İçeriğe Yönlendir

Htc One Kullanım Deneyimleri

Akan Belen

Recommended Posts

Mehmet Demirci

Bu da benim ana ekranım :

a4ysy8u2.jpg

İgo dan memnun musunuz ?
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Telefon ile gelen şarj aleti arızalı çıkmıştı telefona bağlanan kısım tam oturmuyordu.En ufak harekette şarj kesilip duruyordu.

Sonra ara kablo aldım onunla idare ediyordum.son zamanlarda çok yavaş şarj olmaya başladı.Gittim orjinal yeni şarj aleti aldım.Şimdi de sarjda iken telefonu kullanirsam mesela internet falan şarj yukselmiyor hiç.Hatta azalıyor ama herhangi bir uyarıda vermiyor.Mesela su an aynı durum geçerli ve fazlaca ısınıyor.Yine bir sorun da sabah 8 de full sarjdan aldım telefonu saat 4 de yüzde 14 e düştü şarj kısmı.Oyun yok konuşma yok denecek kadar az.Sadece internet kullanımı ve foruma bakma whatsapp kullanımı var.

Bu normall gelmiyor bana.

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran
(düzenlendi)

Telefon ile gelen şarj aleti arızalı çıkmıştı telefona bağlanan kısım tam oturmuyordu.En ufak harekette şarj kesilip duruyordu.

Sonra ara kablo aldım onunla idare ediyordum.son zamanlarda çok yavaş şarj olmaya başladı.Gittim orjinal yeni şarj aleti aldım.Şimdi de sarjda iken telefonu kullanirsam mesela internet falan şarj yukselmiyor hiç.Hatta azalıyor ama herhangi bir uyarıda vermiyor.Mesela su an aynı durum geçerli ve fazlaca ısınıyor.Yine bir sorun da sabah 8 de full sarjdan aldım telefonu saat 4 de yüzde 14 e düştü şarj kısmı.Oyun yok konuşma yok denecek kadar az.Sadece internet kullanımı ve foruma bakma whatsapp kullanımı var.

Bu normall gelmiyor bana.

Abi orjinal bozuk olan şarj aleti ile birlikte servise gonder. Yapacaklardır. 1 yıl aksesuar garantisi var çünkü. tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Eskiden değişim yapmadan önce çıkıyordu yavaş şarj diye.Şimdi sarjda sorun yok gibi duruyor ama bence bir sıkıntı var gibi.hele ki kullanırken telefonu.ayrıca şarj daha da uzun sürüyor.Telefonu 4 de sarja taktım batary doctor 3 saat 16 dakika süre verdi dolum için.Su an 2 saat 50 dakika oldu ve şarj yüzde 47 daha.Sadece 15 dakika kullandım bu süre içinde telefonu foruma baktım whatsapp dan birkaç mesaj o kadar

Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek

Bu tarzda olabilir

IMG_2641.jpg

şu turunculu için link var mı ?

ama bu M8 imiş :(

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Bana bozulmayanindan göndermişler :p sen reklamını yap, sana iyisini gönderelim dediler :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Ünlü olduk, bizim ünlüler bile ne kullanıyor bakınız  :D gerçi tüm dünyada ünlüyüz ama bizim ünlücüklerde kullanıyormuş  :D

beren-saat-k-101929BS.jpg

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Kısaca, alayına tokaaat demiş, doğru söze ne hacet  :D

Ayrıca bu iddaa değil, acı gerçek  :p

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Bu arada hanıma telefon alacağım, ne alsam acaba? One dışında model yok yahu :)

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Hanım için olacaksa one mini 2 al abi.:D
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Çok yoğun bir kullanım olmayacaksa ve çok üst düzey bir şey gerekmiyorsa, hTC Desire 500 öneririm abi. Alan arkadaşlarım çok memnun. Gayet şık, performanslı ve telefon gibi telefon. 750 TL idi en son teknosa'da.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Çok yoğun bir kullanım olmayacaksa ve çok üst düzey bir şey gerekmiyorsa, hTC Desire 500 öneririm abi. Alan arkadaşlarım çok memnun. Gayet şık, performanslı ve telefon gibi telefon. 750 TL idi en son teknosa'da.

Güzel ama çık biraz, seviye m7 ye yakın olsun :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...