver hakkını :)

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Bir araştırmaya göre hız limitlerindeki ölüm sayısı daha fazla imiş Şahiiiiiinnnn abim ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek
(düzenlendi)

Basın basın son sürat basın kadranda ne varsa görmeniz lazım.benim işime gelir ne de olsa otopsi ücretlerine zam yapmışlar. :)

Sühaaaaaaa arabanın hakkını ver hakkını :)

6485935838.jpg

tarihinde Mustafa ÇİÇEK tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
(düzenlendi)

130 Beygirin makaimum yapabileceği 220.

220 nin üstü daha fazla beygir ister.

Emmi daha önce 2007 2.0 tdci otomatik 130luk mondeom da çok rahat 240i gördüm ondan sonra

2006 2.0 tdci manuel aracımdada çok rahat 240i gördüm chip felan hiç bişe yok bi tane resim bilgisayarda buldum :) kayseri dönüşü çektiğim bi resim

tarihinde Mehmet Özyürek tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Bizim patronun arabada 2.0 TDI A6 ama 310 ibre var, arabayı yaksa mı acaba :)

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Gel sen bir de bana sor 210 tane beygiri tutmak bayağı bir zor oluyor. :D

Önce bi ekonomist olayım da ;)

Herkesi yapmıyorlar janım. :D

Bizim patronun arabada 2.0 TDI A6 ama 310 ibre var, arabayı yaksa mı acaba :)

Yaksın bence arefe günü bir tanesine direksiyonu ısırttım. :D  :p

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu

Emmi daha önce 2007 2.0 tdci otomatik 130luk mondeom da çok rahat 240i gördüm ondan sonra

2006 2.0 tdci manuel aracımdada çok rahat 240i gördüm chip felan hiç bişe yok bi tane resim bilgisayarda buldum :) kayseri dönüşü çektiğim bi resim

Yakıt göstergesinin ibresi de sola doğru süzülmüş :)

Yorum bağlantısı

Ford Fiesta 1.4 2009 kullanıcısıyım. Başka araçlara da bindim. 220 ibre var 170-180 den fazla görmüyor araç. Diğer araçlarda böyle değil.

Bu arada dizel aracım :)

Mehmet selam;

Ben de çocukken arabaların göstergelerine bakar, kaç yazıyorsa o kadar sürate çıkabilir zannederdim. Benim Focus otomatik te 240 ibre var. Yapabileceği sürat 180 civarı. Ama 2.0 motor Focuslara da aynı gösterge konuyor ve manuel vitesse 220 falan görüyorlar. Yani otomobil üreticileri maliyetleri düşürmek için 1 tane gösterge üretip, çoğu arabasına aynı parçayı kullanır. Gördüğünüz rakamları kafanıza takmayın.

Hatta yine maliyet korkusu yüzünden farklı markalar bile ortak parça, motor, şasi kullanıyorlar. Örneğin Focus ve Volvo S40 aynı platformu kullanır. Vw, skoda, seat aynı parça ve motorları kulanırlar v.s.

Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın
(düzenlendi)

Eski fiestam hızları görmüş. :fiuw:

(elle ibreyi çevirince :bravo: )
tarihinde Mehmet Özyürek tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Dizeli mondeoyu karıştırma bu işe.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet YILDIRIM

Anladım abilerim, Ben fazla şansımı zorlamayım sonu kötü olur ::) Fiestalar çok atik hoşuma gidiyor. Birde şu ses yalıtımları az daha iyi olsa süper olacak :/

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...