Guest Mert Boran 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 Teknoloji ne kadar gelişti değilmi Valla öyle. İlk notebookum dell latitude serisiydi. Bildiğin fan vardı kocaman. Tabi o zaman daha kimsede yok bir hava atardım gittiğim yerlerde. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci 4 Temmuz 2014 Paylaş 4 Temmuz 2014 Bir arkadasimda sony z1 var. 4.4.2 güncellemesinden sonra onunda zil sesi kendi kendine kısılması sorunu oluşmuş. Şu 4.4.4 gelsin artık. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 4 Temmuz 2014 Paylaş 4 Temmuz 2014 Bir arkadasimda sony z1 var. 4.4.2 güncellemesinden sonra onunda zil sesi kendi kendine kısılması sorunu oluşmuş. Şu 4.4.4 gelsin artık.Abim al sana çözüm 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci 4 Temmuz 2014 Paylaş 4 Temmuz 2014 Abim al sana çözüm Mert özellik guzel de. Benim sorununa ne gibi katkısı olacak ? Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 4 Temmuz 2014 Paylaş 4 Temmuz 2014 Mert özellik guzel de. Benim sorununa ne gibi katkısı olacak ? Abim sen dene. Senin sorunun kaynağı bu diye tahmin ediyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci 4 Temmuz 2014 Paylaş 4 Temmuz 2014 Şimdi deniyordum kardeşim. Birkaç kez eşimin telefonundan aradım , yine kısıldı , ben açtım malesef yav. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 4 Temmuz 2014 Paylaş 4 Temmuz 2014 Şimdi deniyordum kardeşim. Birkaç kez eşimin telefonundan aradım , yine kısıldı , ben açtım malesef yav. Abim htc guide'ta ki testleri yaptın mı hiç? Acaba sensörlerinden birisi mi bozuk? Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci 4 Temmuz 2014 Paylaş 4 Temmuz 2014 (düzenlendi) Abim htc guide'ta ki testleri yaptın mı hiç? Acaba sensörlerinden birisi mi bozuk?Onu bilmiyorum kardeşim. Nasıl oluyor telefon menüsünde mi.Birde servise gitti geldi ya tel. Olsa yazarlar di galiba diyorum. 4 Temmuz 2014 tarihinde Mehmet Demirci tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 4 Temmuz 2014 Paylaş 4 Temmuz 2014 Onu bilmiyorum kardeşim. Nasıl oluyor telefon menüsünde mi. Birde servise gitti geldi ya tel. Olsa yazarlar di galiba diyorum. Abi telefonun menüsünde htc guide var-destek-telefon sağlığı-donanım sorun tanılama orda ki testleri yap abim bakalım. Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci 4 Temmuz 2014 Paylaş 4 Temmuz 2014 Şimdi ona bakiyodum. Bakalım ne çıkacak. Yorum bağlantısı
onurdursun 4 Temmuz 2014 Paylaş 4 Temmuz 2014 dısconun kamerası tatmin etmeyince satmıştım şimdi htc one aldım şarjı dışında süper bi telefon Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci 4 Temmuz 2014 Paylaş 4 Temmuz 2014 Sadece mikrofon testi yaparken. Hata raporu oluşturuyor. Htc ye gonderilsin mi diyor. Başka bişey yok Mert çim ya. Yorum bağlantısı
Ali Elöver 9 Temmuz 2014 Paylaş 9 Temmuz 2014 (düzenlendi) Hay bu Hatice Van'a.... Netde kilif baktim dogru durust bisey yok, cakma double dip ve uyduruk silikonlar. Iphone icin sinirsiz ve kaliteli secenek vardi kiliflarda spiegen, spada, moshi vs vs. Dedim kadikoye inip bakiyim neyse uyduruklarin iyisi bir kilif ve ekran icin cam koruma buldum, jelatinden daha saglam diye aldim. Telefoncu bicak bastirarak surdu ve cizilmedi koruma cami hayret ettim. Gorilla glass falan hikaye Aliexpress den sozde oem double dip gelinceye kadar bununla korumaya calisacagim. Htc One in malzemesi kaliteli ama cok dayaniksiz, cizilmeye karsi govdesi ekstra dezavantajli, kullanilmis m7lere baktim hepsi dokuluyor resmen, yeni kasa ve hoparlor kapaklari diye agliyor. 9 Temmuz 2014 tarihinde Ali Elöver tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Akan Belen 9 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 9 Temmuz 2014 Aliexpress de çok seçenek var aslında kılıf olarak.Ben şu an farklı bir kılıf kullanıyorum gövde renginde.Ön kısım korumasız halde ama şu an için bir sıkıntı yok. Cihangiroğlu gerekene yazar sana zaten Yorum bağlantısı
Ali Elöver 9 Temmuz 2014 Paylaş 9 Temmuz 2014 (düzenlendi) Aliexpress de çok seçenek var aslında kılıf olarak.Ben şu an farklı bir kılıf kullanıyorum gövde renginde.Ön kısım korumasız halde ama şu an için bir sıkıntı yok. Cihangiroğlu gerekene yazar sana zaten Aldim aliexpress'den iki tane ama cesit cok koruma zayif, alti ustu acik veya ince. Telefonun malzemesi dayanim olarak zayif o yuzden kilif iyi olmali. Ben bunlari aldim ama gelmesi 1 ay surer diye resimdeki silikonu aldim. Ali Androidoglu yuzunden aldik bu haticeyi kilif bile yok piyasada. Boyasi zayif tamiri zor ve pahali 9 Temmuz 2014 tarihinde Ali Elöver tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 9 Temmuz 2014 Paylaş 9 Temmuz 2014 Kizilayda gittiğim her yerde buluyorum ben birsürü kılıf. Hatta bataryali kılıf bile vardı. Yorum bağlantısı
Ali Elöver 9 Temmuz 2014 Paylaş 9 Temmuz 2014 Kizilayda gittiğim her yerde buluyorum ben birsürü kılıf. Hatta bataryali kılıf bile vardı. Kilif var ama dandik Mert, alti ustu acik veya ince, kapakli cuzdan sekli vs ama kaliteli markalarin spiegen moshi spada vs yok duzgyn koruyan. Gittigidiyor n11 de dolu kilif var ama dandik seyler. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 9 Temmuz 2014 Paylaş 9 Temmuz 2014 Kilif var ama dandik Mert, alti ustu acik veya ince, kapakli cuzdan sekli vs ama kaliteli markalarin spiegen moshi spada vs yok duzgyn koruyan. Gittigidiyor n11 de dolu kilif var ama dandik seyler.Orası doğru abi. Yapsın incase alalım. Yorum bağlantısı
Ali Elöver 9 Temmuz 2014 Paylaş 9 Temmuz 2014 Incase de parasina gore cabuk yiprandi hayret ettim soyulmalara. Iki tane geldi apple store abd den telefonla beraber hemde dunya paraya 3 ay da pert oldular, moshi ve spada favorim hem de uygun fiyatlilar Yorum bağlantısı
Ali Elöver 10 Temmuz 2014 Paylaş 10 Temmuz 2014 Off tam istediğim gibi olmuş, Ali abi sat artık bunu Hehehe, satiyim de ne aliyim, daha iyisi yokmuş, Ali Androidoğlu öyle fetva verdi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Temmuz 2014 Paylaş 10 Temmuz 2014 (düzenlendi) Hay bu Hatice Van'a.... Netde kilif baktim dogru durust bisey yok, cakma double dip ve uyduruk silikonlar. Iphone icin sinirsiz ve kaliteli secenek vardi kiliflarda spiegen, spada, moshi vs vs. Dedim kadikoye inip bakiyim neyse uyduruklarin iyisi bir kilif ve ekran icin cam koruma buldum, jelatinden daha saglam diye aldim. Telefoncu bicak bastirarak surdu ve cizilmedi koruma cami hayret ettim. Gorilla glass falan hikaye Aliexpress den sozde oem double dip gelinceye kadar bununla korumaya calisacagim. Htc One in malzemesi kaliteli ama cok dayaniksiz, cizilmeye karsi govdesi ekstra dezavantajli, kullanilmis m7lere baktim hepsi dokuluyor resmen, yeni kasa ve hoparlor kapaklari diye agliyor. Aslında dökülmüyor, alan adam aypon gibi aman düşmesin ama değmesin diye düşünmeden tak tuk kullanırsa tabii çizilir, ayponda aynı bu hale gelir, adam gibi kullansalar banaımısın demez, benim alette leke yok, bırak çiziği Daha iyisi M8 ne yazıkki, başkada yok zaten Sen dabıl dip tak raha et, azıcık kaba ama koruma süper, ayrıca çinden aldığın sahtesi orjinalden daha iyi, zaten orjinalde çin, herşey gibi 10 Temmuz 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Temmuz 2014 Paylaş 10 Temmuz 2014 Bu tarzda olabilir En sağlam dabıl ama... 1 Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 10 Temmuz 2014 Paylaş 10 Temmuz 2014 dabıl veya turunculu kılıf için link verebilir misiniz. ben siyah telefondan sıkıldım. beyaz ile takas yapmak isteyen var mı Yorum bağlantısı
Ali Elöver 10 Temmuz 2014 Paylaş 10 Temmuz 2014 dabıl veya turunculu kılıf için link verebilir misiniz. ben siyah telefondan sıkıldım. beyaz ile takas yapmak isteyen var mı Ben bu saticidan aldim, oem diyor ama sanmam.http://www.aliexpress.com/snapshot/6144942107.html Sen dabıl dip tak raha et, azıcık kaba ama koruma süper, ayrıca çinden aldığın sahtesi orjinalden daha iyi, zaten orjinalde çin, herşey gibi Evet dabil takicam, cakma orjinalden nasil daha iyi olabilir fiyat haric Yorum bağlantısı
Recommended Posts