Guest Mert Boran 22 Aralık 2013 Paylaş 22 Aralık 2013 İyi de niye kızıyosun teşekkürler Estağfurullah kızmadım Abi. Özür dilerim öyle anlaşıldıysam. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 22 Aralık 2013 Paylaş 22 Aralık 2013 Estağfurullah kızmadım Abi. Özür dilerim öyle anlaşıldıysam. Takılıyorum ben de Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 23 Aralık 2013 Paylaş 23 Aralık 2013 Bu telefonun 4GB modeli var her yerde, 16GB bulunmuyor. Arkadaşım eşine almayı düşünüyor, 4GB'lik model genel uygulamalar için yeterli oluyor mu ? Ayrıca SD kart alıp fotoğraf vs. ona kaydetmek mümkün bildiğim kadarıyla ? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Aralık 2013 Paylaş 23 Aralık 2013 Mehmet Abi senin Çin'den aldığın kaçlıktı ve nasıl okuma durumu? Tırt.. okuması da yazması da ilk okul 1 seviyesinde .. Bize en az lise mezunu lazım.. Bu telefonun 4GB modeli var her yerde, 16GB bulunmuyor. Arkadaşım eşine almayı düşünüyor, 4GB'lik model genel uygulamalar için yeterli oluyor mu ? Ayrıca SD kart alıp fotoğraf vs. ona kaydetmek mümkün bildiğim kadarıyla ? Yukardaki resme göre sadece sistem 3,50 gb kullanıyor.. Yani 4, gb olanın sürekli sınırda çalışacağını düşünüyorum. 16 gb. olanı için hızlıal.com talep topluyor. 02/01/2014 tarihinde göndereceğini taahhüt ediyor. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Aralık 2013 Paylaş 23 Aralık 2013 vay bea, 999TL olan s3 mini bile 629 a düşmüş, htc one S zaten yarı yarıya düştü Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 23 Aralık 2013 Paylaş 23 Aralık 2013 Gold'da sınırlı stok varmış : http://www.gold.com.tr/general-mobile-discovery-16gb-siyah-cep-telefonu_u Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 23 Aralık 2013 Paylaş 23 Aralık 2013 Gold'da sınırlı stok varmış : http://www.gold.com.tr/general-mobile-discovery-16gb-siyah-cep-telefonu_u Hemen alsın yarına tükenir.. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Aralık 2013 Paylaş 23 Aralık 2013 Bunun pili sökülüyor mu? Ekstra kart takılıyor mu? Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 23 Aralık 2013 Paylaş 23 Aralık 2013 Bunun pili sökülüyor mu? Ekstra kart takılıyor mu? Hepsi oluyor.. Al al al al 1 Yorum bağlantısı
Önder Kuru 23 Aralık 2013 Paylaş 23 Aralık 2013 Gold'da sınırlı stok varmış : http://www.gold.com.tr/general-mobile-discovery-16gb-siyah-cep-telefonu_u Ben de 4GB olan var. Evde bulduğum 8GB hafıza kartı takılı, şuan telefonda sadece ana uygulamalar var 1,6GB boş, onun dışındaki tüm apk, foto, video, mp3 hepsi kartta. Onda da 2 GB falan boş ver kaldı. Eğer telefona real racing gibi igo gibi yüksek mb'li apk yükleyecekseniz 16GB+16GB kartla süper olur. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Aralık 2013 Paylaş 23 Aralık 2013 Hepsi oluyor.. Al al al al Notification led yok abi. O çok düşündürüyor. En çok ihtiyacım olan şey... 1 Yorum bağlantısı
Önder Kuru 23 Aralık 2013 Paylaş 23 Aralık 2013 Bunun pili sökülüyor mu? Ekstra kart takılıyor mu? Pili sökülüyor istersen yine takılabiliyor... :crazy: Üstelik çift sim bilem var...(biri mini ama) Notification led yok abi. O çok düşündürüyor. En çok ihtiyacım olan şey... Root yaparsan o bilem var... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.martinborjesson.o2xtouchlednotifications&hl=tr 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 23 Aralık 2013 Paylaş 23 Aralık 2013 Notification led yok abi. O çok düşündürüyor. En çok ihtiyacım olan şey... ne işe yarıyor? Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 23 Aralık 2013 Paylaş 23 Aralık 2013 Notification led yok abi. O çok düşündürüyor. En çok ihtiyacım olan şey... Tek eksiği o. Ama flaş'ı yakan uygulamalar mevcut. Root yaparsan Önder bey anlatmış Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Aralık 2013 Paylaş 23 Aralık 2013 Bunun pili sökülüyor mu? Ekstra kart takılıyor mu? git ve al, 16 bulursan 2 tane al 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 23 Aralık 2013 Paylaş 23 Aralık 2013 ne işe yarıyor? Mesaj,çağrı vs olduğunda led uyarıyor. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Aralık 2013 Paylaş 23 Aralık 2013 Pili sökülüyor istersen yine takılabiliyor... :crazy: Üstelik çift sim bilem var...(biri mini ama) Root yaparsan o bilem var... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.martinborjesson.o2xtouchlednotifications&hl=tr Dokunmatik tuşlardaki led'i yakıyor. Başarılı mı? Aldığım ace2'yi ilk gün root'lamıştım. Kutusundan çıkar çıkmaz. Sizde yüklüyse çalıştığı zamanki videosunu rica edebilir miyim? ne işe yarıyor? ekran kapalıyken belirlenen programlarda hareketlilik olduğunda led'ler yanıyor. Mesaj geldiğinde, mail geldiğinde, cevapsız arama olduğunda vs. Yorum bağlantısı
Önder Kuru 23 Aralık 2013 Paylaş 23 Aralık 2013 Root yapılınca bahsi geçen uygulama kapasitif tuşların ışıklarını yakıp söndürüyor. Her uygulamaya atanabiliyor her atadığın uygulamanın yanma/sönme zaman ayarlarını yapabiliyorsun. Yorum bağlantısı
Önder Kuru 23 Aralık 2013 Paylaş 23 Aralık 2013 Dokunmatik tuşlardaki led'i yakıyor. Başarılı mı? Aldığım ace2'yi ilk gün root'lamıştım. Kutusundan çıkar çıkmaz. Sizde yüklüyse çalıştığı zamanki videosunu rica edebilir miyim? ekran kapalıyken belirlenen programlarda hareketlilik olduğunda led'ler yanıyor. Mesaj geldiğinde, mail geldiğinde, cevapsız arama olduğunda vs. Başka telefonla çekmiştim ama video'yu bulamıyorum. Dediğim gibi gayet "stabil" çalışıyor. Ben zaman ayarı yapmadım, sms, cevapsız, meyl, vatsap,layn, tango, fotmob... hangi uygulamayı istersen. TAm bilmiyorum ama sanırım bildirim çubuğunda ve kilit ekranına (misal nils notifications gibi bir kilit ekranı) uyarı veren her uyarı için bile tuşları yakıp söndürebiliyor... Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Aralık 2013 Paylaş 23 Aralık 2013 Bir de kamera performansı nasıl? Fotoğraf kalitesi? Benim Ace2 5mpix ama 3.2'lik nokia'm çok çok çok daha net foto'lar çekebiliyordu. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Aralık 2013 Paylaş 23 Aralık 2013 Notification led yok abi. O çok düşündürüyor. En çok ihtiyacım olan şey... http://generalmobilediscovery.blogspot.com/2013/09/general-mobile-discovery-bildirim-isg.html Bunu deneyin.. Memnun kalabilirsiniz.. Bir de kamera performansı nasıl? Fotoğraf kalitesi? Benim Ace2 5mpix ama 3.2'lik nokia'm çok çok çok daha net foto'lar çekebiliyordu. Işık altında mükemmel.. Işık azken iş görür.. Yorum bağlantısı
Önder Kuru 23 Aralık 2013 Paylaş 23 Aralık 2013 Bir de kamera performansı nasıl? Fotoğraf kalitesi? Benim Ace2 5mpix ama 3.2'lik nokia'm çok çok çok daha net foto'lar çekebiliyordu. Ben çok memnunum, konuda Mert Gülkokan tarafından çekilmiş ve youtube'a eklenmiş videolar var. Güncellemeden evvel flash için mauel tuş vardı şimdi kayboldu. Onun için de başka bir uygulama yükleyerek çözülebilir... Şunu belitmeden geçemeyeceğim arkadaşımda S4 vardı, dükkanındaki wifi ye aynı uzaklıkta bağlıyken bicaps.com'dan 1080p diye yazanından World war Z filmini izlemek için aynı anda açtık(1 partı=30 dk=630 MB) aynı anda açtı. 3G için şu an test durumum olmadı çok fazla sadece şunu diyebilirim, digiturk online sitesinden premier lig maçını HD olarak kotam dolana kadar hiç takılmadan izledim...(Hattım PTTcell, 250mb hızlı sonrası 128kb/sn sınırsız) Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 23 Aralık 2013 Paylaş 23 Aralık 2013 4 yıldır kullanmış olduğum 8GB+sınırsız Vınn hattımı bugün telefonuma taktım, telefon için gerekli internet sorunumu cözdüm. Burada dikkat edilmesi gereken bir konu: Bizim telefonların sadece 1 nci sim yuvası data hatlarını destekliyormuş. 2 nci yuvada çalışmadı. Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 23 Aralık 2013 Paylaş 23 Aralık 2013 Kampanya fena değil. hanıma almayı düşünüyorum aslında http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/general-mobile-discovery-16gb-siyah-beyaz-mavi-100716233 Yorum bağlantısı
Önder Kuru 23 Aralık 2013 Paylaş 23 Aralık 2013 4 yıldır kullanmış olduğum 8GB+sınırsız Vınn hattımı bugün telefonuma taktım, telefon için gerekli internet sorunumu cözdüm. Burada dikkat edilmesi gereken bir konu: Bizim telefonların sadece 1 nci sim yuvası data hatlarını destekliyormuş. 2 nci yuvada çalışmadı.1. Sim yuvası mini olan. Benimkisi yani hem 2G hem 3G olan hattım diğerinde yani 2. Yuvada, sorunsuz. Sadece data hattı için geçerli bir durum bu herhalde... Yorum bağlantısı
Recommended Posts