Ali Cihangiroğlu 16 Ağustos 2014 Paylaş 16 Ağustos 2014 (düzenlendi) Bu ne yav? Singapur phunk studio edişın, 64 adet üretilecekmiş 16 Ağustos 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 16 Ağustos 2014 Paylaş 16 Ağustos 2014 Singapur phunk studio edişın, 64 adet üretilecekmiş Valla zafer abi eğer bunu alirsan/aldıysan sana iyi bi kılıf hediye etmek lazım. Bu ne biçim desen ya. 2 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 16 Ağustos 2014 Paylaş 16 Ağustos 2014 Sağol Mert bunu almadım tabi. Gun Metal aldım. Hadi yaa Mert in de dediği gibi detayları alalım hemen [emoji3] hadi bana ver, sana g3 veriim üstüne ne istersin? Üstüne ne mi isterim ? Bi de One M7 anca keser 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 17 Ağustos 2014 Paylaş 17 Ağustos 2014 Sağol Mert bunu almadım tabi. Gun Metal aldım. Üstüne ne mi isterim ? Bi de One M7 anca keser Zaten m8 in yerine geçebilecek tek cihaz yine bir One olabilirdi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 17 Ağustos 2014 Paylaş 17 Ağustos 2014 (düzenlendi) Evet geldi, peşinden bizede gelecek, sonra ver elini Android L Diğerleri daha 4 e gçip bug düzeltmekle güncelleme beklemekle uğraşsın Alet Nexus tan önce alacak nerdeyse güncellemeyi 17 Ağustos 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 17 Ağustos 2014 Paylaş 17 Ağustos 2014 M8'e 4.4.3 geldi Aldığım gün ilk kontrolde buldu 4.4.3 'ü. Ben daha önce geldi sanıyordum. Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 18 Ağustos 2014 Paylaş 18 Ağustos 2014 Aldığım gün ilk kontrolde buldu 4.4.3 'ü. Ben daha önce geldi sanıyordum. arada kaçırmışım, hayırlı olsun. güle güle kullan. memnun musun ? 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 18 Ağustos 2014 Paylaş 18 Ağustos 2014 arada kaçırmışım, hayırlı olsun. güle güle kullan. memnun musun ? Sağol abi. Hem de çok. Özellikle pil yönünden çok iyi. One X'ten sonra büyük rahat ettim.Kamera çok iyi. Sesi konuşmaya gerek yok. Malzeme kusursuz. Isınma hiç yok. 2 Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 18 Ağustos 2014 Paylaş 18 Ağustos 2014 Sağol abi. Hem de çok. Özellikle pil yönünden çok iyi. One X'ten sonra büyük rahat ettim. Kamera çok iyi. Sesi konuşmaya gerek yok. Malzeme kusursuz. Isınma hiç yok. süper ! kılıf kullanıyor musun ? dot case çıksa alacağım M7 için. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 18 Ağustos 2014 Paylaş 18 Ağustos 2014 Abi dot case almadım henüz. Düşünüyorum yakında alırım herhalde. Kutu içinden çok güzel ve kaliteli bir silikon kılıf çıktı. Şimdilik onu kullanıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 18 Ağustos 2014 Paylaş 18 Ağustos 2014 Abi dot case almadım henüz. Düşünüyorum yakında alırım herhalde. Kutu içinden çok güzel ve kaliteli bir silikon kılıf çıktı. Şimdilik onu kullanıyorum. o zaman bi M8 konusu, ve foto bekliyoruz en kısa zamanda 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 18 Ağustos 2014 Paylaş 18 Ağustos 2014 Bir arkadaşım dün telefonunu kaybetmişti. Sokakta bulmuş fakat üzerinden araç geçmiş. Cam+ekran gitmiş. Servisinde yaptır dedim. Zor çünkü bilen olmaz galiba pek. Bu arada telefon M8. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 18 Ağustos 2014 Paylaş 18 Ağustos 2014 o zaman bi M8 konusu, ve foto bekliyoruz en kısa zamandaEn kısa zamanda abi.Bir arkadaşım dün telefonunu kaybetmişti. Sokakta bulmuş fakat üzerinden araç geçmiş. Cam+ekran gitmiş. Servisinde yaptır dedim. Zor çünkü bilen olmaz galiba pek. Bu arada telefon M8.Yazik olmuş. Servisle görüşmüş mü peki? Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 18 Ağustos 2014 Paylaş 18 Ağustos 2014 M8 akıyo Kendi kendinizi pofpoflayıp duruverin G2 kendini listede göstermiş bak m7 nerelerde? Zafer bu listenin üstü de olması lazım üstlerde g3 var bildiğim kadarı ile sansür mü uyguladın Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 18 Ağustos 2014 Paylaş 18 Ağustos 2014 En kısa zamanda abi. Yazik olmuş. Servisle görüşmüş mü peki? Yok abi bugün görüşür herhalde. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 18 Ağustos 2014 Paylaş 18 Ağustos 2014 Brezilya m7 leri 4.4.3 aldı. Hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 18 Ağustos 2014 Paylaş 18 Ağustos 2014 Kendi kendinizi pofpoflayıp duruverin G2 kendini listede göstermiş bak m7 nerelerde? Zafer bu listenin üstü de olması lazım üstlerde g3 var bildiğim kadarı ile sansür mü uyguladın Destuuurrr... Ekranda ne varsa o gardash G3 yok diyon da, akıllı telefon sıralaması bu. Buzdolabı sıralaması yok burada 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Ağustos 2014 Paylaş 18 Ağustos 2014 Sağol abi. Hem de çok. Özellikle pil yönünden çok iyi. One X'ten sonra büyük rahat ettim. Kamera çok iyi. Sesi konuşmaya gerek yok. Malzeme kusursuz. Isınma hiç yok. Hakikaten, hayırlı olsun demedim kusura bakma, hayırlı olsun Bu arada m8 e tokadı bastığım tek bir nokta var Zafer, ses: m8 in sesi daha gür, ama ses kalitesi olarak M7 daha iyi, Beats sağolsun, bunun dışında M8 über Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 18 Ağustos 2014 Paylaş 18 Ağustos 2014 Hakikaten, hayırlı olsun demedim kusura bakma, hayırlı olsun Bu arada m8 e tokadı bastığım tek bir nokta var Zafer, ses: m8 in sesi daha gür, ama ses kalitesi olarak M7 daha iyi, Beats sağolsun, bunun dışında M8 über Beats artık apple'in resmen. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Ağustos 2014 Paylaş 18 Ağustos 2014 Destuuurrr... Ekranda ne varsa o gardash G3 yok diyon da, akıllı telefon sıralaması bu. Buzdolabı sıralaması yok burada Beyhude çabalara aldırma Zafer, son aldığım Lg bir süpürgeydi, hala kullanıyorum, Led Tv de var oda süper, ama o kadar, telefona gelince lg falan gitsin zamzungla köşe kapmaca oynasın, hTC direk sobeler adamı Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci 18 Ağustos 2014 Paylaş 18 Ağustos 2014 Yahu şu güncelleme bizede gelsin artık . Yorum bağlantısı
Ali Elöver 18 Ağustos 2014 Paylaş 18 Ağustos 2014 Hayırlı olsun, nasıl ama dabıl süpermiş değilmi Çizmez merak etme, ben jiletle o 2 kabarık yeri hafiften traşladım tam oldu, kılıf şak diye oturuyor ve boşluk yapmıyor hala, bu alete olacak en iyi kılıf bu. Bendeki dabıl ın arkası siyah, üst kırmızı alt gri, daş gibi telefon zaten, dabılla granit gibi oluyor Bu arada yerim ios u, değil falan demişsinde nasıl değilmiş açıkla bakiiim Aynen çok bilmiş Ali kardeş, dediğin gibi cuk oturdu koruma da harika. Yan sanayi olması da önemli değilmiş kalitesi oem gibi. Kabul ettim telefon olayını çözmüşsün sen Araba işinden ne kadar anlamıyorsan zıttı olarak telefon senin işin Vall ios- htc android karşılaştırmasın da (normal veya samsung android demiyorum çünkü uyduruk bir android Samsung S4 ün androidi) maalesef ios hala önde, kullanım kolaylığı, arayüzler, mail, imessage, hatta whatsapp telefon defteri, ayarlar menüsü, alarm, takvim vs vs tüm detaylar ios da daha başarılı ve akıllıca tasarlanmış. HTC'nin arayüzleri kibar şık kullanımı çok makul ama ne olursa olsun ios da ki incelikler, kullanıcı dostu ekran menü ve detayları yok. Tabiki Samsung S4 (eşimin telefonu) android'inde sonra HTC One android i cennet gibi, renkler sadelik menü hep HTC önde, kasılma ek gereksiz onlarca uygulama vs yok Samsung gibi, aldığımdan beri bir kere kitlenmedi HTC ve donmadı, hoş %12 hafıza, 0 oyun vs pek zorlamıyorum ama genel olarak çok memnunum. Samsung android karman çorman, rengarenk abuk florasan yeşili renkler komik, zor kullanımlı bir yazılım, ama 2-3 üstün yeri var HTC ye göre ama genel de HTC döver söver kırar belini geçer. Kimisine HTC'nin sadeliği yavan gelebilir ama bana alıştığım iosu hatırlatıyor ve ufak tefek eksiklerine rağmen güzel yazılımlı bir telefon. Bence olması gereken kombinasyon, ios 6.1.4 yüklü bir HTC One M7 :D Kırar geçer piyasayı satış lideri olur. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts