Ali Cihangiroğlu 19 Ağustos 2013 Paylaş 19 Ağustos 2013 (düzenlendi) Anlamadım Mükemmel yol tutuş, harika stabiliteye bu yollar ve şartlar az gelir, Fiesta uzay şartlarına dayanıklı, gezegenlere yumuşak inişe uygun, ay yüzeyinde toz kaldırmadan gidebilecek, saplanıp kalmayacak hiperedişın bir makine, onun için dedim canıım Not: kapılara çift fitil taktıktan sonra NASA uzay basınç testlerindende sıfır kaçakla geçti, yalnız uzaya çıkışta bagaj havalandırmalarını Off, kalorifer sirkülasyon modunu da iç konuma almayı unutmayınız diye uyarı yayınladılar, lütfen gezegen çekim alanından çıkmadan tüm ayarları yapınız, garanti bu konuda kapsam dışı, ek garantide de otokoç kıvırıyor diyorlar, gerçi sürücü devre dış kalıyor araba hala sağlam ama neyse Not2: Önemli, lütfen benzinli Fiesta ile bunu denemeyiniz, dizel ısısına ulaşamayan motor yüzünden uzay soğuğunda ek ısıtma tertibatı olmayan benzinliler donma riski yaşıyormuş, uzaya sadece 1.4 tdci ve üstü uygunmuş, ayrıca kesinlike UV korumalı colli915 sürmeden uzaya çıkmakta yasak. Not3: Lütfen bu tür aldatıcı reklamlara itibarda etmeyiniz, uzay yolculuklarında tek yakıt Ford onaylı Bp Ultimate Dieseeel olmalıdır. Kandırıkçı bir reklam. Hadi beee 19 Ağustos 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Volkan Koca 19 Ağustos 2013 Paylaş 19 Ağustos 2013 Ferrari motoru yakar şanzımanı dağıtır, kolaymı, arkada baba Fiesta var, harcı değil ferronun, Veyron desen hadi derimde, ferro nun harcı değil be Senin demek istediğin şu sanırım, bir fıkra vardı hatırlarsan, feci hızlı giden bir bmw ve ona arkadan selektör çakıp yol isteyen vw tosbaaaa.... Bizim olayda buna bezer sonra aynen abi o gelmişti aklıma Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 19 Ağustos 2013 Paylaş 19 Ağustos 2013 Her yerde Ben farklıyım diyeceksin demi Herkesin senin gibi Saab'ı olmayabilir Ne o gisgandin mi? Yerse al bir saab. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Ağustos 2013 Paylaş 19 Ağustos 2013 beygirin soluğu yetmediği durumlarda arkadan az rüzgar azda meyil in payı vardır ozaman emmi, Tamam şimdi oldu yok abi 240 bende gördüm vallahi ama tırsmadım değil.ilk aldığımdaydı farkında olmadan basmışım Sürat felakettir, korkunuz.. Hangi araç olursa olsun, durmaz, bir çok araç dönmez... Basmayınız.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 19 Ağustos 2013 Paylaş 19 Ağustos 2013 Beygirler var ise km ibresi bile yetmez.Yok ise sonuna kadar bassanız ibre yanaşmaz. 96 Mondeo da Kırşehir yolunda 210 gördüm bassam ibre sonu görebilirdi ama yokuş başlayınca bıraktım.İlk ve son denemeydi tek başıma idim desteklediğim bir şey değil ama insan kendini tutamıyor .Bazı araçlar bu hızlarda güven versede başka araçlar güven vermeyeceği için siz 130 üzerinede çok gitmeyin.Niye ibre bu hıza gelmiyor derken de aracın verilerine bakılmalı. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Ağustos 2013 Paylaş 19 Ağustos 2013 Sürat felakettir, korkunuz.. Hangi araç olursa olsun, durmaz, bir çok araç dönmez... Basmayınız.. Abi arabayı ilk aldığım zamandı.önceki arabalarım kuş gibiydi ve manueldi.120 görünce oynamaya başlardı heryeri.onlardan inip mondeoya binince bi de otomatik olunca gaza sonuna kadar basmışım farketmeden.otobanda kendi kendime diyordum ki sol şerit neden boş,herkes neden bu kadar yavaş gidiyor,beni gören sağa kaçıyor tabi ibreye hiç bakmıyorum.görünce zaten hemen ayağımı çektim gazdan sakinledim.şuan en çok 160 fln o da çok nadiren otobanda.yoksa şehiriçi 70 ,şehirdışı 120 sabitim.fazlası zarar Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 19 Ağustos 2013 Paylaş 19 Ağustos 2013 Mükemmel yol tutuş, harika stabiliteye bu yollar ve şartlar az gelir, Fiesta uzay şartlarına dayanıklı, gezegenlere yumuşak inişe uygun, ay yüzeyinde toz kaldırmadan gidebilecek, saplanıp kalmayacak hiperedişın bir makine, onun için dedim canıım Not: kapılara çift fitil taktıktan sonra NASA uzay basınç testlerindende sıfır kaçakla geçti, yalnız uzaya çıkışta bagaj havalandırmalarını Off, kalorifer sirkülasyon modunu da iç konuma almayı unutmayınız diye uyarı yayınladılar, lütfen gezegen çekim alanından çıkmadan tüm ayarları yapınız, garanti bu konuda kapsam dışı, ek garantide de otokoç kıvırıyor diyorlar, gerçi sürücü devre dış kalıyor araba hala sağlam ama neyse Not2: Önemli, lütfen benzinli Fiesta ile bunu denemeyiniz, dizel ısısına ulaşamayan motor yüzünden uzay soğuğunda ek ısıtma tertibatı olmayan benzinliler donma riski yaşıyormuş, uzaya sadece 1.4 tdci ve üstü uygunmuş, ayrıca kesinlike UV korumalı colli915 sürmeden uzaya çıkmakta yasak. Not3: Lütfen bu tür aldatıcı reklamlara itibarda etmeyiniz, uzay yolculuklarında tek yakıt Ford onaylı Bp Ultimate Dieseeel olmalıdır. Kandırıkçı bir reklam. Hadi beee Yok benim dediğim kadran bitiren fiesta videosu buraya koydurtmayın Abi arabayı ilk aldığım zamandı.önceki arabalarım kuş gibiydi ve manueldi.120 görünce oynamaya başlardı heryeri.onlardan inip mondeoya binince bi de otomatik olunca gaza sonuna kadar basmışım farketmeden.otobanda kendi kendime diyordum ki sol şerit neden boş,herkes neden bu kadar yavaş gidiyor,beni gören sağa kaçıyor tabi ibreye hiç bakmıyorum.görünce zaten hemen ayağımı çektim gazdan sakinledim.şuan en çok 160 fln o da çok nadiren otobanda.yoksa şehiriçi 70 ,şehirdışı 120 sabitim.fazlası zarar Senin kadarn sapman çok hacım bu bir hakaret Bizi tanımıyorlar sanırım Yorum bağlantısı
Misafir 19 Ağustos 2013 Paylaş 19 Ağustos 2013 Yok benim dediğim kadran bitiren fiesta videosu buraya koydurtmayın Senin kadarn sapman çok hacım Bizi tanımıyorlar sanırım Lanet olasi kahredici beygirler zor tutuyoruz kaputun altinda Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 19 Ağustos 2013 Paylaş 19 Ağustos 2013 Lanet olasi kahredici beygirler zor tutuyoruz kaputun altinda Beygir bizde bol malum. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 19 Ağustos 2013 Paylaş 19 Ağustos 2013 Ne o gisgandin mi?Yerse al bir saab. Önce bi ekonomist olayım da Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 19 Ağustos 2013 Paylaş 19 Ağustos 2013 Basın basın son sürat basın kadranda ne varsa görmeniz lazım.benim işime gelir ne de olsa otopsi ücretlerine zam yapmışlar. Sühaaaaaaa arabanın hakkını ver hakkını 4 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 19 Ağustos 2013 Paylaş 19 Ağustos 2013 Bir araştırmaya göre hız limitlerindeki ölüm sayısı daha fazla imiş Şahiiiiiinnnn abim 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 20 Ağustos 2013 Paylaş 20 Ağustos 2013 (düzenlendi) Basın basın son sürat basın kadranda ne varsa görmeniz lazım.benim işime gelir ne de olsa otopsi ücretlerine zam yapmışlar. Sühaaaaaaa arabanın hakkını ver hakkını 20 Ağustos 2013 tarihinde Mustafa ÇİÇEK tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 20 Ağustos 2013 Paylaş 20 Ağustos 2013 (düzenlendi) 130 Beygirin makaimum yapabileceği 220. 220 nin üstü daha fazla beygir ister. Emmi daha önce 2007 2.0 tdci otomatik 130luk mondeom da çok rahat 240i gördüm ondan sonra 2006 2.0 tdci manuel aracımdada çok rahat 240i gördüm chip felan hiç bişe yok bi tane resim bilgisayarda buldum kayseri dönüşü çektiğim bi resim 20 Ağustos 2013 tarihinde Mehmet Özyürek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 20 Ağustos 2013 Paylaş 20 Ağustos 2013 Bizim patronun arabada 2.0 TDI A6 ama 310 ibre var, arabayı yaksa mı acaba Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 20 Ağustos 2013 Paylaş 20 Ağustos 2013 Lanet olasi kahredici beygirler zor tutuyoruz kaputun altinda Gel sen bir de bana sor 210 tane beygiri tutmak bayağı bir zor oluyor. Önce bi ekonomist olayım da Herkesi yapmıyorlar janım. Bizim patronun arabada 2.0 TDI A6 ama 310 ibre var, arabayı yaksa mı acaba Yaksın bence arefe günü bir tanesine direksiyonu ısırttım. 2 Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 20 Ağustos 2013 Paylaş 20 Ağustos 2013 Emmi daha önce 2007 2.0 tdci otomatik 130luk mondeom da çok rahat 240i gördüm ondan sonra 2006 2.0 tdci manuel aracımdada çok rahat 240i gördüm chip felan hiç bişe yok bi tane resim bilgisayarda buldum kayseri dönüşü çektiğim bi resim Yakıt göstergesinin ibresi de sola doğru süzülmüş Yorum bağlantısı
Misafir 20 Ağustos 2013 Paylaş 20 Ağustos 2013 Ford Fiesta 1.4 2009 kullanıcısıyım. Başka araçlara da bindim. 220 ibre var 170-180 den fazla görmüyor araç. Diğer araçlarda böyle değil. Bu arada dizel aracım Mehmet selam; Ben de çocukken arabaların göstergelerine bakar, kaç yazıyorsa o kadar sürate çıkabilir zannederdim. Benim Focus otomatik te 240 ibre var. Yapabileceği sürat 180 civarı. Ama 2.0 motor Focuslara da aynı gösterge konuyor ve manuel vitesse 220 falan görüyorlar. Yani otomobil üreticileri maliyetleri düşürmek için 1 tane gösterge üretip, çoğu arabasına aynı parçayı kullanır. Gördüğünüz rakamları kafanıza takmayın. Hatta yine maliyet korkusu yüzünden farklı markalar bile ortak parça, motor, şasi kullanıyorlar. Örneğin Focus ve Volvo S40 aynı platformu kullanır. Vw, skoda, seat aynı parça ve motorları kulanırlar v.s. Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın 20 Ağustos 2013 Paylaş 20 Ağustos 2013 (düzenlendi) Eski fiestam hızları görmüş. (elle ibreyi çevirince ) 20 Ağustos 2013 tarihinde Mehmet Özyürek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Ağustos 2013 Paylaş 20 Ağustos 2013 Emmi daha önce 2007 2.0 tdci otomatik 130luk mondeom da çok rahat 240i gördüm ondan sonra 2006 2.0 tdci manuel aracımdada çok rahat 240i gördüm chip felan hiç bişe yok bi tane resim bilgisayarda buldum kayseri dönüşü çektiğim bi resim Dizeli mondeoyu karıştırma bu işe.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet YILDIRIM 22 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 22 Ağustos 2013 Anladım abilerim, Ben fazla şansımı zorlamayım sonu kötü olur : Fiestalar çok atik hoşuma gidiyor. Birde şu ses yalıtımları az daha iyi olsa süper olacak :/ Yorum bağlantısı
Recommended Posts