Mehmet Demirci 17 Temmuz 2014 Paylaş 17 Temmuz 2014 Bu da benim ana ekranım : İgo dan memnun musunuz ? Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 17 Temmuz 2014 Paylaş 17 Temmuz 2014 İgo dan memnun musunuz ? 10 numara 5 yıldız Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 17 Temmuz 2014 Paylaş 17 Temmuz 2014 Hmm . Lisans gerekli mi. evet şart. ÖM attım 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 19 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2014 Telefon ile gelen şarj aleti arızalı çıkmıştı telefona bağlanan kısım tam oturmuyordu.En ufak harekette şarj kesilip duruyordu. Sonra ara kablo aldım onunla idare ediyordum.son zamanlarda çok yavaş şarj olmaya başladı.Gittim orjinal yeni şarj aleti aldım.Şimdi de sarjda iken telefonu kullanirsam mesela internet falan şarj yukselmiyor hiç.Hatta azalıyor ama herhangi bir uyarıda vermiyor.Mesela su an aynı durum geçerli ve fazlaca ısınıyor.Yine bir sorun da sabah 8 de full sarjdan aldım telefonu saat 4 de yüzde 14 e düştü şarj kısmı.Oyun yok konuşma yok denecek kadar az.Sadece internet kullanımı ve foruma bakma whatsapp kullanımı var. Bu normall gelmiyor bana. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 19 Temmuz 2014 Paylaş 19 Temmuz 2014 (düzenlendi) Telefon ile gelen şarj aleti arızalı çıkmıştı telefona bağlanan kısım tam oturmuyordu.En ufak harekette şarj kesilip duruyordu. Sonra ara kablo aldım onunla idare ediyordum.son zamanlarda çok yavaş şarj olmaya başladı.Gittim orjinal yeni şarj aleti aldım.Şimdi de sarjda iken telefonu kullanirsam mesela internet falan şarj yukselmiyor hiç.Hatta azalıyor ama herhangi bir uyarıda vermiyor.Mesela su an aynı durum geçerli ve fazlaca ısınıyor.Yine bir sorun da sabah 8 de full sarjdan aldım telefonu saat 4 de yüzde 14 e düştü şarj kısmı.Oyun yok konuşma yok denecek kadar az.Sadece internet kullanımı ve foruma bakma whatsapp kullanımı var. Bu normall gelmiyor bana. Abi orjinal bozuk olan şarj aleti ile birlikte servise gonder. Yapacaklardır. 1 yıl aksesuar garantisi var çünkü. 19 Temmuz 2014 tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Akan Belen 19 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2014 Eskiden değişim yapmadan önce çıkıyordu yavaş şarj diye.Şimdi sarjda sorun yok gibi duruyor ama bence bir sıkıntı var gibi.hele ki kullanırken telefonu.ayrıca şarj daha da uzun sürüyor.Telefonu 4 de sarja taktım batary doctor 3 saat 16 dakika süre verdi dolum için.Su an 2 saat 50 dakika oldu ve şarj yüzde 47 daha.Sadece 15 dakika kullandım bu süre içinde telefonu foruma baktım whatsapp dan birkaç mesaj o kadar Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 22 Temmuz 2014 Paylaş 22 Temmuz 2014 Bu tarzda olabilir şu turunculu için link var mı ? ama bu M8 imiş Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Temmuz 2014 Paylaş 28 Temmuz 2014 Htc iş değilmiş, Zafer hariç herkes bozdu. 2 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 28 Temmuz 2014 Paylaş 28 Temmuz 2014 Bana bozulmayanindan göndermişler sen reklamını yap, sana iyisini gönderelim dediler 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Ağustos 2014 Paylaş 8 Ağustos 2014 Htc iş değilmiş, Zafer hariç herkes bozdu. Herkes değil Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Ağustos 2014 Paylaş 8 Ağustos 2014 (düzenlendi) Ünlü olduk, bizim ünlüler bile ne kullanıyor bakınız gerçi tüm dünyada ünlüyüz ama bizim ünlücüklerde kullanıyormuş 8 Ağustos 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 8 Ağustos 2014 Paylaş 8 Ağustos 2014 Birisi bir iddia atmış ortaya 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Ağustos 2014 Paylaş 8 Ağustos 2014 (düzenlendi) Kısaca, alayına tokaaat demiş, doğru söze ne hacet Ayrıca bu iddaa değil, acı gerçek 8 Ağustos 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Ağustos 2014 Paylaş 8 Ağustos 2014 (düzenlendi) Bu arada hanıma telefon alacağım, ne alsam acaba? One dışında model yok yahu 8 Ağustos 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 8 Ağustos 2014 Paylaş 8 Ağustos 2014 Bu arada hanıma telefon alacağım, ne alsam acaba? One dışında model yok yahu Hanım için olacaksa one mini 2 al abi. 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 8 Ağustos 2014 Paylaş 8 Ağustos 2014 Bu arada hanıma telefon alacağım, ne alsam acaba? One dışında model yok yahu Çok yoğun bir kullanım olmayacaksa ve çok üst düzey bir şey gerekmiyorsa, hTC Desire 500 öneririm abi. Alan arkadaşlarım çok memnun. Gayet şık, performanslı ve telefon gibi telefon. 750 TL idi en son teknosa'da. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Ağustos 2014 Paylaş 8 Ağustos 2014 Çok yoğun bir kullanım olmayacaksa ve çok üst düzey bir şey gerekmiyorsa, hTC Desire 500 öneririm abi. Alan arkadaşlarım çok memnun. Gayet şık, performanslı ve telefon gibi telefon. 750 TL idi en son teknosa'da. Güzel ama çık biraz, seviye m7 ye yakın olsun Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 8 Ağustos 2014 Paylaş 8 Ağustos 2014 Hmmm. O zaman Mert'e katılıyorum. M8 Mini. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts