Ali Cihangiroğlu 1 Nisan 2014 Paylaş 1 Nisan 2014 (düzenlendi) Söz konusu belgeye göre 2013 yılı One ailesinde yer alan HTC One, çift SIM kartlı One, One mini ve One Max’in yanı sıra HTC Butterfly S, Sense 6.0 güncellemesine kavuşacak. Haziran-temmuz döneminde dağıtılması planlanan Sense 6.0 güncellemesinin ilk olarak One için dağıtıma sunulması bekleniyor. Ekrana çift dokunarak telefonu uyandırma ve kilitlemenin yanı sıra, telefon uyku modundayken ekran üzerinde yapılan kaydırma hareketleriyle kullanıcıların direkt menü ve bazı uygulamalara erişmesini sağlayan kaydırma hareketleri ve ayrıca Sense 6.0’da en büyük değişimlerden biri olarak karşımıza çıkan yeni BlinkFeed ana ekran uygulamasının söz konusu 2013 One ailesini sunulacak yeniliklerin başında gelecek. Tayvanlı üretici yaz dönemine kadar BlinkFeed ve Zoe uygulamalarını Google Play Store’da erişime açacak. HTC cihazlarda son dönemin en dikkat çeken özellikleri arasında yer alan uygulamalarda böylece güncelleme işlemi daha basit bir yöntem ile sağlanacak. HTC popüler uygulamalarında sağlayacağı yenilikleri yazılım güncellemesi yerini Google Play’de yayınlayarak hızlı dağıtımın da önünü açacak. Şuan dahi One hala 1 numero 1 Nisan 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Doğan Can Demir 1 Nisan 2014 Paylaş 1 Nisan 2014 Söz konusu belgeye göre 2013 yılı One ailesinde yer alan HTC One, çift SIM kartlı One, One mini ve One Max’in yanı sıra HTC Butterfly S, Sense 6.0 güncellemesine kavuşacak. Haziran-temmuz döneminde dağıtılması planlanan Sense 6.0 güncellemesinin ilk olarak One için dağıtıma sunulması bekleniyor. Ekrana çift dokunarak telefonu uyandırma ve kilitlemenin yanı sıra, telefon uyku modundayken ekran üzerinde yapılan kaydırma hareketleriyle kullanıcıların direkt menü ve bazı uygulamalara erişmesini sağlayan kaydırma hareketleri ve ayrıca Sense 6.0’da en büyük değişimlerden biri olarak karşımıza çıkan yeni BlinkFeed ana ekran uygulamasının söz konusu 2013 One ailesini sunulacak yeniliklerin başında gelecek. Tayvanlı üretici yaz dönemine kadar BlinkFeed ve Zoe uygulamalarını Google Play Store’da erişime açacak. HTC cihazlarda son dönemin en dikkat çeken özellikleri arasında yer alan uygulamalarda böylece güncelleme işlemi daha basit bir yöntem ile sağlanacak. HTC popüler uygulamalarında sağlayacağı yenilikleri yazılım güncellemesi yerini Google Play’de yayınlayarak hızlı dağıtımın da önünü açacak. Şuan dahi One hala 1 numero iyi seyler bizi bekliyor ekrana dokunma muhabbetleri guzelmis abi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Nisan 2014 Paylaş 1 Nisan 2014 Eee hatçe van nambır van diye boşa dememişler azizim Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 1 Nisan 2014 Paylaş 1 Nisan 2014 Eee hatçe van nambır van diye boşa dememişler azizim Ali Abiiiiii kılııf Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Nisan 2014 Paylaş 1 Nisan 2014 (düzenlendi) Ali Abiiiiii kılııf Al buradan, bunlar orjinalden daha iyi, özellikle siyah olan süper http://www.aliexpress.com/item/NEW-GENUINE-CASE-FOR-HTC-ONE-M7-DOUBLE-DIP-HARD-SHELL-CASE-COVER-GREY-RED-HC/1604024741.html Dabıl dip ten şaşma, cillop gibi oluyor, bunun gibi koruyan ve tam oturan kılıf yok 1 Nisan 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 1 Nisan 2014 Paylaş 1 Nisan 2014 Al buradan, bunlar orjinalden daha iyi, özellikle siyah olan süper http://www.aliexpress.com/item/NEW-GENUINE-CASE-FOR-HTC-ONE-M7-DOUBLE-DIP-HARD-SHELL-CASE-COVER-GREY-RED-HC/1604024741.html Abi htc yazısı yok yahu bunda. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Nisan 2014 Paylaş 1 Nisan 2014 (düzenlendi) Abi htc yazısı yok yahu bunda. Resimde öyle çıkmış, bende aldım arkasında orjinaldeki gibi htc yazısı vardı Yada bundan al, garanti olsun http://www.aliexpress.com/item/New-Tri-color-Double-Dip-Genuine-Hard-Plastic-Shell-Case-Cover-For-HTC-ONE-M7/1689580855.html 1 Nisan 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 1 Nisan 2014 Paylaş 1 Nisan 2014 Htc one m8 turkcellde ön sipariş : 2499 tlcik. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Nisan 2014 Paylaş 1 Nisan 2014 (düzenlendi) Yuhanzi 1-kazıkcellden zırnık almam 2-ön siparişle ürün almak saçmalık 3-ilk çıkan model hemen alınmaz 4-Aralık ayına kadar beklemek lazım 5-One zaten halen tek bu alemde, m8 hele bir gelsinde 1 Nisan 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Doğan Can Demir 2 Nisan 2014 Paylaş 2 Nisan 2014 (düzenlendi) bende bunu aldim bugun cok sekil Ben mesaj geldiginde ekrana gelmemesine isigin yanmamasina gicik oluyordum widget yukledim hallettim ama seslideyken titremesini kapatmayi halledemedim ben mi cahillestim acaba 2 Nisan 2014 tarihinde Doğan Can Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Nisan 2014 Paylaş 2 Nisan 2014 Bunu pek kullanma, zamanla pili bozar, acil gerekirse kısa süreli kullan bence. 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 2 Nisan 2014 Paylaş 2 Nisan 2014 Bunu pek kullanma, zamanla pili bozar, acil gerekirse kısa süreli kullan bence. Zamanla sanki pil bozulmuyor 20 sene ayni performansi gosteriyor da Haaa pil bozulmasin tabi haklisin, malum HaTiCe pazardan cekiliyor ne parcasi olacak ne pili, sende dayandigi kadar dayansin diyorsun tabi haklisin Turkiye de top atti Htc terk ediyor diyari. Bunda Apple korkusu da var, malum Apple Store acildi eskisen 5-10 telefon satan Hatice artik onu da Apple kaptiracagini anladi kapadi kepenkleri gitti. Yorum bağlantısı
Doğan Can Demir 2 Nisan 2014 Paylaş 2 Nisan 2014 Bunu pek kullanma, zamanla pili bozar, acil gerekirse kısa süreli kullan bence. Dogru soyluyorsun abi ama sarj olmayinca mecbur kaliyorum iphone 4 umu bu tip bi sarj ciazi bitirmisti 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 2 Nisan 2014 Paylaş 2 Nisan 2014 Az evvel teslim aldım htc one'ımı. Ve yaklasik 5 senedir android kullanan biri olarak tek diyeceğim gerçekten htc bambaşka bir dünya imiş. Şimdilik hicbir takılma kazma yok. Ayrıca müzik kalitesine hasta oldum. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Nisan 2014 Paylaş 2 Nisan 2014 Az evvel teslim aldım htc one'ımı. Ve yaklasik 5 senedir android kullanan biri olarak tek diyeceğim gerçekten htc bambaşka bir dünya imiş. Şimdilik hicbir takılma kazma yok. Ayrıca müzik kalitesine hasta oldum. İyi haberler alman dileğiyle Mertcim. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Nisan 2014 Paylaş 2 Nisan 2014 (düzenlendi) Zamanla sanki pil bozulmuyor 20 sene ayni performansi gosteriyor da Haaa pil bozulmasin tabi haklisin, malum HaTiCe pazardan cekiliyor ne parcasi olacak ne pili, sende dayandigi kadar dayansin diyorsun tabi haklisin Turkiye de top atti Htc terk ediyor diyari. Bunda Apple korkusu da var, malum Apple Store acildi eskisen 5-10 telefon satan Hatice artik onu da Apple kaptiracagini anladi kapadi kepenkleri gitti. Boşa debelenme Tırtöver, Apple önce adam gibi telefon yapmayı öğrensin, hala 3gs le aynı seviyede, biraz androlaşayım dedi duman oldu, ios7 diye İandrOS 7 diye birşey çıkardı tırt çıktı, Androdan korkusundan ne yapacağını şaşırdı, göya tüm modellere destek veriyordu o da TIRT çıktı, hadi yüklesene 4s ine 7 yi, yahu 5s te bile adam gibi çalışmayan yarım yamalak bir sistem, kalkmış hTC über One a .ok atıyorsun, hiiiiç boşa çabalama, elma kurtlandı ve avantajı çoktaaaan bitti, One z2 gibi lerinin yanında şansı hiç yok, elma store haaaa : koca ülkede 1 tane açılmış onumu diyorsun, köşe başında açılsa ne yazar, tek bir model ONE ayponun alayını döver, zaten albirini vur ötekine tipli, devrimini seneleeeeeer önce yapmış ve köşesine çekilmiş hala ben süperim diye caka satan, steve den sonrada biten Sony çakması ve araklaması çürük elma, boşa uğraşma, zaten kendinde inanmıyorsun ya neyse Arabada, araba Merso telefonda ise Merso, hTC dir azizim Dogru soyluyorsun abi ama sarj olmayinca mecbur kaliyorum iphone 4 umu bu tip bi sarj ciazi bitirmisti ayponun şarjımı vardıda bitirsin, haa sen 1 gün zor giden pilinin şarjımsı şeyinden bahsediyorsun, onu bilgisayarlı şarj makinası olsa da kurtaramazdı zaten, yani normaldir bozulması 2 Nisan 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Doğan Can Demir 2 Nisan 2014 Paylaş 2 Nisan 2014 Iphone cizgi film gibi oldi ios7 irenc ben iphoneciydim baktim saglamlik artacagina dusuyor sacma sapan seyler yapmaya basliyorlar htc ye gectim samsung denen cakma japon mali koreliyi kullanmam pilastik arkasinda tirnak kadar hoparlor ekran desen irenc otesi ve dayaniksiz ben one ma yumruk atiyorum samsunglu iphoneli hic bir arkadasim atamiyor ve kiskandiklarindan birsey diyemiyorlar steve amca oldu iphone oldu benim icin renkli ve sacma renk uyumlu telefonlar yapip dursunlar htc nin tadini alan birakamaz Boşa debelenme Tırtöver, Apple önce adam gibi telefon yapmayı öğrensin, hala 3gs le aynı seviyede, biraz androlaşayım dedi duman oldu, ios7 diye İandrOS 7 diye birşey çıkardı tırt çıktı, Androdan korkusundan ne yapacağını şaşırdı, göya tüm modellere destek veriyordu o da TIRT çıktı, hadi yüklesene 4s ine 7 yi, yahu 5s te bile adam gibi çalışmayan yarım yamalak bir sistem, kalkmış hTC über One a .ok atıyorsun, hiiiiç boşa çabalama, elma kurtlandı ve avantajı çoktaaaan bitti, One z2 gibi lerinin yanında şansı hiç yok, elma store haaaa : koca ülkede 1 tane açılmış onumu diyorsun, köşe başında açılsa ne yazar, tek bir model ONE ayponun alayını döver, zaten albirini vur ötekine tipli, devrimini seneleeeeeer önce yapmış ve köşesine çekilmiş hala ben süperim diye caka satan, steve den sonrada biten Sony çakması ve araklaması çürük elma, boşa uğraşma, zaten kendinde innmıyorsun ya neyse ayponun şarjımı vardıda bitirsin, haa sen 1 gün zor giden pilinin şarjımsı şeyinden bahsediyorsun, onu bilgisayarlı şarj makinası olsa da kurtaramazdı zaten, yani normaldir bozulması abi her gun 3 kez sarj ediyordum kardesimde 5 var oda oyle one yi bi defa fulleyip sabahtan aksam 9 kadar kullaniyorum simdi biraz once sarja koydum 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Nisan 2014 Paylaş 2 Nisan 2014 (düzenlendi) Iphone cizgi film gibi oldi ios7 irenc ben iphoneciydim baktim saglamlik artacagina dusuyor sacma sapan seyler yapmaya basliyorlar htc ye gectim samsung denen cakma japon mali koreliyi kullanmam pilastik arkasinda tirnak kadar hoparlor ekran desen irenc otesi ve dayaniksiz ben one ma yumruk atiyorum samsunglu iphoneli hic bir arkadasim atamiyor ve kiskandiklarindan birsey diyemiyorlar steve amca oldu iphone oldu benim icin renkli ve sacma renk uyumlu telefonlar yapip dursunlar htc nin tadini alan birakamaz Steve gitti olay bitti zaten, gerçi gitmesede bitmiştiya neyse, ios un kapasitesi bu kadar, ya sistemi açar androlaşır, yada batar, zaten açtığı anda duman olur, çünki tercih edilmez, ne yazılımsal olarak buna uygun nede yüzlerce farklı modelde üretilen telefona uyumlu olamaz, tespitlerin doğrudur. Az evvel teslim aldım htc one'ımı. Ve yaklasik 5 senedir android kullanan biri olarak tek diyeceğim gerçekten htc bambaşka bir dünya imiş. Şimdilik hicbir takılma kazma yok. Ayrıca müzik kalitesine hasta oldum. Eeeee büyük sözü dinlemenin faydaları.... 2 Nisan 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Doğan Can Demir 2 Nisan 2014 Paylaş 2 Nisan 2014 Steve gitti olay bitti zaten, gerçi gitmesede bitmiştiya neyse, ios un kapasitesi bu kadar, ya sistemi açar androlaşır, yada batar, zaten açtığı anda duman olur, çünki tercih edilmez, ne yazılımsal olarak buna uygun nede yüzlerce farklı modelde üretilen telefona uyumlu olamaz, tespitlerin doğrudur. abi degisik bi atilim yapmasi ve ucretli uygulamalari azaltip belesleri cogaltmasi gerek jeirbileck yapmadan telefon bi halta yaramiyo o zamanda telefonun beynini yiyiyoduk nasil yazildigini bile unuttum artik ios un tek ozelligi kapali kutu kotu birsey bulasamiyor ama bi yerdede eksi tarafi o ama kimse bunun icin tercih etmiyor isirilmis elma sevdasi sekilci millet Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Nisan 2014 Paylaş 2 Nisan 2014 (düzenlendi) abi degisik bi atilim yapmasi ve ucretli uygulamalari azaltip belesleri cogaltmasi gerek jeirbileck yapmadan telefon bi halta yaramiyo o zamanda telefonun beynini yiyiyoduk nasil yazildigini bile unuttum artik ios un tek ozelligi kapali kutu kotu birsey bulasamiyor ama bi yerdede eksi tarafi o ama kimse bunun icin tercih etmiyor isirilmis elma sevdasi sekilci millet jb yapıncada anca andronun kutudan çıktığında yaptığının yarısını ve onuda yarım yamalak yapabiliyor zaten, kötü birşey bulaşmıyoruda geç sen, kaç kişinin andro telefonu bu yüzden bozulmuşki, rahat ol sen, asıl tehlike direk abd haber almaya rapor veren parmak izi yollayan 5s tir, gerçi google de aynı ama neyse, günümüzde eğer devletler bir şey yapmak isterse zaten yapar, virüs koruma falan geç sen onları, onlar anca sen ben gibilerinin yaptığı basit şeylerde etkilidir. 2 Nisan 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Doğan Can Demir 2 Nisan 2014 Paylaş 2 Nisan 2014 jb yapıncada anca andronun kutudan çıktığında yaptığının yarısını ve onuda yarım yamalak yapabiliyor zaten, kötü birşey bulaşmıyoruda geç sen, kaç kişinin andro telefonu bu yüzden bozulmuşki, rahat ol sen, asıl tehlike direk abd haber almaya rapor veren parmak izi yollayan 5s tir, gerçi google de aynı ama neyse, günümüzde eğer devletler bir şey yapmak isterse zaten yapar, virüs koruma falan geç sen onları, onlar anca sen ben gibilerinin yaptığı basit şeylerde etkilidir. abi iphone kullaniyorsan sadece oyun oynar nette gezersin bu kadar cok birsey beklemicen 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Nisan 2014 Paylaş 2 Nisan 2014 (düzenlendi) Iphone cizgi film gibi oldi ios7 irenc ben iphoneciydim baktim saglamlik artacagina dusuyor sacma sapan seyler yapmaya basliyorlar htc ye gectim samsung denen cakma japon mali koreliyi kullanmam pilastik arkasinda tirnak kadar hoparlor ekran desen irenc otesi ve dayaniksiz ben one ma yumruk atiyorum samsunglu iphoneli hic bir arkadasim atamiyor ve kiskandiklarindan birsey diyemiyorlar steve amca oldu iphone oldu benim icin renkli ve sacma renk uyumlu telefonlar yapip dursunlar htc nin tadini alan birakamaz abi her gun 3 kez sarj ediyordum kardesimde 5 var oda oyle one yi bi defa fulleyip sabahtan aksam 9 kadar kullaniyorum simdi biraz once sarja koydum rekorum 4 yada 5 gündü sanırım, normal kullandığımda 2 günü ben rahat görüyorum zaten abi iphone kullaniyorsan sadece oyun oynar nette gezersin bu kadar cok birsey beklemicen O avantajıda tarih olduya neyse Haklı olduğun yer sadece Tablet olabilir, o da dua etsinler hTC tablet yapmıyor yoksa bilirsin, eski windows pocket pc leri, yapan hTC dir, istese duman eder 2 Nisan 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Doğan Can Demir 2 Nisan 2014 Paylaş 2 Nisan 2014 rekorum 4 yada 5 gündü sanırım, normal kullandığımda 2 günü ben rahat görüyorum zaten benim 1 gun abi cunki online soccer menager oynuyorum cok sarj yiyiyor ve surekli internettetim isikta %36 da mat jiletin seviyorum birde kap olarakta kaucuk bi kap kullaniyorum 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts