İçeriğe Yönlendir

Htc One Kullanım Deneyimleri

Akan Belen

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu

yok Ali abi dedigim muhabbet ayni sana biri mesaj atinca telefonun isigi yaniyor mu kitli durumdayken yoksa titreyip yesil isik mi yakiyor

titreyip yeşil ışık yakıyor, titreşimi kapatabiliyorum ama...

Yorum bağlantısı
Doğan Can Demir

abi yesil isik yaksin da ekran isiginida yakmasi lazim yoksa ben anlamiyorum gelip gelmedigini isigimi takip etcem masanin ustundeyken slidelock diye bi program var yukle dene begenirsin
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Can Demir

Ali abi telefon kafayi yedi cebimde babam ararken acmis biri ararken ustume surttum bakayim napcak diye zil sesini kesti bu kendi kendine acma sorununu nasil halletcez bi onerin var mi
Yorum bağlantısı
Doğan Can Demir

Ali abi telefon kafayi yedi cebimde babam ararken acmis biri ararken ustume surttum bakayim napcak diye zil sesini kesti bu kendi kendine acma sorununu nasil halletcez bi onerin var mi

bilgisayara yedekleme yapip 0 licam abi bakalim ne olcak askere gitcem o yuzden ugrasamicam
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Sen ayarları sağlam bozmuşsun sanırım, reset iyi gelicek bu alete...

Yorum bağlantısı
Doğan Can Demir

Sen ayarları sağlam bozmuşsun sanırım, reset iyi gelicek bu alete...

karistirdim baya abi rahatlatayim eskisi kadar teknoloji hastasi degilim yaslaniyoruz galiba
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Gönderilen Resim

Mutlu son.benimle başedemeyeceğini anladı sonunda servis.cihazı yenilemiş.

Galip bunu çok sevdi

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Düğme konusunda bende sıkıntı yok ama

Şarj konusu bende de sıkıntı gibi duruyor full telefonu sarsan çekiyorum ilk 5-6 dakika içinde direk 94 e falan düşüyor hemen.Birde benim orjinal şarj aleti girişi tam oturmuyor boşluk yapıyor başka bir ara kablo takıyorum şarj ederken

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

senınkı kaç seriydi kardeşim..

Ht35 abi. Kasa açıklığı ve kamera da pembelik yok ama
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

bendekıde ht37 ama düğme aldığımdan bu yana çökük.bir tarafı az çökmüş vaziyetteydi.bir sürü işelm yapmışalr ana kartı falan değişmişler o düğmeyi yapamamışlar yada yapmak istememişler.bır cok kez gitti artık canıma tak etmişti.bence hakkını sonuna kadar ara.hak yerini bulacaktır elbet.meşakkatli iş ama hakkını aramaktan vazgeçme.

Samsung benden çok çekmişti sıra htc de demekki. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

cihazı yeniledik satimmi napim abeeeee ;)

mk8 e mi geçem ?

Hiiioop, M8 de nereden çıktı, hani Z2 ye geçecektik  :tongue:

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Z2 döver der geçerim, az bekle S805 işlemciler gelsin hele...

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

ACHTUNG!

Bizde yaygın satışı olmayan hiçbirşeyi almayınız. :) yalnız alet güzel, ahşap kapak olayınıda sevdim.

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Şuanda fiyatına göre en iyi cihaz, donanım olarak zirvelerde.. Umarım servis ve satış sonrası desteği iyi olur.. Kutu tasarımlarına bakarsak. ciddi önem vererek yapmışlar bu işi.. Yakın zamanda Almanya'dan gelenler var, 270 euro galiba avrupa fiyatı, 2 tane getirtsem satarmıyız burda :D

Valla bence GM discovery bile bu kadar tutulduysa bence yok satar bu cihaz. :D

Yorum bağlantısı
Doğan Can Demir

Benim telefonda boya atma problemi var acaba onada bakarlar mi

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Tüh yine en öndeyiz, ne olacak bu hTC nin hali, nerdeyse nexus la aynı anda alacağız güncellemeyi   :D

"HTC One M8: Mayıs ve haziran ayı içerisinde Android 4.4.3 güncellemesi dağıtılacak. Sense sürümü 6.0′da kalmaya devam edecek.

HTC One M7: Mayıs ve haziran ayında Sense 6.0 güncellemesi dağıtılacak. Haziran ya da temmuz döneminde ise Android 4.4.3′ün dağıtımına başlanacak."

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek

Tüh yine en öndeyiz, ne olacak bu hTC nin hali, nerdeyse nexus la aynı anda alacağız güncellemeyi :D

"HTC One M8: Mayıs ve haziran ayı içerisinde Android 4.4.3 güncellemesi dağıtılacak. Sense sürümü 6.0′da kalmaya devam edecek.

HTC One M7: Mayıs ve haziran ayında Sense 6.0 güncellemesi dağıtılacak. Haziran ya da temmuz döneminde ise Android 4.4.3′ün dağıtımına başlanacak."

Sense 6 gelsin artık...
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay
(düzenlendi)

Beğenip bi telefon almaya niyetleniyoruz daha kutusunu açmadan yeni model üretiliyor.. Sıkıldım ben bu işten :D

Bu arada htc'nin ağababası hangisi şimdi one m8 mi? :)

tarihinde Yurdaer Elay tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Beğenip bi telefon almaya niyetleniyoruz daha kutusunu açmadan yeni model üretiliyor.. Sıkıldım ben bu işten :D

Bu arada htc'nin ağababası hangisi şimdi one m8 mi? :)

Evet, m7 bile hala ağababa yalnız, m7 ve m8 in yerini tutacak telefon yok şuan, anca Z2 o da henüz gelmedi :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Az önce verdiğim siparis geldi sonunda.Yanında kalem de gelmiş telefon için.Daha denemedim bakalım nasıl olacak :)Gönderilen ResimGönderilen ResimGönderilen Resim

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Hayırlı olsun, ön ve alt kısımlar açıkta ama, düşürme sakın :)

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Hayırlı olsun, ön ve alt kısımlar açıkta ama, düşürme sakın :)

Evet açık değişiklik olsun diye aldm zaten.Yakında başka sipariş veririm para değil bunlar.

extreme guard da indirim varmış yine.Konuda alıntı yapmıştım alalım mı diye ne dersin

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...