İçeriğe Yönlendir

Sis Farı Arızası

Gökhan Efiloğlu

Recommended Posts

Gökhan Efiloğlu

arkadaşlar connectimin sis farları yanmıyor bugün sigortaları kontrol ettim hem direksiyon altındakileri hem motor içindekileri ama hepsi sağlam ve aynı zamanda ikisi birden yanmıyor ancak arka sisler yanıyor nedir sorun sizce...:(

Yorum bağlantısı
Aydın Sert

edemedim sökemedim nasıl sökülür baktım yok olmadı yapamadım

Connect'in önüne sırtınızı verin ve altına yatın, sis farının olduğu yuvayı bir tur çevirin ve çekin, bu kadar. :good1:

Yorum bağlantısı
Gökhan Efiloğlu

evet arızayı çözdüm sis farının olduğu kısıma su gitmiş ve sis farı anahtarının olduğu kısım hafifçe yanmış o kısmı söküp temizledim o şekilde tekrar yaktım çalıştı ancak anlamadığım sigorta neden atmadı ...

Yorum bağlantısı
Aydın Sert

evet arızayı çözdüm sis farının olduğu kısıma su gitmiş ve sis farı anahtarının olduğu kısım hafifçe yanmış o kısmı söküp temizledim o şekilde tekrar yaktım çalıştı ancak anlamadığım sigorta neden atmadı ...

Kısa devre yapmamıştır, yanmadan kastınız oksitlenmiş olabilir. Bununla geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı
Gökhan Efiloğlu

yok bildiğiniz yanmış zaten bi ara yanık kokusu geliyodu çözememiştim bundanmış allahtan daha fazla yanmamış sadece dibi yanmış ama çalışıyor sıkıntı yok teşekkürler...

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Sis farının olduğu anahtar derken? Sonradan sisfarı takılıp ayrı bir anahtarmı vardı yoksa far anahtarındanmı bahsediyorsun?

Yorum bağlantısı
Gökhan Efiloğlu

Sis farının olduğu anahtar derken? Sonradan sisfarı takılıp ayrı bir anahtarmı vardı yoksa far anahtarındanmı bahsediyorsun?

bildiğimiz direkisyonun yanındaki far anahtarı 

Yorum bağlantısı
  • 5 hafta sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...